Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam ok 150 fotek - dośc dużo Akit, na paru złapała się Flashka z haszczakiem o ilę się nie mylę (na ringu miałaś białą bluzkę? :cool3: ), mam troche swoich z gordonem, angielką i Dockiem... No i są buldożki, jeden Doziek... Chow-chowy i kilka haszczaków pod parasolkami :cool3:

Wkleje dzisiaj, albo jutro - z powodu mini zjazdu dogomaniaczek w M-ku (:evil_lol: ) jestem wyczerpana :cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KasiaR napisał(a):
Jak schować się przed upałem sposobów kilka ...

Wkleje jeszcze jedno zdjęcie obrazujące sposób na schowanie sie przed słońcem. Co prawda z innej wystawy, lecz równie b.słonecznej i upalnej:

No i jak Wam się podoba pomysłowość mojego malucha?:lol:
pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
To jeszcze wrzuce 3 gr...

Fuka bardzo mi przykro ze na obydwoch zdjeciach z podium Twoja piękność jest zaslonieta :(

ale za to przynajmniej mnie też prawie nie widać:evil_lol:
dzięki Ci dobra kobieto:Rose:

Posted

dobrze, to czy ktos ma jeszcze jakies zdjecia z wystawy :razz: ? bo juz bym sobie płytkę nagrała :multi: i tak sprawdzam co chwilę czy nowych postów nie ma :cool3: jak ktoś ma jeszcze jakies niepokazane tutaj i chwilkę czasu ( szczegolnie terierki mnie interesują, ale jasna sprawa mile widziane wszystkie) to prosze: grrrond@o2.pl

z góry dziekuje :multi:

Posted

Fuka napisał(a):
ale za to przynajmniej mnie też prawie nie widać:evil_lol:
dzięki Ci dobra kobieto:Rose:

Ale za to mnie widać po prawej stronie...Ja to wiedziałem, że trzeba się ustawiać za podium - wszyscy mnie obfocą i się będę mógł chwalić w pracy...:loveu: :eviltong:

Posted

a ja sie pochwale zdjeciem na najwyzszym pudle "Best of Group" - niestety nie wszystkie psy sie zmiescily :evil_lol:

a tu juz z pucharkiem :

Posted

Rety, fantastyczna szóstka! Gratulacje! :multi:
I teraz wiadomo czemu Peronówki wygrały, poprostu sędzia dostał wilkaczakopląsu w oczach :p Ale absolutnie mu się nie dziwię, jeszcze raz gratulacje!

Posted

Jovi- na pudle byla siodemka ale akurat jeden chwilowo byl poza podium.. :lol: Tam jest miejsce na max 5 duzych psow i to poupychanych jak sledzie;)