JIM Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kilka wygrzebanych fotek ;) W oczekiwaniu na swoja kolej.. :cool3: Weniak Uniak Loca Quote
ewka i haker Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 piekne foty:loveu::multi: a moj pies sprzedany:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 I jak było? Ja bardzo żałuje,że nie mogłam być:shake:. Nie udało mi się nawet urlopu na żądanie wyżebrać by zjawić się, a baaardzo chciałam oj bardzo,bardzo. Quote
ewka i haker Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 bylo super:lol::lol: Haker chyba zdał:multi: podobało mi sie jak biegał i nawet widzialnym małą różnice jak był rozpraszany przez BC ogólnie bardzo zadowolona o mało co w przeszkodę nie wpadłam:evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mnie się bardzo podobało, było suuuuuper :loveu: ] Szkoda tylko, że nikogo oprócz Ewy nie znam :-( Byłam zadowolona i jednocześnie zaskoczona, że Jokko tak szybko załapała o co chodzi :loveu: Normalnie szok :crazyeye: A ona czasem lubi się po ociągać :eviltong: Mam nadzieję, że ktoś ma jakieś fotki :cool3: Bo ja wzięłam aparat i nic nie zrobiłam :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 nie martw sie poznasz:lol:;) a JOKKO fajnie sobie radzila szybko sie uczy Quote
Tośka_m Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Julix - dwie Martyny tęsknym wzrokiem patrzą na biegających ;) Kara - wielka szkoda, że jednak nie będziesz z nami biegała. Póki co rozkład sił między aussie i borderami w naszej grupie są wyrównane i wynoszą 2:2. Trzeba będzie zmagać się w jakości, bo ilościowo jest po równo :p Ewka - Haker jest prymusem wśród początkujących, już Ci to mówiłam ;) Weronika - jak to "nie znasz"? Wszak wszystkich nas dzisiaj poznałaś! :razz: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tośka_m napisał(a): Kara - wielka szkoda, że jednak nie będziesz z nami biegała. Póki co rozkład sił między aussie i borderami w naszej grupie są wyrównane i wynoszą 2:2. Trzeba będzie zmagać się w jakości, bo ilościowo jest po równo :p Drugi aussik to jaki? Alma? Tośka czyli my wykreśleni jesteśmy,że tak piszesz?:-( bo mi akurat ten termin nie pasował bo praca, nie miałam pojęcia w zeszłym miesiącu że 17tego będzie egzamin na agility wiec pozwoliłam bym była wtedy pracy. Quote
Marysia_i_gończy Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dziękuję wszystkim za dzisiejszy trening :loveu::loveu::loveu: "Starsza" grupa jak zwykle spisała się na medal :) a i młodsza dawała z siebie wszystko :multi: Mam kilka fotek z dzisiejszego treningu AGILITY :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 KaRa_ napisał(a):Drugi aussik to jaki? Alma? Tośka czyli my wykreśleni jesteśmy,że tak piszesz?:-( bo mi akurat ten termin nie pasował bo praca, nie miałam pojęcia w zeszłym miesiącu że 17tego będzie egzamin na agility wiec pozwoliłam bym była wtedy pracy. Tak, drugi aussie to Alma. Nie wiem czy jesteście skreśleni - czy też sami się skreśliliście? Egzamin był dzisiaj, a dla tych, którym ten termin nie pasował, również w zeszłym tygodniu. Myślałam, że skoro się nie stawiliście, to znaczy, że sobie po prostu odpuściliście. Nie odpowiadasz mi na gg, więc skąd mam wiedzieć jak jest? ;) Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tośka_m napisał(a):Tak, drugi aussie to Alma. Nie wiem czy jesteście skreśleni - czy też sami się skreśliliście? Egzamin był dzisiaj, a dla tych, którym ten termin nie pasował, również w zeszłym tygodniu. Myślałam, że skoro się nie stawiliście, to znaczy, że sobie po prostu odpuściliście. Nie odpowiadasz mi na gg, więc skąd mam wiedzieć jak jest? ;) Ja nawet nie zauważyłam byś pisała mi na gg, nawet nic w archiwum nie mam:crazyeye:. Ja Marysi pisałam jak to wygląda u mnie bo jakbym wiedziała,że tak będzie w kwietniu to bym zaznaczyła sobie grafiku,że wtedy chce mieć wolne, a tak nie wiedziałam wiec miałam dzień w pracy. A niestety nie udało mi się już przełożyć. Ale ćwiczyć chce na pewno my nie odpuszczamy sobie Quote
Tośka_m Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Pisałam kilka dni temu z pytaniem czy będziecie na egzaminie. Nieważne. Fajnie, że jednak nie odpuszczacie sobie. Mam nadzieję, że spotkamy się wkrótce na treningu. Dziewczyny, dzięki za świetny trening! Uwielbiam patrzeć jak mój sucz się coraz bardziej rozkręca na torze. Dzięki Marysiu za te godziny, które spędzasz na wymyślaniu jak usprawnić nasz tandem! :Rose: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tośka_m napisał(a): Fajnie, że jednak nie odpuszczacie sobie. Mam nadzieję, że spotkamy się wkrótce na treningu. Oj chciałabym,chciała jak nie z Duke to z Erą;) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tośka_m napisał(a):Weronika - jak to "nie znasz"? Wszak wszystkich nas dzisiaj poznałaś! :razz: Teoretycznie tak, ale nawet nie wiem jak kto ma na imię i kto jest kto z forum :eviltong: Ewka, dzięki za miłe słowa :loveu: Mnie się też wydaje, że jej nawet dobrze szło :cool3: A jaka zmęczona :eviltong: Przynajmniej teraz nie wariuje tylko śpi :evil_lol: Quote
Naikari Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tak sobie wpadłam do tematu... i chciałam podziękować za dzisiejszy trening :loveu: W sumie ja też nikogo nie znam :crazyeye: ale mam nadzieje, że w niedalekim czasie poznam lepiej :razz: Oj.. nie wiem jak Nora nauczy się tego zadania domowego :oops: Mylą się jej kierunki.. :loveu: Quote
ewka i haker Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Naikari napisał(a):Tak sobie wpadłam do tematu... i chciałam podziękować za dzisiejszy trening :loveu: W sumie ja też nikogo nie znam :crazyeye: ale mam nadzieje, że w niedalekim czasie poznam lepiej :razz: Oj.. nie wiem jak Nora nauczy się tego zadania domowego :oops: Mylą się jej kierunki.. :loveu: my tez dziekjemy:lol: a co do poznania to szybko to pojdzie;) z zadaniem tez dacie rade:lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dziękuję za dzisiejszy trening! :loveu: jestem troche podniesiona na duchu, bo zdecydowana większosć tyczek przy przebiegach Weny zostawała na swoim miejscu i Wenosława ślicznie zakręcała :multi: Przecież po dzisiejszym treningu wszyscy wszystkich znają :eviltong: Marysiu a zdjęcia CUDNE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: D Z I Ę K U J Ę :multi: (przekleję tam gdzie zwykle, ok? :p) Quote
Naikari Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Wena jest niesamowita :loveu: I jak te frisbee łapie w locie :crazyeye: Nora ignoruje frisbee, bardziej woli piłki.. :lol: Quote
JIM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Miło było nam poznać wszystkich ;) tu JiM z Daisy :eviltong: Marysiu dziekujemy za superowy trening! :) :loveu: :multi: Paula dzieki za długaśny spacer ;) wiecej takich :loveu: tylko te komary :shake: - jeszcze troche i by nas zjadły :cool3: i nie wiemy co w tym dziwnego zeby zrobic sobie piknik na trawniku w samym centrum :evil_lol: Marysiu śliczne zdjęcia :loveu: My tez mamy troche fotek [nie tak ładnych co prawda ;)].. i od razu mowie, ze jesli chodzi o sesje Hakerka i zdjecia z potreningowego spaceru to pozniej sie za to wezme i cos tam jeszcze sie wybierze ;) narazie jestesmy padniete :p filmiki chyba tez jakies mamy ;) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja po prostu nie wiem jak kto ma na imię i tak ja widziałam was na żywo, to nie wiem kto pod jakim nickiem siedzi na forum :evil_lol: Na szczęście Ewa się nade mną zlitowała i mi wszystko powiedziała ;) JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ WTORKU !! :loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A ja się z Wami zobacze we wtorek:evil_lol: wtedy my będziemy mieli egzamin:lol::lol: Quote
ewka i haker Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 KaRa_ napisał(a):A ja się z Wami zobacze we wtorek:evil_lol: wtedy my będziemy mieli egzamin:lol::lol: o to troche nas bedzie:lol::lol: dwa owczarki w grupie:loveu: julia jak zwykle super:loveu: http://img233.imageshack.us/img233/6096/2dpc1.jpg jezyczek Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A ma ktoś może jakąś fotkę mojej Jokko ?? :diabloti: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Marysiu, widzę że już sama wkleiłaś :p dzięki :loveu: Quote
Tośka_m Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ewka i haker napisał(a):o to troche nas bedzie:lol::lol: dwa owczarki w grupie:loveu: Jak Karze dobrze pójdzie to będą trzy :cool3: Quote
Recommended Posts