Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam,
chciałabym sie pochwalić, otóż moja Yoko Ono w klasie młodzieży zdobyła I lokatę :loveu: na 33 konkurentki i oprócz medalu dostała puchar Zwycięzcy Młodzieży, jestem z niej strasznie dumna. Opłacało sie siedzieć w ten skwar, a teraz odpoczynek i za 2 godz na Mazury :loveu:
Pozdrawiam,
Monika

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoko Ono napisał(a):
witam,
chciałabym sie pochwalić, otóż moja Yoko Ono w klasie młodzieży zdobyła I lokatę :loveu: na 33 konkurentki i oprócz medalu dostała puchar Zwycięzcy Młodzieży, jestem z niej strasznie dumna. Opłacało sie siedzieć w ten skwar, a teraz odpoczynek i za 2 godz na Mazury :loveu:
Pozdrawiam,
Monika

HAAA oplacalo trzymac sie kciuki ! :multi: GRATULUJE !!:lol: :loveu:

Posted

My juz wrocilismy darowalismy sobie konkurencje finalowe bo psy padaly na tym upale jak muchy
To tak po krotce o naszsym sukcesie ...
Cest w kl. Mlodziezy 1 lok, Zw. Ml. Oc. dosk. NJwR
i tym ukonczylismy Ml.Ch.Pl.:laola: juuuupiiiii:multi:

Posted

Gratuluje wszystkim dogomaniakom!!!!

jestescie swietni :multi: :razz:

bardzo prosze o wyniki z foksterierów.... bo niestety sekretarzowalam gdzie indziej i nic nie wiem.... i oczywiscie fotki :lol: pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!

Posted

Byliśmy na wystawie z Terierami walijskimi i nasza suczka GRACJA Czereda Trapera zdobyła zwycięstwo rasy, a tym oto sposobem została Młodzieżowym Championem Polski! :D :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Welsh Terrier witam serdecznie na Dogomanii i gratuluję udanego wystepu na wystawie. Zapraszam na III Grupę, na Pozostałe terriery do topiku welshowego.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Staram się, ale nie zawsze mam czas przed wystawą na pieczenie.:oops:
Nawet na zagraniczne też coś tam upichcę. Pamiętam jak było milo na Wegrzech, w Budapeszcie na ichniejszej wystawie championów. Po sedziowaniu - zebraliśmy się w grupkę i każdy dostał po kawałku ciasta (hand made! A co!). Chwila pogaduszek tych wygranych i przegranych i porozjeżdżaliśmy sie do domów. Ale już na następnej wystawie nie bylo problemów zrozpoznaniem "kto jest kto". I tez było ciasto i nawet ktoś kupił zimne napoje i było sympatycznie. Stąd rodza się przyjaźnie, sympatie itp.

Kika + Ka-Vanga - zapraszam. Upiekę dużą blaszkę!;)
Pzdr.

Asiu nie dałam rady załapac się na to ciasto - a szkoda - ja sama bylam jak ciasto dobrze upieczone :)- pies malo nie padł. Z R.CACIBEM zmykalyśmy najszybciej jak się dało z tego piekarnika. Wystawiałyśmy się w samo południe a sędzia nie przejmując sie tym okropnym skwarem nie spieszył się wcale :(

Mam nadzieję że za tydzień w Koszycach upał nas nie zabije, bo zaczynam sie zastanawiac nad sensem podróży na Słowację.

Posted

blaira napisał(a):
My juz wrocilismy darowalismy sobie konkurencje finalowe bo psy padaly na tym upale jak muchy
To tak po krotce o naszsym sukcesie ...
Cest w kl. Mlodziezy 1 lok, Zw. Ml. Oc. dosk. NJwR
i tym ukonczylismy Ml.Ch.Pl.:laola: juuuupiiiii:multi:

gratuluje !!! wydrap smoczka za uszkiem !! :loveu: :loveu:

Posted

Witam serdecznie,
Czy ktos z was ma katalog z wystawy ?? mam nadzieje ze tak i bardzo bym poprosil o skopiowanie/ przepisanie mi stawki z wczoraj, chodzi mi o cane corso italiano, bede bardzo wdzieczny
pozdrawiam

Posted

Ja jestem bardzo zadowolona. Mimo upału i wielkiego zmęczenia psów i nas wrócilismy z całkiem fajnymi wynikami.. Własciwie to z każdej wystawy z takimi mogę wracac :evil_lol:

Moje rudaski :
Cirneco dell`Etna
pies kl posr:
LIKE GIGI MAGIC of Double Star exc1, CAC, CACIB, NPwR BOB
suka kl posr.
Colombian Friend`s GOLDEN FRIEND exc1, CAC CACIB NSwR

i charcik włoski
pies kl posrednia
Il Cagnolino FERNANDO exc1, CAC CACIB NPwR

:laola:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
BIS:

I - Owczarek Podhalański
II - West
III - Saluki
O to widzę że rodzima rasa wygrała :cool3:

Jest może ktoś w posiadaniu wyników z ringu cocker spanieli angielskich?

Posted

Agasia napisał(a):
Mam pelno naprawde niektorych slicznych zdjec z calych finalow.... :)

BIS...

A ja widzę tylko jedno :evil_lol::eviltong:

Lavanara napisał(a):
Gratuluje wszystkim!!! :multi: :multi: :multi:
Nie wiecie kto stanął na pudle VIII?? :lol:
wiem, że na trzecim miejscu był cocker spaniel angielski...

Posted

Kika napisał(a):
Asiu nie dałam rady załapac się na to ciasto - a szkoda - ja sama bylam jak ciasto dobrze upieczone :)- pies malo nie padł. Z R.CACIBEM zmykalyśmy najszybciej jak się dało z tego piekarnika. Wystawiałyśmy się w samo południe a sędzia nie przejmując sie tym okropnym skwarem nie spieszył się wcale :(

Mam nadzieję że za tydzień w Koszycach upał nas nie zabije, bo zaczynam sie zastanawiac nad sensem podróży na Słowację.

No właśnie. Szkoda, ale rozumiem. Liczę jednak na obecność w Kosicach (może jazda w nocy bedzie lżejsza dla Was?); wystawa jest na terenie parku, wysokie, stare drzewa. Tylko trzeba wziąć picie i wodę do mycia rąk i picia. Będzie dobrze!
Pzdr.