Pearl Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja sie tez zglosilam, lubie odwiedzac nasza stolice :) Quote
Agasia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja będe napewno, pewnie 2 dni, nic mojego nie zglaszam, jade na handling... i moze junior handling jak czasu starczy :) Quote
SuperGosia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja moge komus wystawic jamnika (z wyjatkiem KM, bo z takowym ide i bede wystawiac) za kawke :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Agasia napisał(a):Ja będe napewno, pewnie 2 dni, nic mojego nie zglaszam, jade na handling... i moze junior handling jak czasu starczy :) To będziesz b. zapracowana? A starczy czasu dla mnie w W-wie? pzdr. Quote
bongobongo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Agasia napisał(a):Ja będe napewno, pewnie 2 dni, nic mojego nie zglaszam, jade na handling... i moze junior handling jak czasu starczy :) My będziemy z naszym staffiorkiem i beaglem znajomych. I właśnie jeśli chodzi o to ostatnie psisko, miałabym do Ciebie jedno, może dwa pytanka, jeśli znajdziesz chwilkę? Tylko jak ja mam Ciebie znaleźć? Poproszę o wskazówkę, może po rasie którą będziesz wystawiać? Quote
bongobongo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja juz zgłosiłam moje baski-bobaski. I jeżeli wystawa odbędzie sie na stadiona Gwardii, to - dla mnie - będzie super!!! Dlaczego? Bo mieszkam 2 przystanki do stadionu... Pzdr. Naprawdę może będzie na Gwardii? Mi co prawda bez różnicy, bo i tak z Pruszkowa do W-wy muszę wjechać, ale nowe miejsce.....lubię zmiany......;) Quote
Agasia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asiaczek napisał(a):To będziesz b. zapracowana? A starczy czasu dla mnie w W-wie? pzdr. Starczy starczy ;) bongobongo - ja przy beaglach pewnie sie troszke pokrece chociaz wyniki sa znane juz przed zakonczeniem zgloszen :razz: Wiec napewno mnie znajdziesz Quote
MichalMi Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asta napisał(a):Czy ktoś potrzebuję pomocy do wystawienia pieska w sobote? :razz: każda pomoc będzie mile widziana :) pierwszy raz będę chciał wystawić swojego kundelka i pojęcia nie mam jak to przetrzymamy ;) Quote
Savannah Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja juz zgłosiłam moje baski-bobaski. I jeżeli wystawa odbędzie sie na stadiona Gwardii, to - dla mnie - będzie super!!! Dlaczego? Bo mieszkam 2 przystanki do stadionu... Pzdr. Asiaczku ja też będe i oczywiście służe swoją pomocną dłonią:cool3:;) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Agasia']Starczy starczy ;) bongobongo - ja przy beaglach pewnie sie troszke pokrece chociaz wyniki sa znane juz przed zakonczeniem zgloszen :razz: Wiec napewno mnie znajdziesz Agasia - dzięki. Resztę dogadamy w Radomiu. pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku ja też będe i oczywiście służe swoją pomocną dłonią:cool3:;) Nie martw się. I dla Ciebie starczy piesków... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 PARSONRK napisał(a):My też się doturlamy. :p A w który dzień jesteś? Bo tak dawno Ciebie nie widziałam... Ja jestem w sobotę. pzdr. Quote
Matagi Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A ja może zgłosze Babę....:roll: :roll: :roll: goopio by przegapić spotkanie ze znajomymi...;) :lol: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No, Matagi, śmiało! Nie wahaj się i dzielnie chwyć za pióro i wypelnij formularz zgłoszeniowy dla Baby!!! Czekamy. Pzdr. Quote
jo-jo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Asiaczek']No, Matagi, śmiało! Nie wahaj się i dzielnie chwyć za pióro i wypelnij formularz zgłoszeniowy dla Baby!!! Czekamy. Pzdr. No a potem spotkamy na bisie Baby'ka :evil_lol: Ja obowiązkowo Jojka zgłaszam :loveu: Quote
Matagi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak jest. BIS BAB'y murowany!!!:multi: Pzdr. Tak,tak...:evil_lol: :evil_lol: murowane to będzie jej wydzieranie się!:evil_lol: :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Asiaczek napisał(a):A w który dzień jesteś? Bo tak dawno Ciebie nie widziałam... Ja jestem w niedzielę. pzdr. Oba dni jesteśmy, bo mamy grupę II i III zgłoszoną - jedziemy w parę osób, a może się zawody też trafią. Quote
karolayna Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 My sie chyba zgłosimy :lol: tylko mam pytanie gdzie będzie odbywała sie wystawa? Na wolnym powietrzu? Quote
Godelaine Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ja juz wysłałam zgłoszenie :) Karolayna... Ktoś coś wspomnial o stadionie Gwardii. Tak więc pod gołym niebem :) Quote
saJo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Godi Nie mialas okazji zobaczyc debiutu Gnojka, to zobaczysz jak zostaje młodzierzowym championem :razz: Quote
donya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Asiaczek napisał(a):A w który dzień jesteś? Bo tak dawno Ciebie nie widziałam... Ja jestem w niedzielę. pzdr. Dlaczego jesteś w niedzielę :roll: :roll: Quote
donya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :angryy: Jak mieszkałam dwa kroki od stadionu Gwardii to wystaw tam nie organizowano :angryy: Quote
Matagi Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 donya napisał(a)::angryy: Jak mieszkałam dwa kroki od stadionu Gwardii to wystaw tam nie organizowano :angryy: A teraz będa organizować!:evil_lol: Złośliwcy!:diabloti: Zgłaszasz?:eviltong: Quote
Recommended Posts