mosii Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 za godz jestem z cz-wie ze szczeniakiem, załatwiajcie.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='waldi481']Niezwykle ciekawa była wypowiedż pewnego prawnika właśnie w sprawie tej,,smalcowni,,Żeby się tylko nikt nie zdziwił...Dziwnie podkreślał i to kilkakrotnie możliwośc ukarania tej kobiety karą grzywny w wysokości 500 zł...Ciężka będzie walka o kare oj,ciężka.. E Prawo musi się wreszcie zmienić ! :angryy: :angryy: Czas najwyższy, żeby za znęcanie się nad zwierzętami kary były naprawdę wysokie, adekwatne do okrucieństwa i podłości czynu. :mad: Paulino, tekst bardzo poruszający. Chyba nie ma człowieka, który po przeczytaniu nie miałby łez w oczach..... Biedne psy, przeżyły tragiczny horror... :-(:-( Dobrze, że te uratowane są już bezpieczne. Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ok Coronaaj, będzie w częstochowie za ok 2 godz... mosi ma do niej dzwonić.. mam nadzieje,z ę pójdzie to sprawniej.. szkoda, ze wczoraj nie byłam na dogo to bym jej dała wczoraj już znać... Quote
Camara Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Paulina mickey - czy mogę fragmenty tekstu z pierwszej strony użyć w ogłoszeniach podhalańczyków ? Quote
Paulina_mickey Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Camara napisał(a):Paulina mickey - czy mogę fragmenty tekstu z pierwszej strony użyć w ogłoszeniach podhalańczyków ? Tak jeśli tylko choć trochę im to pomoże to jasne. ;) Quote
marlenka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 mosii napisał(a):za godz jestem z cz-wie ze szczeniakiem, załatwiajcie.... Mossi umowę będziesz jakas miała zeby dane dopiac czy jak to zrobimy . Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Asior']ok zuzliku rozmawiałam z mosii.... nie waidomo czy mosii dojedzie do częstochowy bo ma rozwozić psiaki.... A w sprawie transportów moze próbujcie dzwonić do Lu_gosiak... ona przeciez tez jest koło Was.. może pomoże.... marlenko...tyle się dzieje!!!...wszystko w ruchu... zadzwoń do mosii...bo jak nie da się coronaaj dostarczyć psiaka,to na nic Twoje czekanie!...daj znać co ustaliłyście...podam Ci w razie czego telefon coronaaj na pw,a wcześniej zapytam,czy takowa możliwość istnieje. Najważniejsze jednak teraz jest ustalić,czy szczeniaczek da radę ,pod Częstochową dotrzeć do samochodu coronaaj.:oops: Quote
marlenka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='zuzlikowa']marlenko...tyle się dzieje!!!...wszystko w ruchu... zadzwoń do mosii...bo jak nie da się coronaaj dostarczyć psiaka,to na nic Twoje czekanie!...daj znać co ustaliłyście...podam Ci w razie czego telefon coronaaj na pw,a wcześniej zapytam,czy takowa możliwość istnieje. Najważniejsze jednak teraz jest ustalić,czy szczeniaczek da radę ,pod Częstochową dotrzeć do samochodu coronaaj.:oops: Podaj mi telefon do coronaaj ustalę sobie co i jak Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asior napisał(a):ok Coronaaj, będzie w częstochowie za ok 2 godz... mosi ma do niej dzwonić.. mam nadzieje,z ę pójdzie to sprawniej.. szkoda, ze wczoraj nie byłam na dogo to bym jej dała wczoraj już znać... Asiorku...to już nie trzeba do coronaaj dzwonić?...dałaś numer mosii? Pamiętajcie,że z coronaaj jedzie już trójka psiaków.Może trzeba maluszka dać do czegoś?:oops: Quote
Finetta Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wpłaciłam na konto fundcji rano ale ze złym opisem. Proszę dać znać Biafrze(telefonicznie),że ma zapchaną skrzynkę i nie zszedł PM zmieniajacy dyspozycję. Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 nie nie.. coronaaj powiadomiona, ale na razie nie mozę oderbrać fona, bo się pakowała i zbierała z apartamentu do auta.. Napisałam mosii nr Coronaaj... ma do niej dzwonić za ok pół godz.... Wszystko dograją.. tyle, ze mam nadzieje, ze mosii będzie mogła poczekać na coronaaj, która doipiero teraz wyjechała z krakowa... No i miejcie swiadomość, zę coronaaj będzie wiozła pralkę z częstochowy do warszawy (dla jednaj dogomaniaczki) Pies musi byc "zapakowany" Quote
Paulina_mickey Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ja na razie uciekam do nauki. Jak będę potrzebna to zuzliku daj znać. Dzieki, że jesteście :buzi: Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Asior']nie nie.. coronaaj powiadomiona, ale na razie nie mozę oderbrać fona, bo się pakowała i zbierała z apartamentu do auta.. Napisałam mosii nr Coronaaj... ma do niej dzwonić za ok pół godz.... Wszystko dograją.. tyle, ze mam nadzieje, ze mosii będzie mogła poczekać na coronaaj, która doipiero teraz wyjechała z krakowa... No i miejcie swiadomość, zę coronaaj będzie wiozła pralkę z częstochowy do warszawy (dla jednaj dogomaniaczki) Pies musi byc "zapakowany" Asiorku...masz możliwość pilotować sprawę szczeniaczka?...ew. przekazać marlence kontakt na coronaaj,bedzie jej potrzebny przy odbiorze malucha? Możesz? Ja muszę wybyć...:oops: niestety. Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 telefonicznie już nie badzo bo dostałam kilka dni temu rachunek tel - 350 zł :placz: ale już wysyłam marlence nr Alicji.. Mosiii już ma.. Co ważne.. dzwoń marlkenko do skutku, Ona jedzie autem więc nie zawsze ma możliwość odebrać... Quote
marlenka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asior napisał(a):telefonicznie już nie badzo bo dostałam kilka dni temu rachunek tel - 350 zł :placz: ale już wysyłam marlence nr Alicji.. Mosiii już ma.. Co ważne.. dzwoń marlkenko do skutku, Ona jedzie autem więc nie zawsze ma możliwość odebrać... Bedę atakowała . A co do rachunku za telefon to ja co miesiąc ukrywam go przed moim mężem bo jest podobnej wysokości co Twój , a do 5 osób mam za darmo i po 21 i w wekendy też , a takie kwoty wychodza że ho ho ho :lol: Ale przynajmniej tyle mogę dla tych biedaków zrobić że podzwonię i coś załatwie . Quote
Biafra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Finetta napisał(a):Wpłaciłam na konto fundcji rano ale ze złym opisem. Proszę dać znać Biafrze(telefonicznie),że ma zapchaną skrzynkę i nie zszedł PM zmieniajacy dyspozycję. O.k poprawię. Dziękuję bardzo :loveu: Odetkałam skrzynkę ;) Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Asior']telefonicznie już nie badzo bo dostałam kilka dni temu rachunek tel - 350 zł :placz: ale już wysyłam marlence nr Alicji.. Mosiii już ma.. Co ważne.. dzwoń marlkenko do skutku, Ona jedzie autem więc nie zawsze ma możliwość odebrać... marlenko...rozmawiałam z coronaaj-dzwoń do niej po 16-ej!Powinna już być wtedy w Warszawie...wolałaby,żeby psiaka odebrać z jej domu. Na pw wysyłam Ci jej adres i poszukam nr stacjonarnego! Quote
malagos Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kochane dziewczyny, ależ Wy działacie! :multi: Quote
LACRIMA Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Allegro robi Biafra. Paulinko daj zgodę na wykorzystanie tekstu. Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='LACRIMA']Allegro robi Biafra. Paulinko daj zgodę na wykorzystanie tekstu. oo świetnie :p Quote
marlenka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='zuzlikowa']marlenko...rozmawiałam z coronaaj-dzwoń do niej po 16-ej!Powinna już być wtedy w Warszawie...wolałaby,żeby psiaka odebrać z jej domu. Na pw wysyłam Ci jej adres i poszukam nr stacjonarnego! Ja juz dzwoniłam !!! I umówione jesteśmy na telefon, jak będzie jechać przez Mszczonów to dla mnie git !!! Mam bliziutko !!!! A do 16 to chyba nie dojedzie bo jeszcze do Częstochowy nie dojechała . Czekam na maluszka , obejrze go wymiziam może jeszcze ktoś się zakocha w maluszkach i będzie dom dla następnego . Tylko go nie będę pokazywać mężowi bo on sie szybko zakochuje w takich maleństwach i źle się to może skończyć ( dla mnie):evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 marlenka napisał(a):Ja juz dzwoniłam !!! I umówione jesteśmy na telefon, jak będzie jechać przez Mszczonów to dla mnie git !!! Mam bliziutko !!!! A do 16 to chyba nie dojedzie bo jeszcze do Częstochowy nie dojechała . Czekam na maluszka , obejrze go wymiziam może jeszcze ktoś się zakocha w maluszkach i będzie dom dla następnego . Tylko go nie będę pokazywać mężowi bo on sie szybko zakochuje w takich maleństwach i źle się to może skończyć ( dla mnie):evil_lol: Cudowny wynalazek ten telefon komórkowy!!!:multi::multi::multi: Świetnie marlenko!!!:loveu:...maluszka proszę wymiziolić i od zuzlikowej...delikatniusio!:lol: Quote
marlenka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 zuzlikowa napisał(a):Cudowny wynalazek ten telefon komórkowy!!!:multi::multi::multi: Świetnie marlenko!!!:loveu:...maluszka proszę wymiziolić i od zuzlikowej...delikatniusio!:lol: Nie wiem czy potrafię takie słodkości delikatniutko. :evil_lol: Napewno będzie sesja zdjęciowa maleństwa . Więc jutro będą focie . Quote
Recommended Posts