warg2003warg Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 słuchajcie jak jest z tymi parami hodowlanymi tylko pies i suka. Czy nie mogą być np. 2 suki hodowlane ? Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 warg2003warg napisał(a):słuchajcie jak jest z tymi parami hodowlanymi tylko pies i suka. Czy nie mogą być np. 2 suki hodowlane ? NIE!!!! TYLKO pies i suka!!! Pzdr. Quote
Lavanara Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 A czy ktoś może mi poda stawkę Labrador Retrievera-Psy-kl.młodzieży :lol: ??? Quote
warg2003warg Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dzięki, szkoda , trudno. ja też pozdrawiam. Quote
grrrond Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 to chyba fox albo jack russel nie wiem... ale raczej to pierwsze :) Quote
jo_ann Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 goraco bylo strasznie, psy na zawodach OBEDIENCE ledwo sie ruszaly ;) mnie natomiast zmrozila wiadomosc podana przez spikera "Wlasciciela samochodu ........ prosimy o niezwloczne zgloszenie sie do auta. Konczy w nim zywot pies" /mniej wiecej tak to brzmialo, nie moglam myslec juz o niczym innym... :/ Quote
Daisunia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 jo_ann napisał(a):goraco bylo strasznie, psy na zawodach OBEDIENCE ledwo sie ruszaly ;) mnie natomiast zmrozila wiadomosc podana przez spikera "Wlasciciela samochodu ........ prosimy o niezwloczne zgloszenie sie do auta. Konczy w nim zywot pies" /mniej wiecej tak to brzmialo, nie moglam myslec juz o niczym innym... :/ o boże :-( Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 jo_ann napisał(a): mnie natomiast zmrozila wiadomosc podana przez spikera "Wlasciciela samochodu ........ prosimy o niezwloczne zgloszenie sie do auta. Konczy w nim zywot pies" /mniej wiecej tak to brzmialo, nie moglam myslec juz o niczym innym... :/ straszne....:shake: mam nadzieję, że właściciel szybko się zgłosił:-( (ja tego nie slyszałam) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 blaira napisał(a):Ma ktos moze wyniki z par hod? Bo 3 miejsce widoczne ;) 1.PONy - Hreczka i Mazur 2. Pudle Quote
Welsh Terrier Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Widze że Terierek walijski w weteranach zajął podium! SUPER! :D Quote
Marca_Besi Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Zdjęcia świetne! A czy zna ktoś wyniki Flat Coated retrieverów? Quote
penelopa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 hej! poproszę o stawkę goldenów, bo na stronie Związku jest tylko wykaz wystawców.... może ktoś ma też wyniki? głównie intersują mnie psy kl. młodzieży i pośrednia, a za całą byłabym b. wdzięczna... Quote
karolayna Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Lara napisał(a):caly czas oglaszano, ze kazdy zamkniety pies w samochodzie bedzie ratowany i szyby beda wybijane bez skrupulow... nie wiem jak to bylo w praktyce ale jak opuszczalam wystawe to jeden pan blagal straznikow przy wejsciu na wystawe aby wezwali kogos z ogranizatorow albo strazy miejskiej szybko bo ktos zamknal psa W BAGAZNIKU i slychac jak pies skomli.... :angryy: :angryy: :angryy: pozostawie to bez komentarza, zbyt czesto spotykam sie na codzien z okrucienstwem ludzi... brak mi slow...:-( ale to jest szczyt wszystkiego :shake: niby wszyscy tacy miłosnicy psów i co? zamykaja w samochodzie, ktory stoi parew godzin na słoncu, a sami siedzą w cieniu i piją zimny napoj dla ochłody, a pies sie dusi i ledwo zyje :placz: i to jest milosc do psów? za takie cos to powinni z ZK wykluczac :shake: wielokrotnie przez mikrofon było powtarzane, ze jezeli wlasciciel samochodu sie nie stawi to będą wybijane szyby, mysle ze tak tylko straszyli, bo pozniej musieli by pokryc koszty mam tylko wielką nadzieje ze zadnego z pieskow dzisiejsza wystawa nie kosztowała życia:placz: Quote
penelopa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a wszystkim wystawcom gratuluję sukcesów i wytrwałości w tym upale! Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Lara napisał(a):caly czas oglaszano, ze kazdy zamkniety pies w samochodzie bedzie ratowany i szyby beda wybijane bez skrupulow... nie wiem jak to bylo w praktyce ale jak opuszczalam wystawe to jeden pan blagal straznikow przy wejsciu na wystawe aby wezwali kogos z ogranizatorow albo strazy miejskiej szybko bo ktos zamknal psa W BAGAZNIKU i slychac jak pies skomli.... :angryy: :angryy: :angryy: pozostawie to bez komentarza, zbyt czesto spotykam sie na codzien z okrucienstwem ludzi... brak mi slow...:-( o której godz to mówili? Quote
penelopa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Lara napisał(a):caly czas oglaszano, ze kazdy zamkniety pies w samochodzie bedzie ratowany i szyby beda wybijane bez skrupulow... nie wiem jak to bylo w praktyce ale jak opuszczalam wystawe to jeden pan blagal straznikow przy wejsciu na wystawe aby wezwali kogos z ogranizatorow albo strazy miejskiej szybko bo ktos zamknal psa W BAGAZNIKU i slychac jak pies skomli.... :angryy: :angryy: :angryy: pozostawie to bez komentarza, zbyt czesto spotykam sie na codzien z okrucienstwem ludzi... brak mi slow...:-( Czy to jest możliwe???? od razu powinni słone mandaty dawać takim osobom, albo lepiej, odbierac psiaki, ale u nas niestety nie można... Quote
Lavanara Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 penelopa napisał(a): na stronie Związku jest tylko wykaz wystawców.... Dokładnie! Jeśli ktoś by miał czas napisa stawkę labradorów, psy, młodzież to będę bardzo wdzięczna :) Quote
grrrond Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Lavanara napisał(a):Dokładnie! Jeśli ktoś by miał czas napisa stawkę labradorów, psy, młodzież to będę bardzo wdzięczna :) poszlo na priv;) Quote
Welsh Terrier Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 *luthien* napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: to jest airedale terrier czy welsh terrier? :D Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Welsh Terrier napisał(a):to jest airedale terrier czy welsh terrier? :D niewiem:oops: ja ich nie rozróżniam:oops: Quote
Recommended Posts