grrrond Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dokładnie, może jednak lepiej 175? Bilecik za siebie a psiak z tego co wiem za darmo :) to jest razem z wsiadajacym i wysiadajacym przystankiem 8 przystankow i kawałek na piechotę :) Quote
Agappe Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gazuś napisał(a):A psiaka na MP to na któy dzień? :lol: mieszkam w wwie neidaleko wystawy, wiec moge go podrzucić i w sobote i w niedziele ;) Quote
sylrwia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 flashka-g napisał(a):ja sowich psow nie wystawiam:) Ale wystawiam psy w oba dni. Przyjezdzam w sobote o 8.17. Przed 3 wyjezdzam z Opola. Kurcze ja bym była albo o 4.35 albo o 10.30 :cool1: Quote
panienkabubu Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 flashka-g napisał(a):ja tylko pisalam czy daleko..bo chyba taksowke wezme..nie chce mi sei tluc autobusami. I tak mysle ile mnie to wyniesie. Służe pomoca w taksowkach warszawskich, mam namiar na Grosika, tzn. 1,20zł za 1 km, wiec to nie majątek, bo pod okęciem widziałam ostatnio taksówke po 3,50 :crazyeye: Albo mogę dać numerek tel na taxi za 1,30 zł za 1 km.... także jakby co, to proszę na PW:) A nas chyba nie będzie w Wawie.... piękna istotka nasza dostała cieczkę wczoraj :placz: :placz: :placz: :placz: i jesteśmy w kropce... Quote
Gracjana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ogolnie sa taxowki za 1,20 2,40 i 3,60 (albo cuz takiego) za km w warszawa ( ale uwaga mowie o trafie dzienniej w 1 strefie) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hmm jeszcze trzeba znaleźć taxi z przewozem psiów, SuperTaxi napewno zabiera dogi:evil_lol: i chyba ceny ma w miare, ja moge polecić DAMEL taxi, trzeba tylko wczesniej zaznaczać że np. ma nie przyjezdrzać stary zdezelowany Polonez :cool1: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Agasia napisał(a):A ty Asiu tez bedziesz w niedziele :)? I ktore baski - bobaski zglosilas? Dżezik, Żelcia, Gusio i Wazirek. Jeżeli chodzi o niedzielę, to mogę podejść towarzysko, bo moja koleżanka z cziłałkami będzie. I może jakieś fotki da się zrobić? A w czym problem? Pzdr. Quote
Agasia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Dżezik, Żelcia, Gusio i Wazirek. Jeżeli chodzi o niedzielę, to mogę podejść towarzysko, bo moja koleżanka z cziłałkami będzie. I może jakieś fotki da się zrobić? A w czym problem? Pzdr. Tak tylko pytam ;) A ktorymi przystojniakami ja mam sie zajac? :evil_lol: Quote
AnkaW Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie rozpiska piesiów na stronie ZKwP, :p :p Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 AnkaW napisał(a):A ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie rozpiska piesiów na stronie ZKwP, :p :p Ja też!! Chce wiedzieć z kims stoje bo już sama nie wiem :roll: Może ktoś ze związku Warszawskiego tu jest? Quote
Asiaczek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Masz do wyboru - wszystkie cztery babaski są do wzięcia;) . Ale, jeżeli nic się nie zmieniło, to Gusio - Wahziri. Głównie chodzi mi o pomoc , coby nie latać zdyszana od klatki do ringu. Decyzję zostawiam Tobie. Pzdr. Quote
Matagi Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Ja też!! Chce wiedzieć z kims stoje bo już sama nie wiem :roll: Może ktoś ze związku Warszawskiego tu jest? Nic Ci nie da ktoś ze Związku w wawie;) Kataolog jest robiony w Olsztynie,to tam pojechały zgłoszenia z oddziału,a niektórzy zgłaszali bezpośrednio do osoby robiącej katalog /np.ja;) /i oddział nie wie o tym.Różne są sposoby zgłaszania...;) :lol: Wiem,że jutro juz będzie złożony katalog ,na stronie ukaże sie w tym tygodniu,zapewne....:roll: ;) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Matagi napisał(a):Nic Ci nie da ktoś ze Związku w wawie;) Kataolog jest robiony w Olsztynie,to tam pojechały zgłoszenia z oddziału,a niektórzy zgłaszali bezpośrednio do osoby robiącej katalog /np.ja;) /i oddział nie wie o tym.Różne są sposoby zgłaszania...;) :lol: Wiem,że jutro juz będzie złożony katalog ,na stronie ukaże sie w tym tygodniu,zapewne....:roll: ;) Matagi wiesz ja Ci będe bardzo wdzięczna za drobną informację :diabloti: Męczy mnie to i męczy i sama próbuje do tego dojść ale kicha... no ale jak trzeba bedzie pocze4kac jeszcze te pare dni to trudno i tak czekam na wyniki przyjęć do szkół więc co za róznica... Quote
Agasia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Masz do wyboru - wszystkie cztery babaski są do wzięcia;) . Ale, jeżeli nic się nie zmieniło, to Gusio - Wahziri. Głównie chodzi mi o pomoc , coby nie latać zdyszana od klatki do ringu. Decyzję zostawiam Tobie. Pzdr. Asia, jak chcesz, ja bede w miare wolna na wystawie, a wiec pomoc mogę w czym tam chcesz ;) W zamian kradne ktoregos chlopaka na JH, moze tym razem Wahziri dla sprobowania ;) Quote
SuperGosia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Matagi napisał(a):Nic Ci nie da ktoś ze Związku w wawie;) Kataolog jest robiony w Olsztynie,to tam pojechały zgłoszenia z oddziału,a niektórzy zgłaszali bezpośrednio do osoby robiącej katalog /np.ja;) /i oddział nie wie o tym.Różne są sposoby zgłaszania...;) :lol: Wiem,że jutro juz będzie złożony katalog ,na stronie ukaże sie w tym tygodniu,zapewne....:roll: ;) A mnie pani z oddziału powiedziała, że katalog "może będzie" w p. tygodniu :roll: (rozmawiałam z 1,5 h temu). A ja chciałabym tylko ilość piesków w młodzieży rasy Shih Tzu... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja przed sekundką dzwoniłam do P.Mroczka do Olsztyna ( on przyjmował zgłoszenia wysłane formularzem i tam powstaje katalog ) i powiedział, że w piątek powinien być plan sędziowania i wykaz przyjętych psów ;) Powiedzcie mi jeszcze kochani, bo nie mogę się dotyczać dokładnego dojazdu, jak mam dojechać z Gocławia na Rocławicką? Wiem, że to jest na Mokotowie, ale gdzie dokładnie? Quote
Gaga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ja przed sekundką dzwoniłam do P.Mroczka do Olsztyna ( on przyjmował zgłoszenia wysłane formularzem i tam powstaje katalog ) i powiedział, że w piątek powinien być plan sędziowania i wykaz przyjętych psów ;) Powiedzcie mi jeszcze kochani, bo nie mogę się dotyczać dokładnego dojazdu, jak mam dojechać z Gocławia na Rocławicką? Wiem, że to jest na Mokotowie, ale gdzie dokładnie? Z Gocławia to trasa łazienkowska prosto, potem da;lej prosto w wawelską potem na rondzie w lewo w Zwirki i Wigury i potem w lewo w racławicka. Stadion po lewej ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dziękuję. A tam takie godne warunki? Lepiej niż na Bemowie? Quote
karenina Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Dziękuję. A tam takie godne warunki? Lepiej niż na Bemowie? Gorzej :shake: Quote
Ludek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 karenina napisał(a):Gorzej :shake: Tzn. ? Jest jakiś cień, albo zadaszenie? Quote
Gaga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ludek napisał(a):Tzn. ? Jest jakiś cień, albo zadaszenie? jesli chodzi o warunki to ja generalnie jestem w szoku, ze dopiero co przeniesiona miedzynarodowka bedzie miala takie warunki aby na przyszlosc odstraszyc wystawcow:( Miejsce o wiele mniejsze niz tereny na bemowie, duzo mniej miejsca na parkingi, dojazd duzo trudniejszy. Stadion Gwardii jest po prostu w srodku miasta :-( Nie mam pojecia jakim cudem mozna wyspacerowac troche psa, ulokowac go w cieniu itp..... Ale chyba odddzial wie co robi? Moze nie chce organizowac w przyszlosci miedzynarodowek?? :diabloti: Quote
malgosia_1 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Najprawdopodobniej wybor na wystawe terenu na stadionie Gwardii na Racławickiej byl poprostu duzo tanszy niz wynajecie terenow na WAT tj. Bemowie, kogo stac aby placic za parking 30 zl, nie wspomne o biletach wstepu dla zwiedzajacych w cenie 20 zlotych!!!! tak bylo w zeszlym roku. Quote
karenina Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 By było jeszcze fajniej, to dojazdu prawie obecnie nie ma, bo Racławicka jest ... w remoncie ... Miał sie skonczyc w połowie miesiąca, na chwilę obecną trwa nadal. Na parkingi ma byc miejsce na jednej bocznej płycie i gdzieś z tyłu, ale co z tego skoro miejsca tam tyle co nic. Cienia brak prawie całkowicie, gorzej niż w Krakowie na AWF. Ja przyznaje, ze nie sprawdziłam gdzie bedzie wystawa, bo bym chyba nie zgłosiła :shake: , a tak to przepadło.. Quote
Recommended Posts