Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no ogólnie nie wiem czy sobie poradze z tymi pudrami itp. a można powiedzieć, że Ty w tym chyba obeznana, bo nie wiem czy ktoś od Westów się nad nami zlituje i nam pomoże, ja wezmę go chyba w sobotę też żeby się trochę przyzwyczaił i zobaczymy czy trzeba dużo pudru na wygraną :evil_lol: :lol:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Nie no ogólnie nie wiem czy sobie poradze z tymi pudrami itp. a można powiedzieć, że Ty w tym chyba obeznana, bo nie wiem czy ktoś od Westów się nad nami zlituje i nam pomoże, ja wezmę go chyba w sobotę też żeby się trochę przyzwyczaił i zobaczymy czy trzeba dużo pudru na wygraną :evil_lol: :lol:

ja będe w pogotowiu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jest już plan sędziowania na stronie zk warszawa i wykaz zgłoszonych psów z dopiskiem klasy, rasy i imieniem...tyle, ze według nazwisk właścicieli wiec się troszkę konkurencji naszukacie:evil_lol:

Posted

Diana14 napisał(a):
Jest już plan sędziowania na stronie zk warszawa i wykaz zgłoszonych psów z dopiskiem klasy, rasy i imieniem...tyle, ze według nazwisk właścicieli wiec się troszkę konkurencji naszukacie:evil_lol:

Ee wcale sie nie naszukamy. Myk myk i juz. Tylko trzeba wiedziec jak :evil_lol:

Posted

:lol: :lol: A ja mam tylko 4 w klasie :) W tym młodzieżową i dorosłą zwyciężczynię klubu :) Młodzieżowa już pokonana w Lublinie, teraz czas na dorosłą:evil_lol:

Guest ajsonowa
Posted

jo-jo napisał(a):
Oleńko w sobote czy w niedziele? :razz:

8.07.06 ja nie wiem co to za dzien :eviltong:

Posted

A my mamy 2 rywalki w szczeniakach. Przynajmniej nie bede sama. :lol:
Gwiezdny - wyslannik (ulatw mi - jak sie nazywasz??? :cool3: ) bylas w srode w zeszlym tygodniu w Warszawie w ZK???

Posted

Wiec, zeby rozwiac dylematy na temat jakosci dojazdu na warszawska to cytuje za strona oddzialu:
UWAGA !!! Ze względu na wyłączenie z ruchu skrzyżowania ulic Wołoska, Odyńca, Racławicka wjazd na teren wystawy od ul. Żwirki i Wigury oraz Woronicza, Etiudy Rewolucyjnej, Miłobędzka.

Prosimy o wkalkulowanie w czas dojazdu utrudnień spowodowanych przebudową ul. Racławickiej, przy której znajduje się stadion GWARDIA. Za utrudnienia - przapraszamy.

bez komentarza :mad: