Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gazuś napisał(a):
"pies może być zgłoszony tylko do MP ale poglega tym samym warunkom jak przy zgłoszeniu na wystawie" - czyli musi mieć dobry wiek, rodowód i opłacone skłądki - na wwystawie nie musi brac udziału - zaznaczam, że chodiz o psa dla Florki, nie dla mnie :lol:

A będziesz z psiakiem na wystawie? :lol:

jak chcesz łagodną i bezproblemową akitę na mp <sama kiedyś z nią występowałam> <można z Nią zrobić dosłownie wszystko, każdą łapke oddzielnie porawiać> to mogę przyjść z psem.. daleko nie mam ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
jak chcesz łagodną i bezproblemową akitę na mp <sama kiedyś z nią występowałam> <można z Nią zrobić dosłownie wszystko, każdą łapke oddzielnie porawiać> to mogę przyjść z psem.. daleko nie mam ;)

O, to super - to ja bym jeszcze wszytsko dokładnie pouzgadniała - który pies w jaki dzień i dałabym Ci znać przed wystawą? :lol: Wziełabym ją ja, albo Florka, ok?
PS. Chodzi o Babę? :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
na stawke to za wczesnie.. dopiero co niecały tyg temu zgłoszenia przestali zbierać

Zgłoszenia jeszcze w poniedziałek przyjmowali :diabloti:

Posted

[quote name='Kliwia']Agasia a ktorego dnia w Wawie bedziesz?Ja bede wystawiac w niedziele ,moznaby spotkac sie w sprawie bulgarii.
Napewno będe w sobote, w niedziele postaram się też. Koniecznie trzebaby się zgadac :)

Posted

Gazuś napisał(a):
O, to super - to ja bym jeszcze wszytsko dokładnie pouzgadniała - który pies w jaki dzień i dałabym Ci znać przed wystawą? :lol: Wziełabym ją ja, albo Florka, ok?
PS. Chodzi o Babę? :lol:

Baba to shiba należąca do Matagi ;) Akita jest "odrobinke" większa ;) zapraszam do mnie na strone :)

Posted

Hexi napisał(a):
no wlasnie w wawie i jeszcze z centrum to najlepiej metrem :) i klima jest i psow sie nikt nie czepia :)
jesli dobrze pamietam wystawa jest na gwardii a tam calkiem niedalekko stacja metra jest tylko nie pamietam jak sie nazywa...

Od metra to - wbrew pozorom - jest całkiem spory kawałek, bo od stacji np. Racławicka trzeba przejść całą wiktorską + kawałek Wołoską i skręcić w ul. Racławicką. Spory spacerek...
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
Baba to shiba należąca do Matagi ;) Akita jest "odrobinke" większa ;) zapraszam do mnie na strone :)

Co mi się wkręciło, że Baba to Akita? :roll:
Hihi, a już się bałam, że zacznie "śpiewać" na JH :evil_lol:

Posted

Gazuś napisał(a):

Baba ostatnio koncertowala w Szczecinie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,następny występ jest w Augustowie,:evil_lol: ,noooo,a później Warszawa!:evil_lol: A tak w ogóle,to Babie sie chyba wydaje,że jest akitą.....wszak pośród nich żyje....;)

Posted

Gazuś napisał(a):

nie nie, Baba to shiba z krwi i kości ;)
jak chcecie Anate na wystawe to piszcie na pw :)

Posted

Ja będę z labkiem, proszę wytłumaczcie jak dojechać samochodem, będę jechała od strony Gdańska Wisłostradą, ale jak dalej? Gdzie się kierowac?