Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alanowak napisał(a):
mam pomysl:evil_lol: Wpisujcie tu swoje numery startowe, rase i wszystko co potrzebne do rozpoznania i jak np. na glownym bedzie ktos to mega wielkie gwizgy, brawa, krzyki itp, itd:loveu:

NUMER:2746
RASA: Shih-tzu
klasa młodziezy :evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, dzieki Marta (jak dobrze pamietam:eviltong: ).
Tak myslalam, tyle ze tam jest napisane ,,nalezy przedstawic AKTUALNE swiadectwo zdrowia psa (wydane do 3 dni przed wystawa) oraz ksiazeczke zdrowia" ... Eh... :razz:
A czyli nie musze miec przyczepionego nr jak sobie laze po prostu?? A w sobote wystarczy jak wezme potwierdzenie? Nie musze nr?

A ja to:
golden
szczeniat
suka
2286 :lol:

Posted

alanowak napisał(a):
hehe, lapy i gardla od tych aplauzow itd odpadna:cool3: :cool3: :cool3:

ja dzisiaj dostalam potwierzdenei

A jak, dwa moje osobiste i braciszek mojego psiaka - mamy trzy czwarte szans na zwycięstwo :cool3:

Posted

alanowak napisał(a):
hehe, a jestescie w ktory dzien??? jak w sobote to podejde:lol:

W oba dni. W sb na ringu głównym startuje w agility, w niedzielę się wystawiamy

Posted

blaira napisał(a):
PARSONKR jestemy na tym samym ringu w niedziele :) my wystawiamy z nr 1359 staffika ;)

W szczecinie też byłyśmy na tym samym ringu - tylko, że ja zabiegana byłam :eviltong:

Posted

Pasonrk mnie w szczecinie nie bylo ale jak bede to moze sie znajdziemy my dopiero na ok 12 :angryy: w sam skwar.

Asta nie mam pojecia jedyne sie tego dowiedzialam bo do godziny 14 sa w sobote zawody agility a w niedziele obidience;)

Posted

Właśnie dostałam potwierdzenie.
:roll: Jest tam adnotacja o tym, że "Przy wejściu na wystawę należy przedłożyc AKTUALNE świadectwo zdrowia psa (wydane na 3 dniprzed wystawą) oraz książeczke zdrowia. Psy bez aktualnego świadectwa nie będą wpuszczane na teren wystawy. Na wystawie nie będą wydawane świadectwa."
Jest to moja 3 wystawa na poprzednich nikt nie wymagał takich dodatkowych świadectw wystarczyła książeczka z wbitym ważnym szczepieniem.
Co z tym fantem?? Mam specjalnie lecieć do weterynarza po taki papier??:-?

Wystawiam w sobote wyżła węgierskiego - psa w klasie młodzieży ring 21, nasz nr 2190 :)
Będziemy się smarzyć na ringu o 12.20:-?

Posted

[LEFT]Na krakowskiej byl chyba ten sam zapis.Efekt taki:pan wet popatrzył w paszport i po sprawie.
Kto wydaje to świadectwo lekarz prowadzący czy powiatowy?
[/LEFT]