Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
No właśnie. Szkoda, ale rozumiem. Liczę jednak na obecność w Kosicach (może jazda w nocy bedzie lżejsza dla Was?); wystawa jest na terenie parku, wysokie, stare drzewa. Tylko trzeba wziąć picie i wodę do mycia rąk i picia. Będzie dobrze!
Pzdr.

Do Koszyc wybieramy się w sobote .Patrzyłam na temp. u nich - parę stopni mniej niż u nas.Te stare wysokie drzewa dodają otuchy :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

last_rebel napisał(a):
Witam serdecznie,
Czy ktos z was ma katalog z wystawy ?? mam nadzieje ze tak i bardzo bym poprosil o skopiowanie/ przepisanie mi stawki z wczoraj, chodzi mi o cane corso italiano, bede bardzo wdzieczny
pozdrawiam

PSY
kl. mł.
AMOS Cerber
ARNOLD Ol-Pe-La
DEBI Las Vegas S.J.
JUNIOR Las Vegas S.J. NIKO Del-Orte
NORTON ROYCE Le-Ma-Rjo

kl. p
AMANT Leśne Złotno
EDGAR Bastion Gwiazd
KIDU Las Vegas S.J.

kl. o
GUCIO z Las Vegas S.J.

kl. ch
HADDOCK HUK Del-Orte
VICKTOR Della Porta dipinta

kl.w
MAIKOL

SUKI
kl. mł.
BEATRICE DEGLI ELMI
BENSI Leśne złotno
DAFFY Fee FeeNATALII Del-Orte
NIKITA z Mazurskiego Edenu

kl. p
DARIA Las Vegas S.J.
EFRA Bastion Gwiazd
Mary Las Vegas S.J.
NUKA Eliminator
VENEZIA-RIVA Dominium

kl. o
ASTRA Węglin Północny J.T.
LUSI Las Vegas S.J.
MARGHERITA Del-Orte
NANA Waldi
PIXI Sianożęć

kl. ch
GWENDOLINE Del-Orte

Pzdr.

Posted

Kika napisał(a):
Do Koszyc wybieramy się w sobote .Patrzyłam na temp. u nich - parę stopni mniej niż u nas.Te stare wysokie drzewa dodają otuchy :)

No, Kika, brawo!! Jest szansa na spotkanie!:lol:
Pzdr.

Posted

karenina napisał(a):
Ja jestem bardzo zadowolona. Mimo upału i wielkiego zmęczenia psów i nas wrócilismy z całkiem fajnymi wynikami.. Własciwie to z każdej wystawy z takimi mogę wracac :evil_lol:

Moje rudaski :
Cirneco dell`Etna
pies kl posr:
LIKE GIGI MAGIC of Double Star exc1, CAC, CACIB, NPwR BOB
suka kl posr.
Colombian Friend`s GOLDEN FRIEND exc1, CAC CACIB NSwR

i charcik włoski
pies kl posrednia
Il Cagnolino FERNANDO exc1, CAC CACIB NPwR

:laola:

GRATULUJE !!!!! :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi:

Posted

Chart środkowoazjatycki tazy – Dzalal-Abad Unur zdobył w Warszawie ocenę doskonałą, zwycięstwo młodzieży oraz zwycięstwo rasy. To czwarta wystawa Unura i czwarta taka ocena od czwartego sędziego. Ta ocena jest dla mnie o tyle ważna, że otrzymał ją od przewodniczącego Klubu Charta p. Macieja Lipca. Bardzo zależało mi na pokazaniu charta środkowoazjatyckiego w Warszawie i kolejny raz byłem zaskoczony zainteresowaniem, które wzbudził Unur. Były osoby, które przychodziły do naszego „obozu” z zapytaniem, czy to właśnie jest tazy, były osoby, które mnie znały z tego, czy innego forum i wiedziały, że będę. Wiele osób zrobiło zdjęcia mojemu psu.

Pozwalam sobie zamieścić dwa zdjęcia z wystawy – jedno z ringu, jedno już spoza ringu. Było zbyt gorąco na piękną prezentację (ani pies, ani ja nie mogliśmy wydobyć z siebie już nic więcej). Unur postał chwilę przed stolikiem sędziowskim, po czym wyległ się na trawę, znajdując jednak zrozumienie u sędziego.

Bardzo dziękuję za miłą atmosferę podczas wystawy. Mimo skwaru było sympatycznie, choć ja źle znoszę wysokie temperatury i wobec takiego upału reaguję jak dromader – zastygam w bezruchu, nie reagując prawie na bodźce zewnętrzne.

Pozdrawiam,
Marcin

Posted

sota36 napisał(a):
- wyniki i zdjatka....

No to lecimy (tylko stawka).
PSY
kl. mł.
DAGGAR LA POILUE ELITE

kl. p
EDGAR z Hucieńskiego Gaju

kl. o
JAZON Batangas

SUKI
kl. mł.
ACCA des Plaines de Brotonne

kl. p
DEHLI LA POILUE ELITE
SIKSI z Pierwszej Ligi

kl. o
ANASTAZJA Opsarion
ASCONA z Jarkowizny
CYNIA Batina
JUNONA Batangas
pzdr.

Posted

sota36 napisał(a):
Asiaczku dzieki, ale jeslii chodzi o Siksi z Pierwszej Reki (tak pisze w katalogu???) - to blad - ma byc z Pierwszej Ligi.

Tak. Masz rację. Już poprawiłam. Przepraszam.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak. Masz rację. Już poprawiłam. Przepraszam.
pzdr.
- nie, nie - myslalam ,ze moze w katalogu zle wydrukowali, a przeciez bledy kazdemu moga sie wydarzyc. Te sunie znam osobiscie - sliczna jest!

Posted

warg2003warg napisał(a):
Nie uznane jak się nie mylę Asiaczku.Ale piękne psy.Biedaczki takie szczuplutkie:evil_lol:

No właśnie. Ale z drugiej strony to ich urok, prawda?
pzdr.