kingula Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Nam obsada tez zbytnio nie pasuje :( ale bedziemy kibicowac i cykac fotki a pozniej zrobie obszerny fotoreportaz w galerii :wink: Quote
UTAAP Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 kia napisał(a):chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca. Pozdrawiam Jestescie pewni ze przedluzyli - wchodzilam na strone i bylo na czerwono ze przedluzone. Wyslalam info do znajomych. Po paru minutach weszlam na strone ponownie o NIE MA NIC O PRZEDLUZENIU TERMINU!!! To jak to jest w koncu :evil: Quote
ofca Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 kingula napisał(a):Nam obsada tez zbytnio nie pasuje :( ale bedziemy kibicowac i cykac fotki a pozniej zrobie obszerny fotoreportaz w galerii :wink: fakt kazdemu pasuje co innego ale to jest skandal: w Polsce jest 10 miedzynarodowek w roku i w 2005 roku 3 z nich sedziuje w danej rasie ten sam sedzia!!! :o czyli prawie 1/3. :o to zupełnie bez sensu. nie wiem komu mialabym kibicowac na tej wystawie ale bede z aparatem na pewno 8) w reszcie sobie w spokoju pogadamy :wink: pozdrawiam iwona Quote
Rybka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 UTAAP napisał(a):kia napisał(a):chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca. Pozdrawiam Jestescie pewni ze przedluzyli - wchodzilam na strone i bylo na czerwono ze przedluzone. Wyslalam info do znajomych. Po paru minutach weszlam na strone ponownie o NIE MA NIC O PRZEDLUZENIU TERMINU!!! To jak to jest w koncu :evil:Chiba najlepiej do nich zadzwonic :wink: Ale moze zdanie zmienili :o zle obliczyli :lol: :wink: . Ja sie zapisalam wczesniej :D wiec bedziemy z softka na 100% Quote
króliczek Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Przedłużyli napewno :D Wczoraj rozmawiałam z p.Cellari w sprawie zgłoszenia psiaka mojej znajomej z Litwy,powiedziała ,że termin został przesunięty o tydzień :wink: Quote
UTAAP Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 lidush napisał(a):Czy ktoś, kto będzie w ZK w Wa-wie może sprawdzić czy moje zgłoszenie zostało przyjęte? Suka rasy Australian Cattle Dog w kl.szczeniąt- DALLAS Diamantina. Próbowałam się tam dodzwonić, ale to chyba niemożliwe :-? Dziś będę oczywiście dalej próbować, ale jeśli jakaś dobra dusza może to sprawdzić i napisać jak się sprawy mają to będę wdzięczna :) Pozdrawiam:) Lidka Ja bede dzis w ZK. Nie wiem czy zdaze, tak zeby biuro bylo otwarte, ale jak zdaze to sie spytam :wink: Quote
Cervarius Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 ja też będę dziś w zk na sekcji, więc się dowiem Quote
Cervarius Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 lidush napisał(a):Z góry dziękuję :D tylko odpowiedź dam jutro rano, pozdrawiam :wink: Quote
Incunabula Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Wiadomo już na 100% z tym terminem? Próbowałam się do nich dodzwonić, ale się nie udało :roll: .. Quote
AgaCzips Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ofcaa napisał(a):http://www.zkwarszawa.org.pl/ qlde, czemu nie mogą podać stawki? :-? wiedziałabym przynajmniej czy ktoś z Konina jedzie :( Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 mogliby mogli, ale chyba nie chcą :-? Pzdr Villarica Siberians Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 jeszcze zgloszenia przyjmuja wiec narazie na stawki nie ma co liczyc... Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 czasem nadzieje są złydne :roll: Pzdr Villarica Siberians Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 stawki moze nie bedzie, ale plan sedziowania na pewno wiec bedzie wiadomo ile psow jest w jakiej klasie... Quote
AgaCzips Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ale mi chodzi o nazwe psów... bo jeżeli będą jakieś z Konina to będą szanse na to że ktoś z hod. z Konina weźmie mnie na wystawę... :roll: Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 na planie sedziowania nie ma podanych imion psow, ale przewaznie (prawie zawsze) jest wykaz wlascicieli psow, wiec jakby co to na upartego mozna znalezc ludzi z Konina :D Quote
AgaCzips Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 maga18 napisał(a):na planie sedziowania nie ma podanych imion psow, ale przewaznie (prawie zawsze) jest wykaz wlascicieli psow, wiec jakby co to na upartego mozna znalezc ludzi z Konina :D będę szukać :evilbat: :lol: :wink: Quote
Justi0022 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Aga&Czips']mam nadzieje ze zrobią... :roll: Przed planowaną na kwiecień międzynarodówką stawki były podane - bodajże ze 2 tygodnie przed wystawą, więc pewnie i teraz im się uda. Ja pochodzę z Konina :lol: Quote
AgaCzips Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='Aga&Czips']mam nadzieje ze zrobią... :roll: Przed planowaną na kwiecień międzynarodówką stawki były podane - bodajże ze 2 tygodnie przed wystawą, więc pewnie i teraz im się uda. Ja pochodzę z Konina :lol: super :D chociaż jeden ,,rasowy" Koniniak na DGM :wink: a mieszkasz też czy tylko pochodzisz?? :roll: :wink: Quote
Justi0022 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Już teraz tylko pochodzę. Po liceum wyemigrowałam :lol: Quote
AgaCzips Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 nie dziwię się :roll: - K-n to taka wiocha-nawet nam ZK zwineli :-? Quote
Recommended Posts