Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basik napisał(a):
Grrrond a może Ty mi wytłumaczysz jak dotrzeć na wystawe od strony trasy gdańskiej... Nikt nie chce nam pomóc :(

Wystawą dojedziesz siódemką, bodajże. tzn jest bardzo blisko wystawa

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Ha a ja się z dojazdem wycfanilam, przyjade do stolicy wczesniej i zabiore się z GW :D

Miałby dla mnie ktoś psa na JH w niedziele? :D

Ja szukam kogoś,kto by wystawił labka znajomych.Suczka jest przygotowana,gdybyś ja pokazała w ringu,to może byś z nia poszła na JH?

Posted

Basik napisał(a):
Grrrond a może Ty mi wytłumaczysz jak dotrzeć na wystawe od strony trasy gdańskiej... Nikt nie chce nam pomóc :(

nic prostszego - zjeżdżasz z Wisłostrady na Trasę Łazienkowską (za hotelem solec, przed Trowarem), jedziesz cały czas prosto, do ronda z pomnikiem lotnika, tam skręcasz w lewo i dalej do skrzyżowania z Racławicką - w zasadzie drugie od ronda duże skrzyzowanie. Tam skrecasz w lewo i po lewej stronie masz teren wystawy. powodzenia!

Posted

Matagi napisał(a):
Ja szukam kogoś,kto by wystawił labka znajomych.Suczka jest przygotowana,gdybyś ja pokazała w ringu,to może byś z nia poszła na JH?

Ja w niedziele jestem wolna, więc służe pomocą i towarzystwem ;)

Posted

:loveu: :loveu:

Agasia napisał(a):
Ja w niedziele jestem wolna, więc służe pomocą i towarzystwem ;)

Sorki,wyleciało mi z głowy,że juz mam osobę zaklepaną do panny labkowej:oops: Ale miłym towarzystwem nie pogardzę!:multi: :lol: :loveu:

Posted

Agasia napisał(a):
Ha a ja się z dojazdem wycfanilam, przyjade do stolicy wczesniej i zabiore się z GW :D

Miałby dla mnie ktoś psa na JH w niedziele? :D

Bardzo mądrze to sobie wymyśliłaś! Wyściskaj ode mnie GW! Bo nie wiem, czy ja będę miała na to czas.
Czyli sobota - umówiona, a w niedzielę widzę, że też nie będzie problemu.;)
Bardzo się cieszę z tego powodu.
Pzdr.

Posted

Amfi wielkie dzieki mam nadzieję, że dojadę... W zeszłym roku było dla mnie prościej, nie musiałam jechać na centrum, tylko boczkiem, boczkiem od strony Kampinosu....

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bardzo mądrze to sobie wymyśliłaś! Wyściskaj ode mnie GW! Bo nie wiem, czy ja będę miała na to czas.
Czyli sobota - umówiona, a w niedzielę widzę, że też nie będzie problemu.;)
Bardzo się cieszę z tego powodu.
Pzdr.

A ty Asiu tez bedziesz w niedziele :)? I ktore baski - bobaski zglosilas?

Posted

flashka-g napisał(a):
czy daleko jest z centralnego na wystawe??? bo niestety jade pociagiem i musze sie jakos dostac.

Flashka było pisane już pare możliwości pare autobusów i jakieś tramwaje ;-)

Posted

flashka-g napisał(a):
czy daleko jest z centralnego na wystawe??? bo niestety jade pociagiem i musze sie jakos dostac.

Którego dnia wystawiasz swojego psiaka? Też jade pociągiem, tylko godzinę przyjazdu do Warszawy uzależniam godzina wejścia na ring. Ja będe w sobotę ze swoim o której planujesz być na centralnym?

Posted

flashka-g napisał(a):
ja tylko pisalam czy daleko..bo chyba taksowke wezme..nie chce mi sei tluc autobusami. I tak mysle ile mnie to wyniesie.

troche moze wyniesc, bo to jest kawałek

Posted

FLASZI z 30 zl zaplacisz tylko musisz wsiasc w taryfe z korporacji zeby nie placic 3 zl za kilometr-mysle ze nie zrobi CI wycieczki po warszawce:cool3:

Posted

Agama napisał(a):
FLASZI z 30 zl zaplacisz tylko musisz wsiasc w taryfe z korporacji zeby nie placic 3 zl za kilometr-mysle ze nie zrobi CI wycieczki po warszawce:cool3:

noe niech tylko sprobuje;) :mad: