Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam. Kwitłam tam całe przedpołudnie - w domu nikogo.
Odjechałam, przyjechałam ponownie po 2 godzinach - pani wychodzi przy tej pogodzie tylko na zakupy - nikt nie otwiera. Pytałam sąsiadów. Tak, taka pani tu mieszka.
O 13 z minutami poddałam się. O 14 z minutami do Luki zadzwonił pan, że jednak rezygnują.
Szkoda słów - za płot!

Posted

Derusiowi rosnie ego :)
Zrobil sie taki pewny siebie ze ustawia sobie wszystkich łacznie z nawiekszymi czyli bokserami i Hamerem :) No i oczywiscie pierwsze co robi rano po wyjsciu z domu to nawrzucanie Mankowi :evil_lol:, tyle ze Maniek takiego konusa ma gleboko w nosie i nie wdaje sie w zajadle dyskusje. W koncu Derek nie dorasta mu nawet do piet i to nie tych przyslowiowych :cool3:

Posted

mimiś napisał(a):
te małe tak mają.mój Fafik rzucił sie na ONka sąsiadów,niejakiego "Rambo"-na szczęscie zdołałam capnąć krasnala zanim Rambuś wyszedł z szoku:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fajne te maluchy są-zadziory jedne.

Posted

elmira napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fajne te maluchy są-zadziory jedne.

No fajne:niedowia:...u mnie to aż sierść fruwa jak dziadzio ratlerek sadzi się do mojego Ramaba i Rambo go cap za kark:shake:

Posted

Kanapa juz pewnie gdzieś na niego czeka :lol: może tylko jakieś przejściowe kłopoty np. z samochodem mają :evil_lol: "co się odwlecze to nie uciecze":lol:

Posted

[quote name='Dorota']Zgadzam się fantastico zdjęcie, mozna oprawić w ramy, :lol::lol::lol: ale te z Lusią też rewelacja.[/QUOTE]

Super fotki, szczególnie z Lusią :lol:

Posted

Witam mojego następnego ulubieńca , co słychac ? Derek.:loveu:Przypominamy że to przyjaciel jakich mało i prosimy o opiekę i dobry domek , a Derek tez jest gwarancją PRZYJAŹNI NA ZAWSZE :lol: