Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Dziękuję mojej zakręconej, zafrisbowanej grupie średniozaawansowanej za trening :loveu::multi::loveu:

Bo my to i do tańca, i do różańca! :razz:

Dziękujemy! :multi:

Posted

Dziękuję grupie początkującej za "liczne" przybycie :evil_lol: Ewa, co się stało, że Was nie było? :mad:

Gosia od Almy zakupiła tyczki zgodnie z zamówieniami :loveu: Gosiu - dziękuję :Rose: cena: 2,8zł za sztukę, proszę na następny trening przynieść odliczone pieniądze, żeby Gosi oddać :razz:

No i mamy PROBLEM :cool3: Czereśnia pod płotem ugina się od pysznych owoców i trzeba je zbierać. Ktoś ma możliwość podjechania z drabiną? :evil_lol: Jak nie, to chociaż weźcie jakieś torebki, wiaderka czy cuś, bo przecież nie może nam się plon zmarnować :loveu:

Posted

MArysiu pierwszy powod to taki ze mialm bal
a drugi to niestety godzina:(

A doszedł mój sms??pisałam żeby mi tez kupić tyczki jesli nie to ok.

co do drabiny to ja nie dam rady
ale coś mogę zabrać żeby to pozbierać

Posted

To ja nie biorę nic do jedzenia na wtorkowy trening :evil_lol:

DZIĘKI za trening wczoraj :loveu::loveu::loveu: Jak zwykle było suuuuuuper :multi:

Karolina, oczywiście wyłowiła akcent frizbowy z Marysi wypowiedzi :evil_lol:

Na autobus zdązyłam, w domu byłam o 24. :eviltong:

Aaa, kupiłam koreczki dzisiaj :cool1: :razz:

Posted

ewka Ty to wiem. Ale pytałam o Ewę z Paco, którzy się dziś nie zjawili :mad:
Twój sms dotarł w ostatniej chwili, Gosia zdążyła kupić także dla Was te tyczki :)

Gratuluję koreczków :loveu::multi:

No i zapytuję gdzie foty?? :razz:

Posted

Paula dzięki za zdjęcia!! :loveu::multi: A dlaczego Julix a tej materii się byczą?? :razz:

Poza tym chciałam powiedzieć, że mamy problem. Byłam dziś z Uną na terenie i zobaczyłam, że za garażem jest wydeptana trawa. Poszłam więc śladem wydeptanej trawy i przechodząc koło miejsca wyraźnie cuchnącego moczem doszłam do płotu sąsiada (ten warsztat samochodowy na tyłach). O płot, od ich strony, stoi sobie najbezczelniej w świecie oparta drabinka!! :angryy: Wygląda więc na to, że panowie z warsztatu przychodzą sobie do nas na sikanie i na czereśnie, bo ścieżka prowadziła prosto do czereśni :angryy:
Czy ktoś ma pomyśł na DYPLOMATYCZNE rozwiązanie tego problemu? :shake:

Posted

Paula super fotki :loveu:

dlaczego Julix a tej materii się byczą?? :razz:

My po nocach filmiki robimy :eviltong:

Filmik z naszymi treningami - niestety bez Uny :-( ale na tych ostatnich jakos z nami zabradzo nie cwiczylyscie..;) no i jakosc jest skopana :shake:, moze sprobuje to jeszcze gdzies wgrac ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=JLlE00qTD-4

A Ci faceci... hmm.. nie mam pomyslu. Bo czersnie to mozemy szybko zebrac na nastepnym.

Posted

Marysiu, sposób na panów to:
1. Wysłać Marcina :pissed:
2. Schować drabinę albo przestawić ją tak żeby znaleźli za jakiś czas :cool3:
3. Wywiesić z każdej strony tabliczkę - TEREN PRYWATNY - wstęp WZBRONIONY, bo się chyba za bardzo przyzwyczaili :mad:, szczególnie w miejscu postawiania drabiny
4. Porozmawiać dyplomatycznie z właścicielem że prosimy aby nie wchodzili na teren się załatwiać bo tam przychodzą też dzieci :cool3: (czasem działa)
5. A jak nic nie zadziała to tabliczka pod czereśnią (trzeba będzie widocznie przemówić ich językiem) - na stadionie Lecha Poznań mają ten sam problem - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38fb6063c91a4028.html
:razz:

Julix - filmik czaderski!!!:loveu::multi:

Posted

Dzieki za komentarze odnosnie filmiku :D
Marysiu tak to my :eviltong: Nick juz dawno mialysmy zamiar zmienic ale dopiero teraz znalazlo sie troche czasu ;)
Ania - ten pkt 5 :lol::lol::lol: na pewno zadziala :eviltong:

Posted

Aniu punkt piąty jest super :evil_lol:

Pojechałam dziś i pozbierałam troche czereśni (na zmianę z ćwiczeniem slalomu ;)) - w sumie zrywałam te, które były najłatwiejsze do zerwania, uzbierałam 1/3 ekotorby ;) i pomyśłałam, żeby to zawieźć jutro właścicielom terenu :) natomiast to, co uzbieramy na treningu (o ile panowie z warsztatu nas nie wyprzedzą :angryy:) podzielimy między siebie. Ok?
A drabina to serio by się przydała...