Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, babeczki, tak zachwalacie ciasto, a jak się nie uda? To co wtedy?
Wstyd i żenada w jednym słowie!

Wtedy po drodze na wystawę zatrzymasz się przy cukierni:evil_lol: .

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludek, ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej!
I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha!

a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ludek, ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej!
I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha!

a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko?
Pzdr.

O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: .

Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alez jo-jo! Przymusu nie ma:lol: . A może - w takim razie - zimniutka nektarynke prosto z lodówki?:evil_lol:
Pzdr.

Hmm Asaiczku wiesz, to całkiem nie zły pomysł :evil_lol:

No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać :evil_lol:

Zobaczymy jak to dzisiaj będzie..Życze wszystykim powodzenia, i zapraszam na ring 13 dogi od 10 a my tak pewnie po 11 ;-)

Posted

Jeżeli ktos to przed wystawką przeczyta, to czy bym mogła prosić o parę fotek beagli, amstaffów i młodego prezentera? :) (ale ja mam prosby na ostatnia chwilę :D)

Posted

Basik gratulacje dla dzielnej mamy, pochwal sie jaki bilans :)

No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać

Oj nie jestes sama... I przynajmniej ja w najlepszym stanie na wystawie nie będe :evil_lol:

A tu nadal o jedzonku... ;)

Asta - beagle ja bede miala

POWODZENIA WSZYSTKIM!!! i do zobaczenia!

Posted

Ludek napisał(a):
O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: .

Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:)

Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol:
Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!".
Pzdr.

Posted

Basik napisał(a):
Trzymam kciuki za Was wszystkich!!! A ja właśnie szykuję się do odbierania porodu...

Basiu niech Atinka Ci spokojnie rodzi ;-))
Daj znać jak poszło :))))))

Posted

Asiaczek napisał(a):
Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol:
Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!".
Pzdr.

A mrożonej kawy to nigdzie lepszej nie było!! Przypomniałaś mi moje szkolne czasy kiedy z Bełskiej się człowiek urywał do Truskawki:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::morning:

Posted

moja cora Abi - Alba Astra Elitesse :loveu: dzis w Warszawie wywalczyla sobie CWC, CACIB, NSwR i Zwyciestwo Rasy :multi: :multi: :multi:
czyli do Championatu brakuje jej teraz juz tylko malego CWC za kilka miesiecy :smile:
:laola: :laola:

Posted

A opis "techniczno-organizacyjny" można poprosić? Bo się tak straszyliśmy i co? Ci co przeżyli bez udaru pierwszy dzień niech coś skrobną. Jak się szykować na jutro? Bilety, parking, kontrola wet.
No i pierwsze gratulacje ślemy!!!

Posted

Gratulacje dla ABI !!! A nam się urodziło 3 dożkowych, czrnych chłopaków: Helios 710g, Herakles 700g i Hermes 750g!!! Może to, że się urodziły w dzień oceny dogów na Warszawskiej cacibówce coś znaczy...

Posted

Ja właśnie wróciłam, jestem padnięta ale było fajnie ;-)

Jednym z minusów były malusieńkie ringi:shake: , chyba najmniejsze na jakich kiedykolwiek biegałam:evil_lol:

Wyniki z BOB'ów:

Dog Niemiecki Czarny i Arlekin: Cairo Modry Efekt! I/2 dosk, CWC, CACIB, NPwR, BOB :-)) (Jeszcze raz Kasiu brawo :)))

Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany: Tangerynka z Kuźni Napoleońskiej! I/2 dosk, CWC, CACIB, NSwR, BOB

W błękitach o ile dobrze zrozumiałam to wygrała chyba Dominica Dog Lome, ale moge się mylić.

Jeszcze pogratuluje (znowu:diabloti: ) paulince Pangei, za Zw.Mł. i Naj.juniora w żóltych i pręgowanych :))

A do tego gratulujcje dla Petitka który wziął BOB'a :multi:

Ajsonowa Ty to pięknie piszczałaś przy tym bieganiu z Ajsonem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:,

do tego widzxiałam kogoś jeszcze ale nie pamiętam kogo, ring miałam przy honorowym ale nikt się nie pokazywał z ciastem :angryy:

Posted

Basik napisał(a):
Gratulacje dla ABI !!! A nam się urodziło 3 dożkowych, czrnych chłopaków: Helios 710g, Herakles 700g i Hermes 750g!!! Może to, że się urodziły w dzień oceny dogów na Warszawskiej cacibówce coś znaczy...

Basiu Super !!
Gratuluje!!:loveu: