Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Trawsko jest wieeeelkie :evil_lol: ale już niedługo -> pożyczyłam kosiarkę :razz:

oj tak zle nie jest:evil_lol:
a tam jest prad
jakby co to jakiegos konika sie zaltwi i ladnie wykosi:evil_lol:

Posted

Tak, oczywiscie :) mozna przeklejac :) z tym koszeniem trawy to Marysiu daj znac jak juz beda jakies ustalenia ;) my tez mamy kosiarke - tylko taka reczna :cool3:

Posted

Dziewczyny, dzięki za super trening! :multi:

Szkoda, że musiałam jechać szybciej, bo widzę, że po agility jeszcze frisbowałyście. No, ale za to widziałam walkę wilków, więc można śmiało powiedzieć, że popołudnia nie miałam straconego ;)

Posted

Super ze sie tak dziewczyny rozkrecacie, gratuluje terenu, nazwy i ladniusich hopecek :loveu::multi:
A teraz czekamy na reszte poznanskiej reprezentacji na zawodach, bo Una juz ladnie wymiata :razz:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
My z Wenosławą od sierpnia jak nam stuknie 15-stka :cool1:

ekhm... ten post powinien być pod postem yassue ;-)

o kurcze, to znaczy ze musimy szybko zwiewac z zerowek :shake: :razz:

Posted

A ja mam takie pytanie :D Czy można by było tak sobie od czasu do czasu przychodzić i dla zabawy/rozrywki ze szczeniakiem popróbować niskich hopek, tunelów itp? Oczywiście za jakaś drobną opłatą :razz:

Posted

asiol jeśli Cię słucha i z Tobą pracuje, na kurs też z nim możesz przyjść :razz:

yassue a powiedz, do czego Wam ten czas? Sucz wygląda na napaloną, umiejętności macie, slalom robicie tak, że szczękę z podłogi trzeba zbierać... jakie są przeszkody? :)

Posted

haha Marysiu, dziekujemy bardzo ale jak na razie nie czujemy sie na silach na tory openowe ;) na treningach widze jeszcze sporo problemow kiedy robimy cos trudniejszego i wole je najpierw przepracowac 'na swoim' zanim wyruszymy z tym na zawody. no ale mam nadzieje ze juz niedlugo :multi: