Agappe Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):U mnie pies - CAC CACIB BOB, suka - CAC CACIB :) :) :) ogromne gratulacje!!!! powiedz mi tylko jaka Ty masz suczke??? bo ja już dawno nie na bieżąco :/ Quote
Bulwinka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 miniaga napisał(a):Jest mi niezbędna!!!! napewno masz szansę podłączyć suszarkę jeśli masz ring po stronie pawilonów handlowych - dzisiaj widziałam- mieli wystawcy podciągnięty prąd do swoich namiotów! Quote
Daisunia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 miniaga napisał(a):Jest mi niezbędna!!!! aha :) tylko spytalam :) czekam na zdjecia malamutkow :lol: Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Agasia napisał(a):Ja rowniez wszystkim serdecznie gratuluje!! :) mamy duzo zdjec z finalow ;) Asiaczku - dziekuje za takiego przystojniaka jak Wahziri ;) Agasiu Ty to nawet koło mnie z tym przystojniakiem przechodziłaś ale nie zauważyłaś mnie z mym dogiem :evil_lol: Quote
Ypsylon Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Moni_L i resuruss - ogromnie dziekuję :) pochwalę sie jeszcze, że PEPSI COLA Ypsylon wygrała Grupę V!!!:evil_lol: Quote
resuruss Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :thumbs: Brawo Iza,brawo Pepsi!!!!!!!!!!!:laola: Quote
miniaga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Dziękuję bardzo i gratuluje wszystkim którzy dzis smigali po ringach Quote
Draczyn Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 miniaga napisał(a):Powiedzcie mi czy jest jakakolwiek szansa podpiąć się na terenie wystawy z suszarka do kontaktu?Wydaje mi sie, ze ten upal stanowczo Ci zaszkodzil:multi::multi::multi::multi::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Asta Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Wiesz, mnie te upały już tez zaczynają dobijać :lol: Ale na foty liczyc mogę? :D Quote
Gracjana Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ja dzis odbylam swoj debiucik sekretarzowy...:cool3: wlasnie miedzy innymi przy basenji...o smiszna byla te sedzina...:lol: a jakie opisy mi kobity dyktowaly...:lol: do zobaczenia jutro... wcale nie mam ochoty...:shake: i to jeszcze jutro sie z psami targac (moje biedaczyska maja kupe futra...:placz:)...ehh... moglo by juz to byc za nami...:p nie mialam okazji odebrac katalogu.. kto JUTRO ocenia szczeniaki na BISie??? Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 a powiedzcie mi , o której to się wszytsko skończyło? bo niestety nie dałam rady wytrzymać do końca :shake: Quote
LAURA Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 skończyło się gdzieś po 17....:) ludzie..dajcie wreszcie te foty!!! Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 po 17.... łooooo...... no nie wiem czy uda mi się wysiedzieć:-( to jeszcze zapytam, czy można przyprowadzać niewystawianego Burka? ;) Quote
Bulwinka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ypsylon napisał(a):Moni_L i resuruss - ogromnie dziekuję :) pochwalę sie jeszcze, że PEPSI COLA Ypsylon wygrała Grupę V!!!:evil_lol: nie wiedziałam że to dogomaniaczka - ale kibicowałam Wam razem z Matagi - jak wróci - to potwierdzi: stałyśmy razem od strony podium i głośno klaskałyśmy jak wygrała Pepsi :cool3: Quote
Yoko Ono Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Witam wszystkich, tak sobie czytam wszystko co piszecie o wystawie, ponieważ jutro wystawiam swoją Yoko Ono. Oczywiście yorków jest tak dużo że są podzielone aż na 3 ringi :-o na szczęście oczywiście :lol: w klasie młodzieży mam aż 40 konkurentek :cool3:. Z tego co słysze to bez parasola i wody ani rusz. Mam pytanie, czy wpuszczają na teren wystawy samochody? jeżeli tak to ile trzeba zaplacić za wjazd?? Gratuluje wszystkim wygranym i pozdrawiam, Monika Quote
Daisunia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Yoko Ono napisał(a):Witam wszystkich, tak sobie czytam wszystko co piszecie o wystawie, ponieważ jutro wystawiam swoją Yoko Ono. Oczywiście yorków jest tak dużo że są podzielone aż na 3 ringi :-o na szczęście oczywiście :lol: w klasie młodzieży mam aż 40 konkurentek :cool3:. Z tego co słysze to bez parasola i wody ani rusz. Mam pytanie, czy wpuszczają na teren wystawy samochody? jeżeli tak to ile trzeba zaplacić za wjazd?? Gratuluje wszystkim wygranym i pozdrawiam, Monika fiu fiu fiu 40 w mlodziezy ;) trzymam kciuki ;)) :lol: Quote
Imanca Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Moje wrażenia po dzisiejszym gospodarzowaniu skromnie spiszę :) Upał jest niemiłosierny, więc obowiązkowo parasol. Na terenie wystawy są węże z wodą, którymi można polewać całe psy (moja sędzina goniła do polewania i mówiła, że nieważne, że pies mokry - jej to nie przeszkadza, byle się nie zamęczył). Polecam zabrać za sobą również np. prześcieradło do okładania psa (zmoczone zimną wodą przynosi ulgę). Dla wystawców polecam czapeczkę na głowę, krem przeciwsłoneczny i mogą być okularki przeciwsłoneczne:cool3: Wydłużania nie widziałam - sędziowie gonią jak mogą, żeby zwierząt nie męczyć!! Ringi zazwyczaj kończą się o czasie, a nawet przed. I mam nadzieję, że niepotrzebnie to piszę tu na forum, ale przestrzegam przed głupotą i zostawianiem psa w samochodzie (ahhh zamykałabym właściciela na odpowiednio dłużej!! ), bo to jest murowany udar i zgon po 15 minutach. Justro będę gospodarzować na ringu labradorów psów (chociaż tak bardzo chciałam suczki i jeszcze będę się starać o przeniesienie, choć wątpie w sukces). Kibicuję oczywiście wszystkim labradorom jutro i jakby coś to podchodźcie do mnie, to chętnie się zapoznam :multi: I trzymam kciuki za wszystkie dogomaniackie psiaki :klacz: Quote
Ypsylon Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Bulwinka napisał(a):nie wiedziałam że to dogomaniaczka - ale kibicowałam Wam razem z Matagi - jak wróci - to potwierdzi: stałyśmy razem od strony podium i głośno klaskałyśmy jak wygrała Pepsi :cool3: dziękujemy razem z Pepsi ślicznie za owacje, których faktycznie było sporo :) Quote
Agasia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gracjana dlaczego nie wiedzialam ze nas sekretarzujesz!? Wielkie gratulacje dla Ypsylon i Pepsi!! No jakosc akurat nie najlepsza :( Quote
Asta Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Także składam wielkie gratulacje :) Agasiu fotka jest spoko, ważne że jest Quote
Recommended Posts