Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justi0022 napisał(a):
Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x

ehh ostatnio plaga kradziezy psow rasowych...zastanawiam sie tylko czy kradna bo licza na nagrode "dla znalazcy" czy kradna zeby bezpapierowe hodowle tworzyc ??

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda DZIEKI!!!
Twoje wskazowki okazaly sie super!!!
Co prawda ja slepa kura przeoczylam salon renault i wyladowalam na Starowce...ale potem juz sie wrocilismy i poszlo gladko jak po masle!!!
SUPER!!!jeszcze raz ogromne dzieki!!!
a ja 2 razy zloto, bo z chlopakiem zwyc.mlodziezy, a z suka CWC, NSwR i CACiB!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x

A to oznacza, że nie powinno się psa zostawiac samego :( ani pod drzewem a tym bardziej zamknietego w samochodzie :(
czy wiadomo jakie psy ukradziono, oprócz tego CTR-a oczywiście

Posted

Adda! :P Rozpiska drogowa w Twoim wykonaniu zdała egzamin :P Bez trudu trafiliśmy :D Szkoda,że się nie spotkałyśmy.... :( :( :(
Ogólnie wystawa mi się podobała,nie mam żadnych zastrzeżeń co do organizacji :D Pogoda nawet nam,akiciarzom sprawiła niespodziankę :wink: Wszyscy siedzieliśmy pod drzewami,w cieniu,nawet czasami powiewał wiaterek.A w momencie kiedy akity zaczęły wchodzić na ring ,zachmurzyło się i zaczął padać deszczyk,ale taki,że praktycznie nie przeszkadzał ani psom ani wystawcom :lol:
Z wyników zaś jestem zadowolona połowicznie :wink: .Okii 2 tygodnie temu zaczął linienie i wyłysiał na maxa,po kąpieli wyglądał jak goły turecki :wink:
[b]OKII Matagiinu Pl ocena doskonała,medal brązowy
:)
Ojo zaś odwaliła na wystawie swoją popisówkę :evil: czyli robiła za posokowca,nie życzyła sobie biegać prosto,tylko jakoś tak bokiem,a jak już się ustawiła to stała sztywna z mordem w oku :wink:
OJOSAN Matagiinu ocena doskonała,medal złoty,CWC,res.CACIB
:P i tym samym wczoraj ukończyła Championat Polski
:P :P :P

Posted

[quote name='Ludek'][quote name='resuruss']NIESTETY ZNOWU APEL DO WYSTAWCOW I ZWIEDZAJACYCH WYSTAWE!!!!!!ZOSTAL SKRADZIONY RAZEM Z SAMOCHODEM CTR WYSTAWCOW Z LOTWY>ROZEJZYJCIE SIE!!!!i oczywiscie pilnujcie swoich psow

Kurcze :evil: :snipersm: Mam nadzieję, że się znajdzie chociaż pies, że oni w ogóle mieli odwagę porwać auto z ruskim. Ja do tej pory mając CTR-a czułam się bezpieczna, bo wydawało mi się, że żadem tym nie odwazy się nawet podejść.
Złodziei bym :2gunfire: :snipersm:

Jeśli tej informacji jeszcze nie ma to wrzucę ja zaraz na forum CTR-a.

Jest też druga strona medalu. Wczoraj obok nas stały trzy puste samochody z otwartymi szybami. Powiadomiłam ochronę, szybko przyszli, pilnowali otwartych samochodów i szukali właścicieli. Wiadomo - całego terenu nie są w stanie ogarnąć.
Rozumiem - wystawa, stres, pospiech ale trochę rozsądku trzeba mieć. I nie dawać złodziejom pola do popisu.

Posted

Przecież dla złodzieja to obojętne. Stoi otwarty samochód to.... A pies - psa się wyrzuci gdzieś po drodze a jesli nalezy do znanej rasy to się sprzeda. Znajomość ras psów w naszym społeczeństwie jest tak marna, że nie sądzę aby pies był powodem kradzieży samochodu.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to gratulacje dla Azzis'a i dla Kadziumi!!! Opłaciło się przyjechac do W-wy, co?
A jaka suczka dostała NSwR?
Pzdr.

Nie wiem,niestety :oops: