Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uprzedzam wszystkich (takich jak my) gapowiczów :lol: Otóż będąc ostatnio na naszej pierwszej wystawie w Krakowie, kiedy mój mąż poszedł do sekretariatu odebrać katalog...zapłacił za niego 35zł. Dzisiaj na szczęście do takiego nieporozumienia nie doszło 8) Katalog dostajemy za darmo i dziwne trochę, że nie poinformowano go o tym w Krakowie. A przy okazji, dla tych, którzy wystawiają w pózniejszych godzinach, kiedy sekretariat jest już nieczynny - my odebraliśmy katalog już wychodząc z wystawy, ze stoiska przy wejściu :D Życzę jutro dobrej pogody i dużo, dużo sukcesów!!!

Posted

Do której godziny jest czynny sekretariat?

Ja przyjadę dopiero na 12-tą i mam się zgłosić, żeby pokazać dowód wpłaty za wystawę kwietniową i boję się, że mogą być problemy.

Posted

Alojzyna napisał(a):
Do której godziny jest czynny sekretariat?

Ja przyjadę dopiero na 12-tą i mam się zgłosić, żeby pokazać dowód wpłaty za wystawę kwietniową i boję się, że mogą być problemy.

I sekretariat i lekarze przyjmujący psy podobno działali co najmniej do 15-tej (o tej godz. znajomi opuszczali wystawę)

Posted

[quote name='maga18']GRATULUJE !!! :angel: Fototki Dbsst super :D

Mam prosbe :oops: Jutro beda grzywacze... moze ktos porobilby im zdjecia????
jak nie zaśpimy i nic sie nie wydarzy to bedą :wink: niestety z dbsst zawsze mamy przygody

Posted

króliczek napisał(a):
Więc wypada mi sięchyba pochwalić :)
Ch NOBS Jogi-Pei -CWC,CACIB,NPwR.nie uzyskał BOB,bo go odstąpił swojej bliskiej znajomej 8) Cóż ,kurcze gentelman :roll:

gratulacje dla gentelmana :D :D :D :wink:

Posted

[quote name='lothia'][quote name='maga18']GRATULUJE !!! :angel: Fototki Dbsst super :D

Mam prosbe :oops: Jutro beda grzywacze... moze ktos porobilby im zdjecia????
jak nie zaśpimy i nic sie nie wydarzy to bedą :wink: niestety z dbsst zawsze mamy przygody

nadzieja w was ;) :lol:

Posted

NIESTETY ZNOWU APEL DO WYSTAWCOW I ZWIEDZAJACYCH WYSTAWE!!!!!!ZOSTAL SKRADZIONY RAZEM Z SAMOCHODEM CTR WYSTAWCOW Z LOTWY>ROZEJZYJCIE SIE!!!!i oczywiscie pilnujcie swoich psow

Posted

My się również pochwalimy - od dwóch dni Cairo kwalifikuje się do klasy pośredniej i dostał CWC i res. CACIB :) :)

Co do organizacji i parkingów. Byliśmy o 11:00 miejsce znaleźliśmy bez problemu. Tam jest dużo pobliskich uliczek gdzie można zaparkować blisko wejścia. Tylko po dzisiejszym skradzionym psie :cry: i samochodzie lepiej uważać.

Posted

[quote name='resuruss']NIESTETY ZNOWU APEL DO WYSTAWCOW I ZWIEDZAJACYCH WYSTAWE!!!!!!ZOSTAL SKRADZIONY RAZEM Z SAMOCHODEM CTR WYSTAWCOW Z LOTWY>ROZEJZYJCIE SIE!!!!i oczywiscie pilnujcie swoich psow

Kurcze :evil: :snipersm: Mam nadzieję, że się znajdzie chociaż pies, że oni w ogóle mieli odwagę porwać auto z ruskim. Ja do tej pory mając CTR-a czułam się bezpieczna, bo wydawało mi się, że żadem tym nie odwazy się nawet podejść.
Złodziei bym :2gunfire: :snipersm:

Jeśli tej informacji jeszcze nie ma to wrzucę ja zaraz na forum CTR-a.

Posted

Info już jest. Jeszcze parę szczegółów:

[quote name='http://www.tchiorny.net/viewtopic.php?t=255'] Imię psa - Arbat Bahrai - jest zaczipowany. W aucie były też wszystkie pieniądze, dokumenty, itd.... więc właściciele są jeszcze w Polsce, ale jak długo nie wiadomo. Proszę pomóżcie...

Kontakt: +371 9460379, +371 9136598, +371 9416561

Zdjęcie psa skopiowane z tej strony http://home.balticom.lv/bahrai/arbate.htm

Posted

króliczek napisał(a):
Ch NOBS Jogi-Pei -CWC,CACIB,NPwR.nie uzyskał BOB,bo go odstąpił swojej bliskiej znajomej 8) Cóż ,kurcze gentelman :roll:

Gratulowałam już, ale co mi szkodzi zrobić to jeszcze raz?
Poklepki i uściski dla Nobisca i dla Ciebie. No, może daruję sobie poklepki Twojej osoby :wink:
Pzdr.

Posted

Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x

Posted

co za wiocha !!!

nienawidze zlodziei! :(

wspolczuje tym ktorym skradziono psiaki...

ja niestety nie pojechalam ale w zamian za to plaza mnie wita :)

zycze sukcesow wystawcom :)

Posted

"króliczek" napisał(a):

Mój pies też często porządnie wychowany,suczce trzeba ustąpić :lol: