Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u nas słoneczko i cieplutko :D :D a jak oglądałemw czoraj pogode, to burze miały być tu na śląsku a w Wawie miało być słoneczko i w ogóle a tu an odwrót sie porobiło :evilbat: :lol:

Posted

no ciekawe jak poszło?! normlanie umieram z ciekawości i jak sobie poradzili z tą okropną pogodą,teraz już świeci słoneczko,ale ziemia i trawa mokre jak chłooolera..
a ja ponawiam pytanie w jakiej odległości są rozmieszczone ringi 4 i 9 !!!!
i jak wyglądają ringi,bardzo zarośnięte czy ścięta trawa? to ważne gdyż mój piesek ma zaledwie 20 cm :lol: więc ciekawe czy go będzie widać :lol:

Posted

Magdalena1 napisał(a):
no ciekawe jak poszło?! normlanie umieram z ciekawości i jak sobie poradzili z tą okropną pogodą,teraz już świeci słoneczko,ale ziemia i trawa mokre jak chłooolera..
a ja ponawiam pytanie w jakiej odległości są rozmieszczone ringi 4 i 9 !!!!
i jak wyglądają ringi,bardzo zarośnięte czy ścięta trawa? to ważne gdyż mój piesek ma zaledwie 20 cm :lol: więc ciekawe czy go będzie widać :lol:

będzie go widać spoko

Posted

adda napisał(a):
banjo napisał(a):
mam pytanie bo w zgłoszeniu jest napisane, ze między 7-9.30 wydawane są katalogi. Czy rzeczywiście tylko w tych godz można się po nie zgłosic? i czy trzeba już z psem? bo my wystawiamy się dopiero o 12.20
My się wystawiamy po godz. 13 i nie mam najmniejszego zamiaru taszczyć swojego futrzaka na wystawę wcześniej :evil: Ma być gorąco i nie będę go narażała na męczarnie. Najwyżej nie będę miała katalogu :roll:

A my nie mamy nr startowego, bo w ZK nie odnotowali naszej wpłaty za odwołaną wystawę, a wchodzimy o 12.40 :evil: . Nie zamierzam jechać na 9.00 mam nadzieję, że później tez mi wydadzą.

Mam nadzieję, że odezwie sie ktoś, kto dziś przez to przechodził. Duże tłumy były do sekretariatu?

Posted

Insomnia napisał(a):
słuchajcie,jak dojechac np.z centrum autobusami na ta wystawe????

Jeśli będziesz bez psa, to możesz się zabrać ze mną.
Pies się już nie zmieści. :lol:

Posted

Ja bylam dzis z przyjaciolka i jej seterami. Z parkingiem problemu nie bylo, nam sprawdzali tylko potwierdzenia i ksiazeczki. Na wystawie makabryczny upal, pozniej deszcz z burza w oddali. Seterki wypadly calkiem ladnie, Kajmak zdobyl zw.mlodz.Frida, Coco i Kaja srebrne medala w klasie mlodziezy i otwartej i championach, Iska najlepsza weteranka w rasie :angel:
A mi przypadlo w udziale wystawianie samoyedka znajomych na BIS Puppy- jednak bez wiekszych rewelacji :-?
Wystawa calkiem fajna, bardzo mi sie podobalo jak NigdyNigdy poprowadzila konkurencje finalowe. Mam troche fotek, kilka z ringu seterow irlandzkich, samoyedow i mlodego prezentera, wrzuce jak tylko troche ochlone :P
Gratulacje dla wszystkich Dogomaniakow i ich psiakow, ktore dzis startowaly :wink:

Posted

Lara napisał(a):

miejsc do parkowania mase! wiec sie o to nie martwcie. Picie, jedzonko jest wiec zapraszamy na jutro :-) jutro pastuszki i retrievery, hura!

To płatne miejsca, czy dało się zaparkować bez płacenia?

Posted

Gratuluje sukcesów tym co już się pochwalili i czekam na kolejne relacje i wyniki z finałów :D A przy okazji mam prośbę: czy może mi ktoś sprawdzić po jakich rodzicach były suczki, posokowce bawarski:
KARMEN Królestwo Berty i EDA z Gisarky. Z góry ślicznie dziękuje :)

Posted

Ludek napisał(a):
To płatne miejsca, czy dało się zaparkować bez płacenia?
Są i takie, i takie, chociaż podejrzewam, że na dobre bezpłatne trzeba przyjechać wcześnie.W pewnym momencie rano podobno zrobił się korek przy wjeździe i początek wystawy przesunęli o pół godziny.

Posted

:D :D :D jestem bardzo szczęsliwa mamy medalik sreberko :lol: :wink: :angel: :B-fly: jak na nasz pierwszy raz :wink: super...teraz wiem za co musimy się wziać przed następnym razem :wink: