Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaW napisał(a):
A pies kieszeni nie przypilnuje :evil_lol: :evil_lol: ?

No iwesz chyba w zalezności jakiej wielkości jest pies:evil_lol: , mój to przypilnuje ale np. York to niee wiem..

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolayna napisał(a):
a ja sie nie moge doczekac kiedy będzie stawka :evil_lol::mad:

Przeciez ledwo przyjęcia zamknęli (o ile to zrobili :evil_lol: ) a stawka chyba będzie, przynajmniej zawsze jest katalog przed i po wystawowy:roll:

Posted

jo-jo napisał(a):
Przeciez ledwo przyjęcia zamknęli (o ile to zrobili :evil_lol: ) a stawka chyba będzie, przynajmniej zawsze jest katalog przed i po wystawowy:roll:

ale ja bym chciala juz wiedziec z kim konkuruje :evil_lol:
przynajmniej ilosciową stawke a reszte to juz bym sobie doszla :evil_lol:

Posted

karolayna napisał(a):
ale ja bym chciala juz wiedziec z kim konkuruje :evil_lol:
przynajmniej ilosciową stawke a reszte to juz bym sobie doszla :evil_lol:

Będzie będzie :))

Posted

[quote name='panienkabubu']33 jedzie do wystawy?
o.. to moze tramwajem z psem tam podjade..
a moge mniej wiecej sie dowiedziec o czas podrozy z chomiczowki (przystanek boguslawskiego) do miejsca wystawy tym wlasnie tramwajem?

http://www.ztm.waw.pl/ i dalej rozkłady
Niestety czas podróży nie jest podany, ale wystarczy trochę pokombinować i można wyliczyć :)

Posted

jo-jo napisał(a):
Z Dworca Centralnego jest jeszcze bezpośrednii 175, tylko tam trzeba na kieszonkowców uważać:razz:

Jo-jo - a droga od autobusu 175 i od tramwaju 33 chyba taka sama, co?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jo-jo - a droga od autobusu 175 i od tramwaju 33 chyba taka sama, co?
Pzdr.

Nie mam pojęcia, ja tam w centrum poruszam się jedynie metrem bądź na piechotkę (no chyba że samochodzikiem :)))

Posted

no wlasnie w wawie i jeszcze z centrum to najlepiej metrem :) i klima jest i psow sie nikt nie czepia :)
jesli dobrze pamietam wystawa jest na gwardii a tam calkiem niedalekko stacja metra jest tylko nie pamietam jak sie nazywa...

Posted

Ja bym prosiła kogoś z Warszawy żeby podpowiedział z którego dworca (Wschodni, Centralny, Zachodni) jest najblizej do terenu wystawy i czym tam dojechać. Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję.

Posted

Diana14 napisał(a):
Ja bym prosiła kogoś z Warszawy żeby podpowiedział z którego dworca (Wschodni, Centralny, Zachodni) jest najblizej do terenu wystawy i czym tam dojechać. Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję.

Nie czytałaś tematu widac bo jest już pare sposobów rozpisnaych jak można dojechać:razz:

Posted

Gazuś napisał(a):
Hej, miałby ktoś pożyczyć psiaka na MP?
Może jakąś z wiekszych ras? :lol:

rozumiem, ze tylko pies zgłoszony na wystawe?? <nic sie nie zmieniło od 2 lat?>

Posted

Agappe napisał(a):
rozumiem, ze tylko pies zgłoszony na wystawe?? <nic sie nie zmieniło od 2 lat?>

"pies może być zgłoszony tylko do MP ale poglega tym samym warunkom jak przy zgłoszeniu na wystawie" - czyli musi mieć dobry wiek, rodowód i opłacone skłądki - na wwystawie nie musi brac udziału - zaznaczam, że chodiz o psa dla Florki, nie dla mnie :lol:

A będziesz z psiakiem na wystawie? :lol:

Posted

Talut - dzieki, ale mysle ze jakos sobie poradze, moze bede w Warszawie juz wczesniej... sie zobaczy... A Ciebie Asta poobserwuje jak sobie z Mona radzisz napewno :D

Posted

Dobrze, że nie biore Monulca na MP teraz, tylko w Sopocie :) Radze Ci nie patrzeć, bo to będzie cyrk :lol: Ale na ringu MP z seterkiem możesz po patrzeć :D

Posted

A ja myslalam ze w Warszawie dorwiesz Mone ;) W Sopocie mnie nie bedzie - masz szczęscie ;)

Talut- ale ty Monke wystawiasz w Warszawie prawda? Będzie jeszcze ktoś z "rodzinki" np. Pluto?