ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 julia jak zwygle zdjecia piekne:loveu: nawet moj nietoperz jest:loveu: moge przekleic na galerie?? Quote
Marysia_i_gończy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Julix super zdjęcia!! :multi::loveu::loveu::multi: Mam nadzieję, że też mogę poprzeklejać? Trawsko jest wieeeelkie :evil_lol: ale już niedługo -> pożyczyłam kosiarkę :razz: Quote
ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Trawsko jest wieeeelkie :evil_lol: ale już niedługo -> pożyczyłam kosiarkę :razz: oj tak zle nie jest:evil_lol: a tam jest prad jakby co to jakiegos konika sie zaltwi i ladnie wykosi:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ewka prądu nie ma. [quote name='Renfri']A ja gratuluje nowych przeszkod:-) A weź nie spalaj niespodzianki :eviltong: Quote
JIM Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Tak, oczywiscie :) mozna przeklejac :) z tym koszeniem trawy to Marysiu daj znac jak juz beda jakies ustalenia ;) my tez mamy kosiarke - tylko taka reczna :cool3: Quote
ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): A weź nie spalaj niespodzianki :eviltong: to chyba juz po niespodziance:evil_lol: jak bedzie koszenie to ja chetnie:lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Były zdjęcia teraz zapraszam na film: http://pl.youtube.com/watch?v=Jb1uSIAr4nY :razz: A fotki BOSKIE :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dziewczyny dzięki za piękne fotki i odlotowy filmik :loveu: :calus: Marysiu dziękuję za trening!!! Było superrr!!! Quote
Tośka_m Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dziewczyny, dzięki za super trening! :multi: Szkoda, że musiałam jechać szybciej, bo widzę, że po agility jeszcze frisbowałyście. No, ale za to widziałam walkę wilków, więc można śmiało powiedzieć, że popołudnia nie miałam straconego ;) Quote
Renfri Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):A weź nie spalaj niespodzianki :eviltong: Nie, no po prostu Wasze hopki wygladaja jak nowe;) Quote
ewka i haker Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior']Były zdjęcia teraz zapraszam na film: http://pl.youtube.com/watch?v=Jb1uSIAr4nY :razz: boski filmik martyna fajna gleba:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 My z Wenosławą od sierpnia jak nam stuknie 15-stka :cool1: ekhm... ten post powinien być pod postem yassue ;-) Quote
yassue Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Super ze sie tak dziewczyny rozkrecacie, gratuluje terenu, nazwy i ladniusich hopecek :loveu::multi: A teraz czekamy na reszte poznanskiej reprezentacji na zawodach, bo Una juz ladnie wymiata :razz: Quote
asia_i_bora Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Hej Dziewczyny, fajnie było Was poznać:loveu: I nawet Boraczek załapał się na zdjęcia i filmik, dzięki wielkie:multi: Quote
yassue Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):My z Wenosławą od sierpnia jak nam stuknie 15-stka :cool1: ekhm... ten post powinien być pod postem yassue ;-) o kurcze, to znaczy ze musimy szybko zwiewac z zerowek :shake: :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 yassue napisał(a):o kurcze, to znaczy ze musimy szybko zwiewac z zerowek :shake: :razz: Wy nawet nie patrząc na nas, musicie szybko zacząć kosić konkurencję w jedyneczkach :razz: Quote
asiol Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A ja mam takie pytanie :D Czy można by było tak sobie od czasu do czasu przychodzić i dla zabawy/rozrywki ze szczeniakiem popróbować niskich hopek, tunelów itp? Oczywiście za jakaś drobną opłatą :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 yassue słusznie Paula prawi, jedynki czekają :cool3: asiol myślę, że powinno dać się dogadać :) W razie czego kontaktuj się na maila: klub.artefakt@op.pl :) A jakiego masz szczeniaka? :razz: Quote
asiol Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Buldożka :) Ma 6 miesięcy i 3 tygodnie, energiczny, skoczny i ogólnie mały świr :) Quote
yassue Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 dziewczyny, dajcie nam jeszcze troche czasu :oops::lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 asiol jeśli Cię słucha i z Tobą pracuje, na kurs też z nim możesz przyjść :razz: yassue a powiedz, do czego Wam ten czas? Sucz wygląda na napaloną, umiejętności macie, slalom robicie tak, że szczękę z podłogi trzeba zbierać... jakie są przeszkody? :) Quote
yassue Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 haha Marysiu, dziekujemy bardzo ale jak na razie nie czujemy sie na silach na tory openowe ;) na treningach widze jeszcze sporo problemow kiedy robimy cos trudniejszego i wole je najpierw przepracowac 'na swoim' zanim wyruszymy z tym na zawody. no ale mam nadzieje ze juz niedlugo :multi: Quote
Recommended Posts