Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goraco bylo strasznie, psy na zawodach OBEDIENCE ledwo sie ruszaly ;)

mnie natomiast zmrozila wiadomosc podana przez spikera "Wlasciciela samochodu ........ prosimy o niezwloczne zgloszenie sie do auta. Konczy w nim zywot pies"

/mniej wiecej tak to brzmialo, nie moglam myslec juz o niczym innym... :/

Posted

jo_ann napisał(a):
goraco bylo strasznie, psy na zawodach OBEDIENCE ledwo sie ruszaly ;)

mnie natomiast zmrozila wiadomosc podana przez spikera "Wlasciciela samochodu ........ prosimy o niezwloczne zgloszenie sie do auta. Konczy w nim zywot pies"

o boże :-(

Posted

jo_ann napisał(a):

straszne....:shake: mam nadzieję, że właściciel szybko się zgłosił:-( (ja tego nie slyszałam)

Posted

hej! poproszę o stawkę goldenów, bo na stronie Związku jest tylko wykaz wystawców.... może ktoś ma też wyniki? głównie intersują mnie psy kl. młodzieży i pośrednia, a za całą byłabym b. wdzięczna...

Posted

Lara napisał(a):
caly czas oglaszano, ze kazdy zamkniety pies w samochodzie bedzie ratowany i szyby beda wybijane bez skrupulow... nie wiem jak to bylo w praktyce ale jak opuszczalam wystawe to jeden pan blagal straznikow przy wejsciu na wystawe aby wezwali kogos z ogranizatorow albo strazy miejskiej szybko bo ktos zamknal psa W BAGAZNIKU i slychac jak pies skomli.... :angryy: :angryy: :angryy: pozostawie to bez komentarza, zbyt czesto spotykam sie na codzien z okrucienstwem ludzi... brak mi slow...:-(

ale to jest szczyt wszystkiego :shake: niby wszyscy tacy miłosnicy psów i co? zamykaja w samochodzie, ktory stoi parew godzin na słoncu, a sami siedzą w cieniu i piją zimny napoj dla ochłody, a pies sie dusi i ledwo zyje :placz: i to jest milosc do psów? za takie cos to powinni z ZK wykluczac :shake:
wielokrotnie przez mikrofon było powtarzane, ze jezeli wlasciciel samochodu sie nie stawi to będą wybijane szyby, mysle ze tak tylko straszyli, bo pozniej musieli by pokryc koszty
mam tylko wielką nadzieje ze zadnego z pieskow dzisiejsza wystawa nie kosztowała życia:placz:

Posted

Lara napisał(a):
caly czas oglaszano, ze kazdy zamkniety pies w samochodzie bedzie ratowany i szyby beda wybijane bez skrupulow... nie wiem jak to bylo w praktyce ale jak opuszczalam wystawe to jeden pan blagal straznikow przy wejsciu na wystawe aby wezwali kogos z ogranizatorow albo strazy miejskiej szybko bo ktos zamknal psa W BAGAZNIKU i slychac jak pies skomli.... :angryy: :angryy: :angryy: pozostawie to bez komentarza, zbyt czesto spotykam sie na codzien z okrucienstwem ludzi... brak mi slow...:-(
o której godz to mówili?

Posted

Lara napisał(a):

Czy to jest możliwe???? od razu powinni słone mandaty dawać takim osobom, albo lepiej, odbierac psiaki, ale u nas niestety nie można...

Posted

penelopa napisał(a):
na stronie Związku jest tylko wykaz wystawców....

Dokładnie! Jeśli ktoś by miał czas napisa stawkę labradorów, psy, młodzież to będę bardzo wdzięczna :)