Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Julia, a mogę podebrać fotki mojej łysej mordki ?? xD :) Quote
ewka i haker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Julia :mdleje::mdleje::mdleje: jednak zdjecie ALmy jest:loveu::lol::lol: pozwolilam sobie przekleic autorem jest ania;) i MARTYNA i DASIY Quote
Marysia_i_gończy Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Cieszę się, że się Wam podobało :multi::multi::multi: Julix - jak zwykle świetne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
AniaP Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ewka i haker napisał(a):ja myslam o tej grupie poczatkujacej ale ogolnie trzy:loveu::loveu: najlabrdziej popularna rasa na agility w poznaniu:lol: Figa, figa, nic z tego. :eviltong: Póki co, nikt nie jest w stanie przebić ilości szetlandów. :evil_lol: Quote
AniaP Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Noooooo :hmmmm:, na pewno więcej niż trzy :eviltong:, co najmniej dwa razy więcej. :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ale mieliście superowy trening. :) Nie powiem, że zazdroszczę, ale gratuluję takiego terenu, przeszkód i wooooooooogóle. :] Quote
Marysia_i_gończy Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 AniaP napisał(a):Noooooo :hmmmm:, na pewno więcej niż trzy :eviltong:, co najmniej dwa razy więcej. :evil_lol: Cieszę się bardzo szelciaki, że trenujecie :loveu::loveu::loveu: Jakbyście kiedyś chcieli wpaść posocjalizować się z obcym terenem i przeszkodami to zapraszam :) Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Przecież po dzisiejszym treningu wszyscy wszystkich znają :eviltong: a nas to już chyba wyrzucili...czy co??? :( Quote
ewka i haker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a): a nas to już chyba wyrzucili...czy co??? :( a dlaczego?? Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 zapomnieli o nas...:shake: no, nas nie poznali, ani ja ich...więc jak to wszyscy wszystkich? Quote
ewka i haker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 nikt nie zapomnial:lol: ale w jakim sensie?? Quote
Marysia_i_gończy Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a):a nas to już chyba wyrzucili...czy co??? :( Sama wybrałaś jakieś wyścigi zamiast treningu :eviltong:;) Przecież nikt o Tobie nie zapomniał!! :calus: Jak było?? Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 :lol: no to się cieszę a w Czaplinku - było ciekawie, ale sam wyścig cienko wypadł, bibi jednak woli pracę z pańcią i zamiast lecieć to patrzyła po ludziach gdzie jestem, za to ile prt w jednym miejscu, no i zdobyłam doświadczenie na poczet agility, ale o tym to już pogadam z panią trener i poproszę o radę :razz: bo jest mały problemik. Quote
ewka i haker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 widocznie jest wam pisane agility niz wyścigi:multi::lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a):no i zdobyłam doświadczenie na poczet agility, ale o tym to już pogadam z panią trener i poproszę o radę :razz: bo jest mały problemik. Zaintrygowałaś mnie :razz: Poproszę o maila albo PW, bo umrę z ciekawości ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 też czuję się zaintrygowana :cool3: może chociaż jakoś ogólnikowo? :razz: A w żadnym wypadku nie zapomnieliśmy! Jesteście stałym elementem naszej grupy :multi: Quote
Naikari Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 A ja mam przykrą wiadomość:-((w każdym razie smutna dla mnie i dla Nory :lol:) Nie będzie nas w ten wtorek na treningu.. niestety. Mam wizytę u ortodonty, której nie da się przesunąć.:-( Wczoraj spojrzałam w kalendarz i zobaczyłam, że to właśnie w ten wtorek :placz:No ale cóż, następnym razem na pewno będziemy.. Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 O wy baby niecierpliwe, no powiem przy wszystkich na treningu, tylko napiszcie coś kiedy jest, czy my tez we wtorek czy jak? A tak na marginesie - foty świetne, zresztą jak zawsze , w tej dziedzinie jesteście niezastąpione (Marysia, Julix, Paula,Tośka :roll: - czy kogoś pominęłam?) Quote
ewka i haker Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ja myslam ze wtorek bedzie idealny a tu kicha moja mama idzie na nocke ale postarm sie zrobic co sie da bo nie chce opuścić treningu Quote
Marysia_i_gończy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a):O wy baby niecierpliwe, no powiem przy wszystkich na treningu, tylko napiszcie coś kiedy jest, czy my tez we wtorek czy jak? No pewnie, że niecierpliwe :evil_lol: Niestety, Wasz trening wypada, bo nie udało się znaleźć pasującego wszystkim terminu :-( Naikari szkoda :( Ale dziękuję za informację! ewka to jak już będziesz wiedzieć to daj mi znać czy będziesz czy nie. Quote
ewka i haker Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 wieczorem bede juz wiedzieć najlepiej to bym sprzedała tego brata:evil_lol: bo przez niego często muszę w domu siedzieć:angryy::mad: Quote
Recommended Posts