Justi0022 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Wczoraj opadów na dziś też nie zapowiadali :roll: Quote
mmbbaj Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Uprzedzam wszystkich (takich jak my) gapowiczów :lol: Otóż będąc ostatnio na naszej pierwszej wystawie w Krakowie, kiedy mój mąż poszedł do sekretariatu odebrać katalog...zapłacił za niego 35zł. Dzisiaj na szczęście do takiego nieporozumienia nie doszło 8) Katalog dostajemy za darmo i dziwne trochę, że nie poinformowano go o tym w Krakowie. A przy okazji, dla tych, którzy wystawiają w pózniejszych godzinach, kiedy sekretariat jest już nieczynny - my odebraliśmy katalog już wychodząc z wystawy, ze stoiska przy wejściu :D Życzę jutro dobrej pogody i dużo, dużo sukcesów!!! Quote
Alojzyna Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Do której godziny jest czynny sekretariat? Ja przyjadę dopiero na 12-tą i mam się zgłosić, żeby pokazać dowód wpłaty za wystawę kwietniową i boję się, że mogą być problemy. Quote
anetta Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 flashka-g, to jednak Ty bylas dzis na ringu glownym, prawda? :D z syberianem :D tak? Bajno, gratuluje :P :D Quote
malawaszka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Kochani wystawowicze w galerii debest założyła topic zdjęciowy z wystawki - podzielcie się swoimi :laola: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=973601#973601 Gratuluję wygranym, a przegranym powodzenia na następnych wystawach :drinking: :drinking: :drinking: Quote
maga18 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 GRATULUJE !!! :angel: Fototki Dbsst super :D Mam prosbe :oops: Jutro beda grzywacze... moze ktos porobilby im zdjecia???? Quote
AMFI Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Alojzyna napisał(a):Do której godziny jest czynny sekretariat? Ja przyjadę dopiero na 12-tą i mam się zgłosić, żeby pokazać dowód wpłaty za wystawę kwietniową i boję się, że mogą być problemy. I sekretariat i lekarze przyjmujący psy podobno działali co najmniej do 15-tej (o tej godz. znajomi opuszczali wystawę) Quote
lothia Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='maga18']GRATULUJE !!! :angel: Fototki Dbsst super :D Mam prosbe :oops: Jutro beda grzywacze... moze ktos porobilby im zdjecia???? jak nie zaśpimy i nic sie nie wydarzy to bedą :wink: niestety z dbsst zawsze mamy przygody Quote
resuruss Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Wyniki haszczakow sa tutaj http://www.ols.vectranet.pl/~husky/warszawa05.htm Quote
króliczek Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Więc wypada mi sięchyba pochwalić :) Ch NOBS Jogi-Pei -CWC,CACIB,NPwR.nie uzyskał BOB,bo go odstąpił swojej bliskiej znajomej 8) Cóż ,kurcze gentelman :roll: Quote
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 króliczek napisał(a):Więc wypada mi sięchyba pochwalić :) Ch NOBS Jogi-Pei -CWC,CACIB,NPwR.nie uzyskał BOB,bo go odstąpił swojej bliskiej znajomej 8) Cóż ,kurcze gentelman :roll: gratulacje dla gentelmana :D :D :D :wink: Quote
maga18 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='lothia'][quote name='maga18']GRATULUJE !!! :angel: Fototki Dbsst super :D Mam prosbe :oops: Jutro beda grzywacze... moze ktos porobilby im zdjecia???? jak nie zaśpimy i nic sie nie wydarzy to bedą :wink: niestety z dbsst zawsze mamy przygody nadzieja w was ;) :lol: Quote
resuruss Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 NIESTETY ZNOWU APEL DO WYSTAWCOW I ZWIEDZAJACYCH WYSTAWE!!!!!!ZOSTAL SKRADZIONY RAZEM Z SAMOCHODEM CTR WYSTAWCOW Z LOTWY>ROZEJZYJCIE SIE!!!!i oczywiscie pilnujcie swoich psow Quote
kasiaak Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 My się również pochwalimy - od dwóch dni Cairo kwalifikuje się do klasy pośredniej i dostał CWC i res. CACIB :) :) Co do organizacji i parkingów. Byliśmy o 11:00 miejsce znaleźliśmy bez problemu. Tam jest dużo pobliskich uliczek gdzie można zaparkować blisko wejścia. Tylko po dzisiejszym skradzionym psie :cry: i samochodzie lepiej uważać. Quote
Ludek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='resuruss']NIESTETY ZNOWU APEL DO WYSTAWCOW I ZWIEDZAJACYCH WYSTAWE!!!!!!ZOSTAL SKRADZIONY RAZEM Z SAMOCHODEM CTR WYSTAWCOW Z LOTWY>ROZEJZYJCIE SIE!!!!i oczywiscie pilnujcie swoich psow Kurcze :evil: :snipersm: Mam nadzieję, że się znajdzie chociaż pies, że oni w ogóle mieli odwagę porwać auto z ruskim. Ja do tej pory mając CTR-a czułam się bezpieczna, bo wydawało mi się, że żadem tym nie odwazy się nawet podejść. Złodziei bym :2gunfire: :snipersm: Jeśli tej informacji jeszcze nie ma to wrzucę ja zaraz na forum CTR-a. Quote
Ludek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Info już jest. Jeszcze parę szczegółów: [quote name='http://www.tchiorny.net/viewtopic.php?t=255'] Imię psa - Arbat Bahrai - jest zaczipowany. W aucie były też wszystkie pieniądze, dokumenty, itd.... więc właściciele są jeszcze w Polsce, ale jak długo nie wiadomo. Proszę pomóżcie... Kontakt: +371 9460379, +371 9136598, +371 9416561 Zdjęcie psa skopiowane z tej strony http://home.balticom.lv/bahrai/arbate.htm Quote
Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 króliczek napisał(a):Więc wypada mi sięchyba pochwalić :) Ch NOBS Jogi-Pei -CWC,CACIB,NPwR.nie uzyskał BOB,bo go odstąpił swojej bliskiej znajomej 8) Cóż ,kurcze gentelman :roll: Gratulowałam już, ale co mi szkodzi zrobić to jeszcze raz? Poklepki i uściski dla Nobisca i dla Ciebie. No, może daruję sobie poklepki Twojej osoby :wink: Pzdr. Quote
Justi0022 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x Quote
amokk Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 co za wiocha !!! nienawidze zlodziei! :( wspolczuje tym ktorym skradziono psiaki... ja niestety nie pojechalam ale w zamian za to plaza mnie wita :) zycze sukcesow wystawcom :) Quote
amokk Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 a i gdyby ktos mial to prosilabym o wyniki golden retrieverow psow klasa posrednia :) Quote
warg2003warg Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 "króliczek" napisał(a):Więc wypada mi sięchyba pochwalić :) Ch NOBS Jogi-Pei -CWC,CACIB,NPwR.nie uzyskał BOB,bo go odstąpił swojej bliskiej znajomej 8) Cóż ,kurcze gentelman :roll: Mój pies też często porządnie wychowany,suczce trzeba ustąpić :lol: Quote
Recommended Posts