Gazuś Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Basik napisał(a):Grrrond a może Ty mi wytłumaczysz jak dotrzeć na wystawe od strony trasy gdańskiej... Nikt nie chce nam pomóc :( Wystawą dojedziesz siódemką, bodajże. tzn jest bardzo blisko wystawa Quote
Agasia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ha a ja się z dojazdem wycfanilam, przyjade do stolicy wczesniej i zabiore się z GW :D Miałby dla mnie ktoś psa na JH w niedziele? :D Quote
Matagi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Agasia napisał(a):Ha a ja się z dojazdem wycfanilam, przyjade do stolicy wczesniej i zabiore się z GW :D Miałby dla mnie ktoś psa na JH w niedziele? :D Ja szukam kogoś,kto by wystawił labka znajomych.Suczka jest przygotowana,gdybyś ja pokazała w ringu,to może byś z nia poszła na JH? Quote
AMFI Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Basik napisał(a):Grrrond a może Ty mi wytłumaczysz jak dotrzeć na wystawe od strony trasy gdańskiej... Nikt nie chce nam pomóc :( nic prostszego - zjeżdżasz z Wisłostrady na Trasę Łazienkowską (za hotelem solec, przed Trowarem), jedziesz cały czas prosto, do ronda z pomnikiem lotnika, tam skręcasz w lewo i dalej do skrzyżowania z Racławicką - w zasadzie drugie od ronda duże skrzyzowanie. Tam skrecasz w lewo i po lewej stronie masz teren wystawy. powodzenia! Quote
Agasia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Matagi napisał(a):Ja szukam kogoś,kto by wystawił labka znajomych.Suczka jest przygotowana,gdybyś ja pokazała w ringu,to może byś z nia poszła na JH? Ja w niedziele jestem wolna, więc służe pomocą i towarzystwem ;) Quote
Agappe Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ja jak już pisałam w oba dni służe pomocą i ewentualnie psem na mp ;) Quote
Matagi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :loveu: :loveu: Agasia napisał(a):Ja w niedziele jestem wolna, więc służe pomocą i towarzystwem ;) Sorki,wyleciało mi z głowy,że juz mam osobę zaklepaną do panny labkowej:oops: Ale miłym towarzystwem nie pogardzę!:multi: :lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Agasia napisał(a):Ha a ja się z dojazdem wycfanilam, przyjade do stolicy wczesniej i zabiore się z GW :D Miałby dla mnie ktoś psa na JH w niedziele? :D Bardzo mądrze to sobie wymyśliłaś! Wyściskaj ode mnie GW! Bo nie wiem, czy ja będę miała na to czas. Czyli sobota - umówiona, a w niedzielę widzę, że też nie będzie problemu.;) Bardzo się cieszę z tego powodu. Pzdr. Quote
Basik Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Amfi wielkie dzieki mam nadzieję, że dojadę... W zeszłym roku było dla mnie prościej, nie musiałam jechać na centrum, tylko boczkiem, boczkiem od strony Kampinosu.... Quote
Agasia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Bardzo mądrze to sobie wymyśliłaś! Wyściskaj ode mnie GW! Bo nie wiem, czy ja będę miała na to czas. Czyli sobota - umówiona, a w niedzielę widzę, że też nie będzie problemu.;) Bardzo się cieszę z tego powodu. Pzdr. A ty Asiu tez bedziesz w niedziele :)? I ktore baski - bobaski zglosilas? Quote
Gazuś Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Agappe napisał(a):ja jak już pisałam w oba dni służe pomocą i ewentualnie psem na mp ;) A psiaka na MP to na któy dzień? :lol: Quote
sylrwia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dostałam informacje z oddziału warszawskiego, że plan będzie podany pod koniec tygodznia:p Quote
Diana14 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 sylrwia napisał(a):Dostałam informacje z oddziału warszawskiego, że plan będzie podany pod koniec tygodznia:p Jak milutko:lol: Quote
Gracjana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ale czy koniec tygodnia to jest piatek...:razz: czy juz niestety niedziele??:cool1: Quote
flashka-g Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 czy daleko jest z centralnego na wystawe??? bo niestety jade pociagiem i musze sie jakos dostac. Quote
Gazuś Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gracjana napisał(a):ale czy koniec tygodnia to jest piatek...:razz: czy juz niestety niedziele??:cool1: Piątek raczej :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 flashka-g napisał(a):czy daleko jest z centralnego na wystawe??? bo niestety jade pociagiem i musze sie jakos dostac. Flashka było pisane już pare możliwości pare autobusów i jakieś tramwaje ;-) Quote
flashka-g Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ja tylko pisalam czy daleko..bo chyba taksowke wezme..nie chce mi sei tluc autobusami. I tak mysle ile mnie to wyniesie. Quote
sylrwia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 flashka-g napisał(a):czy daleko jest z centralnego na wystawe??? bo niestety jade pociagiem i musze sie jakos dostac. Którego dnia wystawiasz swojego psiaka? Też jade pociągiem, tylko godzinę przyjazdu do Warszawy uzależniam godzina wejścia na ring. Ja będe w sobotę ze swoim o której planujesz być na centralnym? Quote
flashka-g Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ja sowich psow nie wystawiam:) Ale wystawiam psy w oba dni. Przyjezdzam w sobote o 8.17. Przed 3 wyjezdzam z Opola. Quote
grrrond Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 flashka-g napisał(a):ja tylko pisalam czy daleko..bo chyba taksowke wezme..nie chce mi sei tluc autobusami. I tak mysle ile mnie to wyniesie. troche moze wyniesc, bo to jest kawałek Quote
Agama Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 FLASZI z 30 zl zaplacisz tylko musisz wsiasc w taryfe z korporacji zeby nie placic 3 zl za kilometr-mysle ze nie zrobi CI wycieczki po warszawce:cool3: Quote
ABINA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A i ceny warszawskich taksówek nie sa małe... Myslę że ze 20 - 30 zł Quote
flashka-g Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Agama napisał(a):FLASZI z 30 zl zaplacisz tylko musisz wsiasc w taryfe z korporacji zeby nie placic 3 zl za kilometr-mysle ze nie zrobi CI wycieczki po warszawce:cool3: noe niech tylko sprobuje;) :mad: Quote
Recommended Posts