Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewka i haker napisał(a):
ja myslam o tej grupie poczatkujacej ale ogolnie trzy:loveu::loveu:
najlabrdziej popularna rasa na agility w poznaniu:lol:

Figa, figa, nic z tego. :eviltong: Póki co, nikt nie jest w stanie przebić ilości szetlandów. :evil_lol:

Posted

AniaP napisał(a):
Noooooo :hmmmm:, na pewno więcej niż trzy :eviltong:, co najmniej dwa razy więcej. :evil_lol:

Cieszę się bardzo szelciaki, że trenujecie :loveu::loveu::loveu:

Jakbyście kiedyś chcieli wpaść posocjalizować się z obcym terenem i przeszkodami to zapraszam :)

Posted

:lol: no to się cieszę

a w Czaplinku - było ciekawie, ale sam wyścig cienko wypadł, bibi jednak woli pracę z pańcią i zamiast lecieć to patrzyła po ludziach gdzie jestem, za to ile prt w jednym miejscu, no i zdobyłam doświadczenie na poczet agility, ale o tym to już pogadam z panią trener i poproszę o radę :razz: bo jest mały problemik.

Posted

Bibunia Szczotunia napisał(a):
no i zdobyłam doświadczenie na poczet agility, ale o tym to już pogadam z panią trener i poproszę o radę :razz: bo jest mały problemik.

Zaintrygowałaś mnie :razz:
Poproszę o maila albo PW, bo umrę z ciekawości ;)

Posted

A ja mam przykrą wiadomość:-((w każdym razie smutna dla mnie i dla Nory :lol:)
Nie będzie nas w ten wtorek na treningu.. niestety.
Mam wizytę u ortodonty, której nie da się przesunąć.:-( Wczoraj spojrzałam w kalendarz i zobaczyłam, że to właśnie w ten wtorek :placz:No ale cóż, następnym razem na pewno będziemy..

Posted

O wy baby niecierpliwe, no powiem przy wszystkich na treningu, tylko napiszcie coś kiedy jest, czy my tez we wtorek czy jak?
A tak na marginesie - foty świetne, zresztą jak zawsze , w tej dziedzinie jesteście niezastąpione (Marysia, Julix, Paula,Tośka :roll: - czy kogoś pominęłam?)

Posted

Bibunia Szczotunia napisał(a):
O wy baby niecierpliwe, no powiem przy wszystkich na treningu, tylko napiszcie coś kiedy jest, czy my tez we wtorek czy jak?

No pewnie, że niecierpliwe :evil_lol:

Niestety, Wasz trening wypada, bo nie udało się znaleźć pasującego wszystkim terminu :-(

Naikari szkoda :( Ale dziękuję za informację!

ewka to jak już będziesz wiedzieć to daj mi znać czy będziesz czy nie.