_ogonek_ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Przedstawiam Wam Agenta. Podija serducho, spokojny zrównoważony małej wielkości psiak to idealny towarzysz dla każdego. Jest bardzo, ale to bardzo łagodny! Oto czarny Agent właśnie. Ale niestety nie ma dobrych rokowań jeżeli chodzi o jego adopcję... Agent to pies (brzydko mówiąc) stary... Ma jakieś 8 lat, kto pokocha takiego psiaka w świecie w jakim teraz żyjemy??? Kontakt: tel. 510 433 322 @ : schronisko-uciechow@31.pl Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie Banerki, ogłoszenia, teksty wszystko mile widziane!!! Ogloszony na: adopcjepsow.org eoferty.com.pl adopcje.org allegro alegratka autogielda A oto on, Czarny Agent we własnej osobie: Agent - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl album Agenta: Agent - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Agent może być adoptowany wirtualnie. Więcej pod podanym wyżej @ lub u użytkowniczki rotek_. Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Agenciku! ja wierzę, że domek się znajdzie!:loveu: Ogłoszenia: Agent, stare serce szukajace domu... - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Stare psie serce - czy ktoś pokocha? STARE AGENCIE SERCE PROSI O DOM - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA UCIECHÓW - Autogielda.pl Stare psie serce pragnie domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław Wroclaw, Katowice Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Stare psie serce pragnie domku (5272439) - Świstak darmowe aukcje Przedstawiam Wam Agenta. Podija serducho / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Stare psie serce, bezdomne - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Quote
kamilawa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Agenciku! ja wierzę, że domek się znajdzie!:loveu: I ja również wierzę ;) Quote
_ogonek_ Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Allegro agenta: Agent pokocha pana od zaraz, tylko daj mu dom! (712097606) - Aukcje internetowe Allegro Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jejku jaka ładna aukcja!!! Teraz czekamy na telefony w sprawie adopcji :) Quote
kamilawa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hooooooooop Agencik! no już na samą górę! :multi: Quote
_ogonek_ Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 dziękujemy za hopkanie :-) agenciku zrobie dla gwiazduni ogłoszonka i jestem już u ciebie ;0 Quote
kamilawa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ojej ojej, kochany, coś spadasz. Jeszcze raz wielkie hopanko :loveu: Quote
_ogonek_ Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 no a teraz wkraczam ja! dlaczego tak sie ciocie obijjają? zamiast kochanego agenta hopkać one sobie tutaj nie robia nic!!! Quote
kamilawa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ejj, kochany! Powiedz Ty mi, czemu tak mało ciotek u Ciebie? :cool3: Ja jakbym tylko mogła to już bym go wzięła, zakochuję się w takich psiakach od razu :loveu: Eh, ci rodzice :roll: Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 kamilawa napisał(a):ejj, kochany! Powiedz Ty mi, czemu tak mało ciotek u Ciebie? :cool3: Ja jakbym tylko mogła to już bym go wzięła, zakochuję się w takich psiakach od razu :loveu: Eh, ci rodzice :roll: Witaj Cioteczko, przywieziemy Ci Agenta a w ramach wymiany zabierzemy rodzicow :diabloti: napisz o kolejnych, ktore mamy przywiezc, zalatwimy za jednym zamachem :lol: A rodzicom spodoba sie w naszych okolicach ;) Quote
kamilawa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Witaj Cioteczko, przywieziemy Ci Agenta a w ramach wymiany zabierzemy rodzicow :diabloti: napisz o kolejnych, ktore mamy przywiezc, zalatwimy za jednym zamachem :lol: A rodzicom spodoba sie w naszych okolicach ;) To ja poprosze jeszcze Lolusię, wszystkie astki od was, ONki... i bidy największe :evil_lol: haha. chętnie zrobię taką wymianę! :razz: Agencik, hopaj kochany! Quote
Wiwi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 no i po małym zamieszaniu i ja tu trafiłam:) zaraz wrzucę zdjęcia na właściwy już wątek Quote
Wiwi Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 oj ja tutaj czasem wpadam, ale jakoś to moje wpadanie nic nie daje... jutro postaram się porobić nowe zdjęcia, a potem porobię jakieś ogłoszenia, może to pomoże... Quote
fiorsteinbock Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Agenciku, hooops na gore :eviltong: Quote
Recommended Posts