Justi0022 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 pszym napisał(a):Buuu, to przy dwóch innych psach z tej samej hodowli jest a przy moim nie ma... :roll: Może zgłaszający podali to na zgłoszeniu? Quote
grygy Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ALe wy fajnie macie :) 10 psów w konkurencji, a w Yorkach po 29 :lol: Quote
dorotal Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Z kingach mam 2 w jednej klasie :D z czego obydwa sa moje :D Quote
flashka-g Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a u mnie w klasie czysta konkurencja dogomaniacka flashka-g vs.Dudek;] Quote
grygy Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Oj nie przjmuj się, ja też w klasie jestem tylko z moją najlepszą znajomą z dogomani :lol: to sobi pogadamy na ringu heheh Quote
Flaire Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 dorotal napisał(a):Z kingach mam 2 w jednej klasie :D z czego obydwa sa moje :DTo tak żeby nikt nie mógł powiedzieć, że wygrałaś, bo nie było konkurencji? :wink: Quote
Incunabula Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Az 4 podengo :o . Nie jestem przyzwyczajona do takiej konkurencji ;p .. Quote
adda Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Morrisonka napisał(a):Az 4 podengo :o . Nie jestem przyzwyczajona do takiej konkurencji ;p .. Ale wszystko to rodzina :D Quote
flashka-g Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 ja musze jeszcze opłacic;/ moze ktos chce mi zasponsorowac 8) :lol: hmm to ja mam w konkurencji kochanke ojca mojej suni;] Niech ją tylko dorwie mamusia!!!! 8) Quote
flashka-g Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 no cio :D mamuśka sie wkurzy jak nic :evil: :lol: Quote
dorotal Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Dostalam potwierdzenie z Warszawy. Niestety ujeli tylko moją ostatnia wplate za wystawe, a o wplatach na odwolana wystawe to zapomnieli :evil: Cos czuje ze kolejki w Warszawie beda ogromne :cry: Quote
Justi0022 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Lara napisał(a):a moja sunia zdarla poduszke i skacze na 3 łapkach.... :cry: :cry: :cry: zaplacze sie :cry: :cry: Do weekendu nie przejdzie ? Quote
donya Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Znowu wymagają swiadectwa zdrowia psa wystawionego do 3 dni przed wystawą. :evil: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 donya napisał(a):Znowu wymagają swiadectwa zdrowia psa wystawionego do 3 dni przed wystawą. :evil: Żarty?! Żadnych dodatkowych zaświadczeń. Never!!! Pzdr. Quote
donya Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Na potwierdzeniu jest napisane: "Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo zdrowia psa (wydane do 3 dni przed wystawą) oraz książeczkę zdrowia. Psy bez aktualnego świadectwa zdrowia lek. wet. nie będą wpuszczone na teren wystawy. Na wystawie nie będą wydawane świadctwa zdrowia." To jest chore :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: Quote
mar Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dorotal napisał(a):Dostalam potwierdzenie z Warszawy. Niestety ujeli tylko moją ostatnia wplate za wystawe, a o wplatach na odwolana wystawe to zapomnieli :evil: Cos czuje ze kolejki w Warszawie beda ogromne :cry: A u mnie w potwierdzeniu wszystko w porządku. Mówiąc szczerze wątpiłem, czy Warszawa wyjdzie obronną ręką z tej odwołanej wystawy, ale na razie jest okej - opłata za kwietniową uwzględniona, katalog w necie jest, a na potwierdzeniu nawet plan sędziowania się zmieścił! Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 donya napisał(a):Na potwierdzeniu jest napisane: "Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo zdrowia psa (wydane do 3 dni przed wystawą) oraz książeczkę zdrowia. Psy bez aktualnego świadectwa zdrowia lek. wet. nie będą wpuszczone na teren wystawy. Na wystawie nie będą wydawane świadctwa zdrowia." To jest chore :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: Oczywiście, że to jest chore. Z tego wynika, że trzeba będzie ćwiczyć wejście "na sekretariat" . Innego wyjścia z tej kretyńskiej sytuacji nie widzę. Pzdr. Quote
AnkaW Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Asiaczek podszkol mnie nowicjuszkę, co to znaczy ćwiczyć wejście "na sekretariat" ewentualnie jak ma wygladać takie zaświadczenie, czy to jest jakiś specjalny druk czy zwykłe wypisane przez weta że pies jest zdrowy. Quote
Incunabula Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 No i gut, dzisiaj przyszło potwierdzenie 8) . Quote
donya Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 AnkaW napisał(a):Asiaczek podszkol mnie nowicjuszkę, co to znaczy ćwiczyć wejście "na sekretariat" ewentualnie jak ma wygladać takie zaświadczenie, czy to jest jakiś specjalny druk czy zwykłe wypisane przez weta że pies jest zdrowy. Ostatnio jak byłam u weta po takie zaswiadczenie to postukał się w głowę. Stwierdził, że jesteśmy w unii i paszport ze szczepieniami powinien być podstawą a nie jakieś świstki papieru. Owszem wypisał mi zaświadczenie na spacjalnym formularzu, komentując "chcą być świętsi od Boga", psa nie zbadał bo go zna od dawna. Tym razem nic nie zapłaciłam ale wiem, że biorą za ten świstek 10 zł. Quote
Recommended Posts