Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorotal napisał(a):
Z kingach mam 2 w jednej klasie :D z czego obydwa sa moje :D
To tak żeby nikt nie mógł powiedzieć, że wygrałaś, bo nie było konkurencji? :wink:

Posted

Dostalam potwierdzenie z Warszawy. Niestety ujeli tylko moją ostatnia wplate za wystawe, a o wplatach na odwolana wystawe to zapomnieli :evil: Cos czuje ze kolejki w Warszawie beda ogromne :cry:

Posted

Na potwierdzeniu jest napisane:
"Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo zdrowia psa (wydane do 3 dni przed wystawą) oraz książeczkę zdrowia. Psy bez aktualnego świadectwa zdrowia lek. wet. nie będą wpuszczone na teren wystawy. Na wystawie nie będą wydawane świadctwa zdrowia."

To jest chore :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:

Posted

dorotal napisał(a):
Dostalam potwierdzenie z Warszawy. Niestety ujeli tylko moją ostatnia wplate za wystawe, a o wplatach na odwolana wystawe to zapomnieli :evil: Cos czuje ze kolejki w Warszawie beda ogromne :cry:

A u mnie w potwierdzeniu wszystko w porządku. Mówiąc szczerze wątpiłem, czy Warszawa wyjdzie obronną ręką z tej odwołanej wystawy, ale na razie jest okej - opłata za kwietniową uwzględniona, katalog w necie jest, a na potwierdzeniu nawet plan sędziowania się zmieścił!

Posted

donya napisał(a):
Na potwierdzeniu jest napisane:
"Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo zdrowia psa (wydane do 3 dni przed wystawą) oraz książeczkę zdrowia. Psy bez aktualnego świadectwa zdrowia lek. wet. nie będą wpuszczone na teren wystawy. Na wystawie nie będą wydawane świadctwa zdrowia."

To jest chore :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:

Oczywiście, że to jest chore. Z tego wynika, że trzeba będzie ćwiczyć wejście "na sekretariat" . Innego wyjścia z tej kretyńskiej sytuacji nie widzę.
Pzdr.

Posted

Asiaczek podszkol mnie nowicjuszkę, co to znaczy ćwiczyć wejście "na sekretariat" ewentualnie jak ma wygladać takie zaświadczenie, czy to jest jakiś specjalny druk czy zwykłe wypisane przez weta że pies jest zdrowy.

Posted

AnkaW napisał(a):
Asiaczek podszkol mnie nowicjuszkę, co to znaczy ćwiczyć wejście "na sekretariat" ewentualnie jak ma wygladać takie zaświadczenie, czy to jest jakiś specjalny druk czy zwykłe wypisane przez weta że pies jest zdrowy.

Ostatnio jak byłam u weta po takie zaswiadczenie to postukał się w głowę. Stwierdził, że jesteśmy w unii i paszport ze szczepieniami powinien być podstawą a nie jakieś świstki papieru. Owszem wypisał mi zaświadczenie na spacjalnym formularzu, komentując "chcą być świętsi od Boga", psa nie zbadał bo go zna od dawna. Tym razem nic nie zapłaciłam ale wiem, że biorą za ten świstek 10 zł.