Agappe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Gazuś napisał(a):"pies może być zgłoszony tylko do MP ale poglega tym samym warunkom jak przy zgłoszeniu na wystawie" - czyli musi mieć dobry wiek, rodowód i opłacone skłądki - na wwystawie nie musi brac udziału - zaznaczam, że chodiz o psa dla Florki, nie dla mnie :lol: A będziesz z psiakiem na wystawie? :lol: jak chcesz łagodną i bezproblemową akitę na mp <sama kiedyś z nią występowałam> <można z Nią zrobić dosłownie wszystko, każdą łapke oddzielnie porawiać> to mogę przyjść z psem.. daleko nie mam ;) Quote
Agappe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 alive napisał(a):My też będziemy! :) a zna już ktoś stawkę? na stawke to za wczesnie.. dopiero co niecały tyg temu zgłoszenia przestali zbierać Quote
Gazuś Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Agappe napisał(a):jak chcesz łagodną i bezproblemową akitę na mp <sama kiedyś z nią występowałam> <można z Nią zrobić dosłownie wszystko, każdą łapke oddzielnie porawiać> to mogę przyjść z psem.. daleko nie mam ;) O, to super - to ja bym jeszcze wszytsko dokładnie pouzgadniała - który pies w jaki dzień i dałabym Ci znać przed wystawą? :lol: Wziełabym ją ja, albo Florka, ok? PS. Chodzi o Babę? :lol: Quote
jo-jo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Agappe napisał(a):na stawke to za wczesnie.. dopiero co niecały tyg temu zgłoszenia przestali zbierać Zgłoszenia jeszcze w poniedziałek przyjmowali :diabloti: Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hehe, zgloseznie wyslane wczoraj ,a jednak przyjete:multi: takze... jademy:loveu: Quote
Agasia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A ja moze i w 2 dni bede... ;) Chociaz nie mam co wystawiac.. - porobie zdjecia ;) Quote
---------- Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Prawdopodobnie bede miala wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby z Lublina - jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na pw. Quote
Kliwia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Agasia a ktorego dnia w Wawie bedziesz?Ja bede wystawiac w niedziele ,moznaby spotkac sie w sprawie bulgarii. Quote
Asta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Alu ja będe w niedzielę (kurcze, znowu się "miniemy" :( ) Quote
Agasia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Kliwia']Agasia a ktorego dnia w Wawie bedziesz?Ja bede wystawiac w niedziele ,moznaby spotkac sie w sprawie bulgarii. Napewno będe w sobote, w niedziele postaram się też. Koniecznie trzebaby się zgadac :) Quote
Agappe Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gazuś napisał(a):O, to super - to ja bym jeszcze wszytsko dokładnie pouzgadniała - który pies w jaki dzień i dałabym Ci znać przed wystawą? :lol: Wziełabym ją ja, albo Florka, ok? PS. Chodzi o Babę? :lol: Baba to shiba należąca do Matagi ;) Akita jest "odrobinke" większa ;) zapraszam do mnie na strone :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 My też będziemy! :) Z Seterami i Westem tak dla odmiany ;) Quote
Florka_xyz Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):My też będziemy! :) Z Seterami i Westem tak dla odmiany ;) Ja też bede z Seterami : Angielskim i Irlandzkim :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Hexi napisał(a):no wlasnie w wawie i jeszcze z centrum to najlepiej metrem :) i klima jest i psow sie nikt nie czepia :) jesli dobrze pamietam wystawa jest na gwardii a tam calkiem niedalekko stacja metra jest tylko nie pamietam jak sie nazywa... Od metra to - wbrew pozorom - jest całkiem spory kawałek, bo od stacji np. Racławicka trzeba przejść całą wiktorską + kawałek Wołoską i skręcić w ul. Racławicką. Spory spacerek... Pzdr. Quote
Gazuś Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Florka_xyz napisał(a):Ja też bede z Seterami : Angielskim i Irlandzkim :evil_lol: Florcia, ale angielkę to ja biorę! :lol: Quote
Gazuś Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Agappe napisał(a):Baba to shiba należąca do Matagi ;) Akita jest "odrobinke" większa ;) zapraszam do mnie na strone :) Co mi się wkręciło, że Baba to Akita? :roll: Hihi, a już się bałam, że zacznie "śpiewać" na JH :evil_lol: Quote
Matagi Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gazuś napisał(a):Co mi się wkręciło, że Baba to Akita? :roll: Hihi, a już się bałam, że zacznie "śpiewać" na JH :evil_lol: Baba ostatnio koncertowala w Szczecinie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,następny występ jest w Augustowie,:evil_lol: ,noooo,a później Warszawa!:evil_lol: A tak w ogóle,to Babie sie chyba wydaje,że jest akitą.....wszak pośród nich żyje....;) Quote
Agappe Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gazuś napisał(a):Co mi się wkręciło, że Baba to Akita? :roll: Hihi, a już się bałam, że zacznie "śpiewać" na JH :evil_lol: nie nie, Baba to shiba z krwi i kości ;) jak chcecie Anate na wystawe to piszcie na pw :) Quote
Gazuś Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Agappe, to się odezwiemy przed wystawą :lol: Matagi - chętnie poslucham koncercików :) Quote
Basik Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja będę z labkiem, proszę wytłumaczcie jak dojechać samochodem, będę jechała od strony Gdańska Wisłostradą, ale jak dalej? Gdzie się kierowac? Quote
sylrwia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Czy oddział Warszawski podaje przed wystawą stawke i godzinowy plan sędziowania?:lol: Quote
Recommended Posts