Tośka_m Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Dziękuję mojej zakręconej, zafrisbowanej grupie średniozaawansowanej za trening :loveu::multi::loveu: Bo my to i do tańca, i do różańca! :razz: Dziękujemy! :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dziękuję grupie początkującej za "liczne" przybycie :evil_lol: Ewa, co się stało, że Was nie było? :mad: Gosia od Almy zakupiła tyczki zgodnie z zamówieniami :loveu: Gosiu - dziękuję :Rose: cena: 2,8zł za sztukę, proszę na następny trening przynieść odliczone pieniądze, żeby Gosi oddać :razz: No i mamy PROBLEM :cool3: Czereśnia pod płotem ugina się od pysznych owoców i trzeba je zbierać. Ktoś ma możliwość podjechania z drabiną? :evil_lol: Jak nie, to chociaż weźcie jakieś torebki, wiaderka czy cuś, bo przecież nie może nam się plon zmarnować :loveu: Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 MArysiu pierwszy powod to taki ze mialm bal a drugi to niestety godzina:( A doszedł mój sms??pisałam żeby mi tez kupić tyczki jesli nie to ok. co do drabiny to ja nie dam rady ale coś mogę zabrać żeby to pozbierać Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 To ja nie biorę nic do jedzenia na wtorkowy trening :evil_lol: DZIĘKI za trening wczoraj :loveu::loveu::loveu: Jak zwykle było suuuuuuper :multi: Karolina, oczywiście wyłowiła akcent frizbowy z Marysi wypowiedzi :evil_lol: Na autobus zdązyłam, w domu byłam o 24. :eviltong: Aaa, kupiłam koreczki dzisiaj :cool1: :razz: Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ja tez kupilam korki bo w zwyklych sie nie da biegac Quote
Marysia_i_gończy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ewka Ty to wiem. Ale pytałam o Ewę z Paco, którzy się dziś nie zjawili :mad: Twój sms dotarł w ostatniej chwili, Gosia zdążyła kupić także dla Was te tyczki :) Gratuluję koreczków :loveu::multi: No i zapytuję gdzie foty?? :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ach mam zaczepiste niebieskie koreczki, więc mogę wstawić kilka zdjęć z czwartku :evil_lol: Alma Ten język :evil_lol: Znów jęzor :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Alma widać prędkość? :razz: I śliczny Pakulec :loveu: (go się na slalomie nie udało sfotografować :evil_lol:) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Paula dzięki za zdjęcia!! :loveu::multi: A dlaczego Julix a tej materii się byczą?? :razz: Poza tym chciałam powiedzieć, że mamy problem. Byłam dziś z Uną na terenie i zobaczyłam, że za garażem jest wydeptana trawa. Poszłam więc śladem wydeptanej trawy i przechodząc koło miejsca wyraźnie cuchnącego moczem doszłam do płotu sąsiada (ten warsztat samochodowy na tyłach). O płot, od ich strony, stoi sobie najbezczelniej w świecie oparta drabinka!! :angryy: Wygląda więc na to, że panowie z warsztatu przychodzą sobie do nas na sikanie i na czereśnie, bo ścieżka prowadziła prosto do czereśni :angryy: Czy ktoś ma pomyśł na DYPLOMATYCZNE rozwiązanie tego problemu? :shake: Quote
Tośka_m Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dyplomatyczne? A po kiego w dyplomację się bawic - nasadzimy się z psami w krzakach i napuścimy na sikaczy i podjadaczy :angryy: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A oni następnie podrzucą trutkę na psy? Rozwalą płot? Albo coś w tym guście? Obawiam się, że wojna nam się nie opłaca... tym bardziej, że oni są tam codziennie całe przedpołudnia. A my nie. Quote
Tośka_m Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Wiem. Otwarta walka nie wchodzi w gre, bo tylko na tym stracimy. Pomysł mam, ale do obgadania nie na forum :p Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 super ze dla mnie Tez sa tyczk:loveu::lol: ALE HAMSTWO:mad: trzeba jakos to zalatwic bo tak byc nie moze:angryy: a potem nam bedzie smierdziec:angryy: Quote
Asti Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A jak sobie radzi pasący Paco? Marysiu, jeśli masz jakieś sposoby to ja poproszę na PW :) Quote
JIM Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Paula super fotki :loveu: dlaczego Julix a tej materii się byczą?? :razz: My po nocach filmiki robimy :eviltong: Filmik z naszymi treningami - niestety bez Uny :-( ale na tych ostatnich jakos z nami zabradzo nie cwiczylyscie..;) no i jakosc jest skopana :shake:, moze sprobuje to jeszcze gdzies wgrac ;) http://pl.youtube.com/watch?v=JLlE00qTD-4 A Ci faceci... hmm.. nie mam pomyslu. Bo czersnie to mozemy szybko zebrac na nastepnym. Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 BOSSSSSKO ! :) Super filmik ! P.S. Widzę zmiana nicku... ;-) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Asti posłałam Ci PW :) Julix ależ kapitalny filmik!! :multi::multi::multi::loveu::loveu: :multi: :multi::multi: Oj, ale to Wy czy nie Wy? :cool3: Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Marysiu, sposób na panów to: 1. Wysłać Marcina :pissed: 2. Schować drabinę albo przestawić ją tak żeby znaleźli za jakiś czas :cool3: 3. Wywiesić z każdej strony tabliczkę - TEREN PRYWATNY - wstęp WZBRONIONY, bo się chyba za bardzo przyzwyczaili :mad:, szczególnie w miejscu postawiania drabiny 4. Porozmawiać dyplomatycznie z właścicielem że prosimy aby nie wchodzili na teren się załatwiać bo tam przychodzą też dzieci :cool3: (czasem działa) 5. A jak nic nie zadziała to tabliczka pod czereśnią (trzeba będzie widocznie przemówić ich językiem) - na stadionie Lecha Poznań mają ten sam problem - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38fb6063c91a4028.html :razz: Julix - filmik czaderski!!!:loveu::multi: Quote
JIM Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dzieki za komentarze odnosnie filmiku :D Marysiu tak to my :eviltong: Nick juz dawno mialysmy zamiar zmienic ale dopiero teraz znalazlo sie troche czasu ;) Ania - ten pkt 5 :lol::lol::lol: na pewno zadziala :eviltong: Quote
ewka i haker Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 JIM super film oby takic wiecej a co do tej tabliczki Aniu to dobry pomysl:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Aniu punkt piąty jest super :evil_lol: Pojechałam dziś i pozbierałam troche czereśni (na zmianę z ćwiczeniem slalomu ;)) - w sumie zrywałam te, które były najłatwiejsze do zerwania, uzbierałam 1/3 ekotorby ;) i pomyśłałam, żeby to zawieźć jutro właścicielom terenu :) natomiast to, co uzbieramy na treningu (o ile panowie z warsztatu nas nie wyprzedzą :angryy:) podzielimy między siebie. Ok? A drabina to serio by się przydała... Quote
Recommended Posts