Marysia_i_gończy Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 stereo napisał(a):Artefakt? :cool3::cool3::cool3: Ładnie :loveu: Dzięki :multi: Artefakt jako coś, co widać, a czego nie ma :evil_lol: całkiem jak my przez czas dłuższy :evil_lol: Quote
Asti Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dajecie czadu dziewczyny :) Super, że się tak rozwijacie. Quote
ewka i haker Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 nazwa klubu super no to musze wysyac meil:lol::multi: tylko czy my zdamy:evil_lol::roll: Quote
aangelaa95 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja też muszę wysłać. Ja też tak se myśle Ewka, ale raz się zyje nie? ;) Wyśle e-[maial dziś, ale i tam nie ma Marysi wiec nie odp. :) Quote
Tośka_m Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Ja chciałam jeszcze serdecznie i gorąco podziękować Tośce, która jeździła ze mną do "jaskini lwa" ;) i pomogła to wszystko formalnie pozałatwiać. Ach, dziękuje za tak oficjalnie podziękowania :oops: We dwie zawsze było raźniej i jakoś tak... bardziej profesjonalnie ;) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja zaraz wysyłam maila :cool3: Ewa dzięki , że mi powiedziałaś :loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 aangelaa95 napisał(a): Ja też tak se myśle Ewka, ale raz się zyje nie? ;) hahha najlepsze bedzie jak zrobimy wstyd i tyle:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ewka i haker napisał(a):czy moj meil nie doszedl:roll: Nie doszedł! :crazyeye: Możesz wysłać jeszcze raz? Czy ktoś jeszcze wysłał do mnie maila i nie dostał odpowiedzi?? :roll: Jeśli tak proszę o powtórkę! :roll: Quote
ewka i haker Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 juz wysyalm mam nadzieje ze dojdzie juz teraz:roll: Quote
Monia i Taja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dziewczyny! Gratuluję terenu do ćwiczeń i świetnej nazwy :) Widzę, że każdy z czymś tam się boryka :) ale grunt, to zgrana załoga agilitowa :D Powodzenia i trzymam za Was kciuki :) Quote
ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no to klub ruszyl cala para:multi::multi: bylam troche popatrezc na trening:loveu: niesety krotko problemy z ojczymem:roll: wkoncu poznalam UNE:loveu::loveu: oraz LOCE:loveu: po raz pierwszy widzialm jak BIBI smiga na zywo:lol: teraz czekam na zdejcia z dzis:loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Monia - dziękuję :loveu: i trzymam kciuki za Was! :multi: ewka myślę, że słowo "poznałam" nie odzwierciedla sytuacji :evil_lol: "widziałam" byłoby odpowiedniejsze :evil_lol: Kinga podziękuj jeszcze raz Tacie za przechowanie i przywiezienie przeszkód!! :loveu::loveu::loveu: Dziękuję dziewczyny za inauguracyjny trening :multi:Jak zwykle spisałyście się na medal :loveu::loveu::loveu: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i filmiki :razz: Quote
ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no dobra widzialm:eviltong: nastepnym razem poznam:lol: Quote
JIM Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Marysiu dziekujemy za trening! :loveu::loveu::loveu: Jak zawsze było super! [choć Daisy dzisiaj była jakaś nie swoja...:roll:] Quote
Recommended Posts