Kika Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Asiaczek napisał(a):No właśnie. Szkoda, ale rozumiem. Liczę jednak na obecność w Kosicach (może jazda w nocy bedzie lżejsza dla Was?); wystawa jest na terenie parku, wysokie, stare drzewa. Tylko trzeba wziąć picie i wodę do mycia rąk i picia. Będzie dobrze! Pzdr. Do Koszyc wybieramy się w sobote .Patrzyłam na temp. u nich - parę stopni mniej niż u nas.Te stare wysokie drzewa dodają otuchy :) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 last_rebel napisał(a):Witam serdecznie, Czy ktos z was ma katalog z wystawy ?? mam nadzieje ze tak i bardzo bym poprosil o skopiowanie/ przepisanie mi stawki z wczoraj, chodzi mi o cane corso italiano, bede bardzo wdzieczny pozdrawiam PSY kl. mł. AMOS Cerber ARNOLD Ol-Pe-La DEBI Las Vegas S.J. JUNIOR Las Vegas S.J. NIKO Del-Orte NORTON ROYCE Le-Ma-Rjo kl. p AMANT Leśne Złotno EDGAR Bastion Gwiazd KIDU Las Vegas S.J. kl. o GUCIO z Las Vegas S.J. kl. ch HADDOCK HUK Del-Orte VICKTOR Della Porta dipinta kl.w MAIKOL SUKI kl. mł. BEATRICE DEGLI ELMI BENSI Leśne złotno DAFFY Fee FeeNATALII Del-Orte NIKITA z Mazurskiego Edenu kl. p DARIA Las Vegas S.J. EFRA Bastion Gwiazd Mary Las Vegas S.J. NUKA Eliminator VENEZIA-RIVA Dominium kl. o ASTRA Węglin Północny J.T. LUSI Las Vegas S.J. MARGHERITA Del-Orte NANA Waldi PIXI Sianożęć kl. ch GWENDOLINE Del-Orte Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Kika napisał(a):Do Koszyc wybieramy się w sobote .Patrzyłam na temp. u nich - parę stopni mniej niż u nas.Te stare wysokie drzewa dodają otuchy :) No, Kika, brawo!! Jest szansa na spotkanie!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):A ma ktos briardy??? Plisssssssss Chodzi Ci o stawkę czy o wyniki? Bo ja - to tylko stawkę z katalogu mogę podać. pzdr. Quote
Elitesse Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 karenina napisał(a):Ja jestem bardzo zadowolona. Mimo upału i wielkiego zmęczenia psów i nas wrócilismy z całkiem fajnymi wynikami.. Własciwie to z każdej wystawy z takimi mogę wracac :evil_lol: Moje rudaski : Cirneco dell`Etna pies kl posr: LIKE GIGI MAGIC of Double Star exc1, CAC, CACIB, NPwR BOB suka kl posr. Colombian Friend`s GOLDEN FRIEND exc1, CAC CACIB NSwR i charcik włoski pies kl posrednia Il Cagnolino FERNANDO exc1, CAC CACIB NPwR :laola: GRATULUJE !!!!! :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
MarcinB Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Chart środkowoazjatycki tazy – Dzalal-Abad Unur zdobył w Warszawie ocenę doskonałą, zwycięstwo młodzieży oraz zwycięstwo rasy. To czwarta wystawa Unura i czwarta taka ocena od czwartego sędziego. Ta ocena jest dla mnie o tyle ważna, że otrzymał ją od przewodniczącego Klubu Charta p. Macieja Lipca. Bardzo zależało mi na pokazaniu charta środkowoazjatyckiego w Warszawie i kolejny raz byłem zaskoczony zainteresowaniem, które wzbudził Unur. Były osoby, które przychodziły do naszego „obozu” z zapytaniem, czy to właśnie jest tazy, były osoby, które mnie znały z tego, czy innego forum i wiedziały, że będę. Wiele osób zrobiło zdjęcia mojemu psu. Pozwalam sobie zamieścić dwa zdjęcia z wystawy – jedno z ringu, jedno już spoza ringu. Było zbyt gorąco na piękną prezentację (ani pies, ani ja nie mogliśmy wydobyć z siebie już nic więcej). Unur postał chwilę przed stolikiem sędziowskim, po czym wyległ się na trawę, znajdując jednak zrozumienie u sędziego. Bardzo dziękuję za miłą atmosferę podczas wystawy. Mimo skwaru było sympatycznie, choć ja źle znoszę wysokie temperatury i wobec takiego upału reaguję jak dromader – zastygam w bezruchu, nie reagując prawie na bodźce zewnętrzne. Pozdrawiam, Marcin Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Asiaczek napisał(a):Chodzi Ci o stawkę czy o wyniki? Bo ja - to tylko stawkę z katalogu mogę podać. pzdr. - wyniki i zdjatka.... Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 MarcinB - gratuluję pięknego wyniku. Zupełnie nie kojarzę tej rasy. Czy ona jest uznana przez FCI? Ile jest ich w PL? Pzdr. Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):- wyniki i zdjatka.... miałam na oku briardy ale jakoś nie zrobiłam zdjęć:shake: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):- wyniki i zdjatka.... No to lecimy (tylko stawka). PSY kl. mł. DAGGAR LA POILUE ELITE kl. p EDGAR z Hucieńskiego Gaju kl. o JAZON Batangas SUKI kl. mł. ACCA des Plaines de Brotonne kl. p DEHLI LA POILUE ELITE SIKSI z Pierwszej Ligi kl. o ANASTAZJA Opsarion ASCONA z Jarkowizny CYNIA Batina JUNONA Batangas pzdr. Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Asiaczku dzieki, ale jeslii chodzi o Siksi z Pierwszej Reki (tak pisze w katalogu???) - to blad - ma byc z Pierwszej Ligi. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):Asiaczku dzieki, ale jeslii chodzi o Siksi z Pierwszej Reki (tak pisze w katalogu???) - to blad - ma byc z Pierwszej Ligi. Tak. Masz rację. Już poprawiłam. Przepraszam. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a): Pary hodowlane: Wanio - gratulacje! Piekna marynarka;) Pzdr. Quote
blaira Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Asta napisał(a):Mam pytanie, kto sędziował pary hodowlane? :)Pawel Szemraj ;) Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak. Masz rację. Już poprawiłam. Przepraszam. pzdr. - nie, nie - myslalam ,ze moze w katalogu zle wydrukowali, a przeciez bledy kazdemu moga sie wydarzyc. Te sunie znam osobiscie - sliczna jest! Quote
blaira Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ma ktos moze wyniki z par hod? Bo 3 miejsce widoczne ;) Quote
warg2003warg Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Nie uznane jak się nie mylę Asiaczku.Ale piękne psy.Biedaczki takie szczuplutkie:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 warg2003warg napisał(a):Nie uznane jak się nie mylę Asiaczku.Ale piękne psy.Biedaczki takie szczuplutkie:evil_lol: No właśnie. Ale z drugiej strony to ich urok, prawda? pzdr. Quote
Recommended Posts