Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ajcka napisał(a):I jeszcze fotki baskow. Moze jeszcze jakies swoje znajdziesz Asiaczek. , , , , Dzieki, dzięki, dzięki!!! Ja, to ta paniusia w białej bluzce z pręgowanym baskiem:lol: (Gusio-pręgusio). Pzdr. Quote
Martach1 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Czy ktoś mógłby podać mi stawke Australian Silky Terrierów?? Będe wdzięczna. Gratuluje również wszystkim zwycięzcom. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Martach1 napisał(a):Czy ktoś mógłby podać mi stawke Australian Silky Terrierów?? Będe wdzięczna. Gratuluje również wszystkim zwycięzcom. Chyba upał mi się rzucił na oczy, bo nie widzę ani jednego zgłoszonego...?! Bardzo prosze, niech ktoś jeszcze raz sprawdzi stawkę australian silky terrier. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ajcka napisał(a):, , , , , , , , . To zdjęcie jest po prostu SUPER!!! Moge je sobie wziąć na stronę? Baaaardzo proszę. pzdr. Quote
Daisunia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 a co z "moimi" malamutami ? serio nikt nie ma fot ? Quote
Martach1 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Chyba upał mi się rzucił na oczy, bo nie widzę ani jednego zgłoszonego...?! Bardzo prosze, niech ktoś jeszcze raz sprawdzi stawkę australian silky terrier. Pzdr. Dzięki za informacje. To napewno nie upał, poprostu sików jae tak mało że na większości wystaw ich niema:roll: w zeszłym roku w wawie był tylko 1. Szkoda że w tym roku jest jeszcze gorzej. Trudno. Za to zdjęcia z wystawy są przpiekne.:lol: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Mam kilka zdjęć z MP. Juz je wstawiam: Sorki, że tak dużo zdjęć jest Agasi. Ale sami rozumiecie: Agasia prezentowała mojego psiaka - Abotere's WAHZIRI. pzdr. Quote
Gracjana Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Agasia lubie niespodzianki...:cool3: a tak pozatym to ja tylko wiedzialam o p.Niciewicz i te 40 pieskow extra u p. Shevchenko tez bylo dla mnie niespodzinaka...:mad: :lol: trzymajcie za nas jutro mocno kciuki bo ja nie wiem co to bedzie w tej pogodzie... naprawde sie boje...:shake: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ajcka napisał(a)::lol: Pewnie,zdjecia sa do wykorzystania. Bardzo dziekuje. A napisz mi jeszcze, kto ma być w podpisie jako autor zdjęcia? (może na PW). Pzdr. Quote
Bulwinka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 setka napisał(a):Dyktator może?? który to dokładnie nie wiem- ale że z hodowli Millefiori- to na 100 % Quote
Agasia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Asia dziekuje za zdjecia! A i na baskowe się nawet załapalam :D Zaczynam przygotowania do 2 dnia ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Agappe napisał(a):ogromne gratulacje!!!! powiedz mi tylko jaka Ty masz suczke??? bo ja już dawno nie na bieżąco :/ Suka, którą wystawiam ;) Tequilla Gimlet Mahoniowa Bryza :) Quote
aga.aksa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 do zobaczenia, miejmy nadzieję :cool3: no i trzymam za Was kciuki :mad: Quote
PANGEA Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 jo-jo napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Paulinka wzięłą BOG'a :multi: :multi: :multi: :multi: Miałam przyjemnośc poznać tego przystojniaka z którym stoi :loveu: :lol: Milo nam. Bedziemy dzisiaj znowu :loveu: Quote
blaira Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Trzymajcie wszyscy kciuki my za niedlugo wyruszamy tez :) Quote
Daisunia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 JustynaJK napisał(a):czekam z niecierpliwością na mnóstwo fot!! ja teeez :lol: Quote
Elitesse Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 uracze was fotkami mojej cory - ALBA ASTRA Elitesse w skrocie Abi :smile: - CACIB, CWC, NSwR, BOB Warszawa Quote
Asta Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Cud, miód i orzeszki ;) Ciekawe jak dzisiaj pójdzie dogomaniakom Quote
zula Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Wielkie Gratulacje Dla Wszystkich:klacz::thumbs::klacz: Quote
Recommended Posts