jo-jo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Musiałek napisał(a):Super :multi: a ile na niego czekałas ?? Policzmy...Skończyliśmy w Głogowie...Wysłałam wniosek jakoś przed Katowicami..dwa tygodnie później jak dzwoniłam to się okazało że nie doszło albo wywalili...wysłalam znowu 06.04..21.04 podpisane wszystko zostało i dzisiaj doszło do nas :lol: Przynajmniej to nie było zniszczone..rodowód po ostatniej wycieczce do Łodzi i spowrotem został zgniecony przez mojego listonaosza tzn. złamany w pół :angryy: :angryy: Quote
AnkaW Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Ja też ostatnio dostałam rodowód mojego psiaka pięknie złożony na pół przez pocztę :mad: :mad: Quote
agabass Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Musiałek napisał(a)::) my też bedziemy :) my napweno planujemy pojawić się na tej wystawie w końcu na miejscu to czemu nie Quote
warg2003warg Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Z p. Musiałek to my się spotkamy, szkoda, że jo-jo wyjeżdżasz w niedzielę( już wakacje?).My to się nie spotkamy.W Warszawie na wystawie jeszcze nie byłam.Siostra zdradziła Kraków dla stolicy( nie rozumiem tego:shake: ) więc planuję ją odwiedzić, zobaczyć jak się urządziła i przy okazji wdepnę na wystawę.:lol: Quote
warg2003warg Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A i asiaczka zobaczę wreście, psy jej już widziałam,znajomi moi ją widzieli osobiście, wreszcie czas na mnie:bye: Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 warg2003warg napisał(a):Z p. Musiałek to my się spotkamy, szkoda, że jo-jo wyjeżdżasz w niedzielę( już wakacje?).My to się nie spotkamy.W Warszawie na wystawie jeszcze nie byłam.Siostra zdradziła Kraków dla stolicy( nie rozumiem tego:shake: ) więc planuję ją odwiedzić, zobaczyć jak się urządziła i przy okazji wdepnę na wystawę.:lol: Już już wakacje (dla mnie to będzie dopiero) ale za to bite 8 tygodnii na helu i dwie wyastawy nad morzem przy okazji :loveu: Quote
Full House Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 My sie piszemy oczywiscie tylko niewiem z którymi pieskami W zeszłym roku był BOG zobaczymy co tym razem :razz: Quote
Krasna Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja wlasnie sie zastanawiam. Byłam z moim gonczym wegierskim w Katowicach.. Zastanawoam sie nad Krakowem, i Warszawa. W Katowicayh palacilamna miejscu, ale tam specialnie prosili wystawców zaganicznych a opłacenei na wystawie... Teraz czytam, za w dniu wystawy juz jest drozej... jak to jest? Quote
króliczek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Najlepiej jak wyślesz e-mail z zapytaniem do ZKwP.Napewno nie zostanie to bez odpowiedzi.Przynajmniej wyjaśnienie/potwierdzenie będziesz miała na piśmie :p Quote
joanna Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Jo-jo, ale wystawa w tym roku nie odbędzie sie na WAT-ie. Tam robią jakiś remont i impreza będzie na 90% na stadionie gwardii przy Racławickiej. Quote
Musiałek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 to chyba niedobrze ?? ja byłam tam kiedys na zlocie motocyklistów i pamietam że była straszna patelnia :cool3: Quote
joanna Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Patelnia to jedno, ale tam praktycznie nie ma gdzie zaparkować, a na dodatek Racławicka jest w przebudowie i nie sądzę aby do wakacji drogowcy skończyli robotę. Quote
AnnaM Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja sie przejade jako widz... :) bedzie to moja pierwsza wystawa psów w zyciu... wiec bede starala sie chłonąć ile sie da (przed wystawianiem mojej maltanki - bo jak kupie to zamierzam, ale mam stresa)... bede w niedziele... czyli co to bedzie na racławickiej? już sie nie moge doczekac... spotkania dogomaniaków... mam nadzieje, że bedziecie sie jakoś odznaczać od reszty :D Quote
talut Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Anna, międzynarodówka w Wawce w zeszłym roku też była moją pierwszą wystawą :D my się bardzo wyróżniamy-mała dziewczynka z wiecznie podnieconym małym beaglem :diabloti: Quote
AnnaM Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :) ja to przede wszystkim maltany ide poogladać, i chce sie z jedną dogomaniaczką koniecznie spotkac :D ale bardzo chętnie spotam sie z innymi :) Quote
jo-jo Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 joanna napisał(a):Jo-jo, ale wystawa w tym roku nie odbędzie sie na WAT-ie. Tam robią jakiś remont i impreza będzie na 90% na stadionie gwardii przy Racławickiej. Nie no bez sensu najpierw przenieśli się z Wyścigów na Wat (gdzie zaparkować nie było się łatwo) a teraz na Racławicką to paranoja..z jednej strony dobrze że nie dlaeko metra (o ile się nie myle..)Pytanie jak oni mają zamiar tam wszystko zmieścić..rozumiem że brak cienia i wogóle koszmar... Quote
joanna Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 z jednej strony dobrze że nie daleko metra (o ile się nie myle..) I tak i nie. Przystanek metra jest przy Al. Niepodległości a stadion gwardii na odcinku Racławickiej pomiędzy Wołoską (d. Komarowa) a Żwirki i Wigury. Czyli tak ok. 20 minutowy spacerek. Ale może nie będzie tak źle. A może jeszcze coś im się zmieni bo na 100 % nie było to pewne. Niestety Wyścigi są wykluczone. Szkoda, że oddział sępi, bo teren super i na inne imprezy jest wynajmowany, czyli jest to zapewne kwestia kasy. Quote
talut Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 stadion Gwardii? przecież to naprzeciwko Cavano! super! (chyociaż nie wiem, jak wygląd od środka, ale będzie bliżej :)) Quote
Agappe Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jo-jo napisał(a):Nie no bez sensu najpierw przenieśli się z Wyścigów na Wat (gdzie zaparkować nie było się łatwo) a teraz na Racławicką to paranoja..z jednej strony dobrze że nie dlaeko metra (o ile się nie myle..)Pytanie jak oni mają zamiar tam wszystko zmieścić..rozumiem że brak cienia i wogóle koszmar... nie zapominaj o torwarze w miedzy czasie i hali targowej moktów (to było dopiero straszne!!!) ja sie chyba coraz bardziej nastawiam jednak na zgłoszenie besti ;) Quote
jo-jo Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Agappe napisał(a):nie zapominaj o torwarze w miedzy czasie i hali targowej moktów (to było dopiero straszne!!!) ja sie chyba coraz bardziej nastawiam jednak na zgłoszenie besti ;) Nie zapominaj że to hale a to będzie w lipcu :cool1: Quote
saJo Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja przyjezdzam z moim qndlem burym skonczyc mlodzierzowy championat :razz: Quote
Asta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Czy ktoś potrzebuję pomocy do wystawienia pieska w sobote? :razz: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja juz zgłosiłam moje baski-bobaski. I jeżeli wystawa odbędzie sie na stadiona Gwardii, to - dla mnie - będzie super!!! Dlaczego? Bo mieszkam 2 przystanki do stadionu... Pzdr. Quote
Recommended Posts