Ludek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Oj, babeczki, tak zachwalacie ciasto, a jak się nie uda? To co wtedy? Wstyd i żenada w jednym słowie! Wtedy po drodze na wystawę zatrzymasz się przy cukierni:evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ludek, ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej! I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha! a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko? Pzdr. Quote
Ludek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Ludek, ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej! I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha! a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko? Pzdr. O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: . Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:) Quote
jo-jo Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Alez jo-jo! Przymusu nie ma:lol: . A może - w takim razie - zimniutka nektarynke prosto z lodówki?:evil_lol: Pzdr. Hmm Asaiczku wiesz, to całkiem nie zły pomysł :evil_lol: No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać :evil_lol: Zobaczymy jak to dzisiaj będzie..Życze wszystykim powodzenia, i zapraszam na ring 13 dogi od 10 a my tak pewnie po 11 ;-) Quote
Asta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jeżeli ktos to przed wystawką przeczyta, to czy bym mogła prosić o parę fotek beagli, amstaffów i młodego prezentera? :) (ale ja mam prosby na ostatnia chwilę :D) Quote
Basik Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Trzymam kciuki za Was wszystkich!!! A ja właśnie szykuję się do odbierania porodu... Quote
Agasia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Basik gratulacje dla dzielnej mamy, pochwal sie jaki bilans :) No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać Oj nie jestes sama... I przynajmniej ja w najlepszym stanie na wystawie nie będe :evil_lol: A tu nadal o jedzonku... ;) Asta - beagle ja bede miala POWODZENIA WSZYSTKIM!!! i do zobaczenia! Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ludek napisał(a):O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: . Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:) Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol: Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!". Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Agasia - katalogi dla Ciebie leżą już w torbie wystawowej. Pzdr. Quote
JustynaJK Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 życzę wszystkim powodzenia i czekam na newsy! Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Basik napisał(a):Trzymam kciuki za Was wszystkich!!! A ja właśnie szykuję się do odbierania porodu... Basiu niech Atinka Ci spokojnie rodzi ;-)) Daj znać jak poszło :)))))) Quote
AnnaM Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 3 mam kciuki za wszystkich... tylko bez nerwów kochani ;) Quote
Asta Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Także życze wszystkim jak największych sukcesów :) ps Agasiu dziękuję ;) Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 powodzenia dla wszytkich dzis wystawiajacych !!! :thumbs: :thumbs: Quote
setka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [LEFT]Wklejajcie duuuużo foteczek, czekam na relację i oczywiście trzymam kciuki;) [/LEFT] Quote
milamini Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol: Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!". Pzdr. A mrożonej kawy to nigdzie lepszej nie było!! Przypomniałaś mi moje szkolne czasy kiedy z Bełskiej się człowiek urywał do Truskawki:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::morning: Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 moja cora Abi - Alba Astra Elitesse :loveu: dzis w Warszawie wywalczyla sobie CWC, CACIB, NSwR i Zwyciestwo Rasy :multi: :multi: :multi: czyli do Championatu brakuje jej teraz juz tylko malego CWC za kilka miesiecy :smile: :laola: :laola: Quote
styx Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 czekam na beaglowe wyniki ;) trzymałam kciuki bardzo mocno :) Quote
Agama Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ELITESSE-ogromne gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milamini Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 A opis "techniczno-organizacyjny" można poprosić? Bo się tak straszyliśmy i co? Ci co przeżyli bez udaru pierwszy dzień niech coś skrobną. Jak się szykować na jutro? Bilety, parking, kontrola wet. No i pierwsze gratulacje ślemy!!! Quote
Basik Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gratulacje dla ABI !!! A nam się urodziło 3 dożkowych, czrnych chłopaków: Helios 710g, Herakles 700g i Hermes 750g!!! Może to, że się urodziły w dzień oceny dogów na Warszawskiej cacibówce coś znaczy... Quote
moni_L Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 w basenji BOB dla PEPSI COLA Ypsylon!!! Ypsylon, serdecznie gratuluję!!! Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ja właśnie wróciłam, jestem padnięta ale było fajnie ;-) Jednym z minusów były malusieńkie ringi:shake: , chyba najmniejsze na jakich kiedykolwiek biegałam:evil_lol: Wyniki z BOB'ów: Dog Niemiecki Czarny i Arlekin: Cairo Modry Efekt! I/2 dosk, CWC, CACIB, NPwR, BOB :-)) (Jeszcze raz Kasiu brawo :))) Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany: Tangerynka z Kuźni Napoleońskiej! I/2 dosk, CWC, CACIB, NSwR, BOB W błękitach o ile dobrze zrozumiałam to wygrała chyba Dominica Dog Lome, ale moge się mylić. Jeszcze pogratuluje (znowu:diabloti: ) paulince Pangei, za Zw.Mł. i Naj.juniora w żóltych i pręgowanych :)) A do tego gratulujcje dla Petitka który wziął BOB'a :multi: Ajsonowa Ty to pięknie piszczałaś przy tym bieganiu z Ajsonem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, do tego widzxiałam kogoś jeszcze ale nie pamiętam kogo, ring miałam przy honorowym ale nikt się nie pokazywał z ciastem :angryy: Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Basik napisał(a):Gratulacje dla ABI !!! A nam się urodziło 3 dożkowych, czrnych chłopaków: Helios 710g, Herakles 700g i Hermes 750g!!! Może to, że się urodziły w dzień oceny dogów na Warszawskiej cacibówce coś znaczy... Basiu Super !! Gratuluje!!:loveu: Quote
Recommended Posts