Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Parsonk - ja bedę w Sobote przy seterach siedziała napewno, z angielką, irlandką..i goldenem :lol: To nas znajdziesz, jak coś. :lol: Wystawiam "w spółce" z Florką, więc na 100% jakaś z nas będzie wolna. Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Gazuś napisał(a):Parsonk - ja bedę w Sobote przy seterach siedziała napewno, z angielką, irlandką..i goldenem :lol: To nas znajdziesz, jak coś. :lol: Wystawiam "w spółce" z Florką, więc na 100% jakaś z nas będzie wolna. MY będziemy ze sporym zestawem - 4 parsony + mix+ border c. + sznaucerek + 2 jacki + silka + entlebuher Klubowo będziemy w pomarańczowych koszulkach z napisem HOP Szczecin :cool3: Będzie nas widać :p Quote
Elitesse Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 PARSONRK napisał(a):Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol: czyzby twoje stadko sie powiekszylo ?? Quote
Agama Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 GAZUS :lol: wpisz w google warszawa noclegi tam jest fura ofert szczegolnie w osrodkach wczasowych pod warszawa-ja tak zrobilam jadac do USTRONIA-rozpietosc w cenach byla ogromna ale znalazlam-wlasnie w bylym domu wczasowym-35 zl za pokoj z lazienka i oczywiscie pies:lol: Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Elitesse napisał(a):czyzby twoje stadko sie powiekszylo ?? Nie, ja zostaję przy parsonach, to psiak koleżanki ( sucz nazywa sie Atna Błekitny Blask Księżyca) Quote
Agasia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No no ladna gromadka :) To widze ze masz juz w kogo rece oddac sznaucerka, ale gdybym byla przydatna - znajdziesz mnie kolo beagle lub seterow, zdjecia masz na mojej stronie Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Agasia napisał(a):No no ladna gromadka :) To widze ze masz juz w kogo rece oddac sznaucerka, ale gdybym byla przydatna - znajdziesz mnie kolo beagle lub seterow, zdjecia masz na mojej stronie Jakby co wypatrujcie białasów w dużych ilościach z właścicielkami w pomarańczowych koszulkach - to będziemy my :lol: Quote
$andwich Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Cieszcie się, cieszcie, bo ja mam w klasie aż 15 konkurentek, tzn. sunia ma, a nie ja:eviltong:. Quote
altacarya Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Stawki są znane ze strony oddziału warszawskiego a nawet plan sędziowania z godzinami jest opublikowany. To lubię :) Tak powinno być w każdym... oddziale. A w mojej rasie ustanowiony nowy rekord zgłoszeń - aż 13 cairn terrierów Nawet norwichy jest mniej (10) ;) Quote
PARSONRK Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A parsony cztery - z tego dwa moje osobiste, a jeden mojej hodowli. Tylko jedna suczka z zewnątrz bedzie :cool3: Quote
AlaNowak Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 tak, dostalalm, tylko, ze jakos nie umiem zabrac sie do odpisania:eviltong: musi ktos mi kopa na rozped dac:evil_lol: Quote
Asta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Yeah, dowiedziałam się, że jednak jest szansa, że będę w obydwa dni :D Quote
Asta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Niestety B.J zostaje w domu, z dziadkami. Musi mu sie rana wygoić Quote
Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja jestem w niedzielę - labrador retriever klasa użytkowa - jak już pisałam jest sam - Nico Matrix - z klasy to wyjdziemy :) bdb nam chyba nie da :), ale aplauz to na porównaniu nam się przyda, oj przyda! Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mam pomysl:evil_lol: Wpisujcie tu swoje numery startowe, rase i wszystko co potrzebne do rozpoznania i jak np. na glownym bedzie ktos to mega wielkie gwizgy, brawa, krzyki itp, itd:loveu: Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 alanowak napisał(a):mam pomysl:evil_lol: Wpisujcie tu swoje numery startowe, rase i wszystko co potrzebne do rozpoznania i jak np. na glownym bedzie ktos to mega wielkie gwizgy, brawa, krzyki itp, itd:loveu: Mój nr to 2270 :lol: - GOlden, Otwarta, Niedziela Ala, zapraszam do mnie, do Goldenów, skoro CIę interesują (Mój Golden będzie w oba dni :cool3: ) W Sobote nie wiem jaki mam nr jeszcze :lol: Quote
MichalMi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 no właśnie Gazuś, skąd masz takie informacje? Czy ZK już rozsyłał papierki? Quote
Recommended Posts