JIM Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 My sie 1. maja zgłaszmy o ile nie wyjedziemy, ale watpie :) Godzina może 11 czy 12? Quote
Marysia_i_gończy Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jak dla mnie godzina obojętna, byle po 8 rano ;) Zamówiłam furtkę :multi: Ma być gotowa w tym tygodniu po długim weekendzie :multi: Quote
JIM Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 To SUPER!! Jeśli chodzi o godz. to tak luźno rzuciłam :cool3: Quote
taura1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Marysiu dzięki. ;) Godzina? Błagam ustalcie tak żebym mogła jakoś w miare dojechać, bo spędze w komunikacji miejskiej przynajmniej godzine. Moze 12-13 ?? ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dziewczyny, proszę mi się tu nie licytować, bo ja oprócz tego, że wciąż się uczę - mam zajęcia i egzaminy, to piszę pracę magisterską, pracuję 6 godzin dziennie, a także mam dwa psy, które potrzebują zajęcia. Nie mieszkam na wsi, gdzie mogę je puścić na podwórko czy pola, tylko muszę przejść 2 km do naszego miejsca spacerowego. Po raz pierwszy, po raz drugi, po raz trzeci! Wygrała Pani :lol: ;) Co do godziny - dostosuję się - nawyżej przenocuję u babuni :p Normalnie czuję się świetnie z tą wizją, że zaczynamy działać :multi: Nawet głupie sprzątanie śmieci napawa mnie optymizmem :loveu: :evil_lol: Miłęgo wyjazdu, Marysiu (ja w weekend - kierunek Opole :cool3:). Quote
Oliwia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jeśli chodzio 1 maja to też się chętnie pojawię, ale mam jakieś wyjazdowe plany, sa to jednak narazie tylko plany;), które mogą nie wejść w życie. Już nie mogę się doczekać jak zaczniemy biegać! Quote
KaRa_ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ja 1maja nie mogę gdyż mam wyjazd na majówke. Ale jakby co jutro jak najbardziej mogę ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Czy mozemy rzeczywiście umówić się tak po 12? Bo ja dopiero o 11.40 bede w Poznaniu na PKS-ie (ilosc i godziny odjazdów autobusów z Dusznik 1.maja są ubogie :-() a u babuni nie moge spać. Quote
Marysia_i_gończy Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 O mały włos zapomniałabym, że 1 maja już jutro :-o:oops: Zatem: zapraszam chętnych sprzątających jutro, na godzinę 12:00 :) zalecane jest zabranie rękawic, worki na śmieci będę mieć :) Do zobaczenia! :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja się mogę troszkę spóźnić z przyczyn ode mnie nie zależnych, tzn. komunikacja PKS i MPK :eviltong: Do zobaczenia! :loveu: Mam nadzieje, że trafię :razz: Quote
Bibunia Szczotunia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Rozumiem że psiaki zostają w domach? Do zobaczenia!!! Quote
JIM Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jutro przyjade w składzie jednoosobowym...Moja druga część łeży w łózku;) Pozdrawiam Martyna A właśnie psy zostają czy je bierzemy? Quote
Marysia_i_gończy Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja Uny nie biorę. Weźcie pod uwagę, że furtki nie ma (za to bywają koty :evil_lol:) i nie wiem, na ile trzeba będzie się skupiać na psach. No ale Wasz wybór :) Quote
JIM Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Właśnie mi sie przypomniało, że nie ma tej furtki, a jak mamy sie skupić na sprzataniu to cieżko bedzie mieć jeszcze na oku Dais. Dlatego Dais zostanie;) Mam nadzieje, że tam dotre bez problemów:razz: Do jutra:) Quote
ewka i haker Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ja mam pytanko czy mogla bym tez przyjechac pomoc??? Quote
Marysia_i_gończy Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ewka i haker napisał(a):ja mam pytanko czy mogla bym tez przyjechac pomoc??? Jeśli masz ochotę - jasne :) podaj mi na pw swojego maila, to Ci przyślę mapkę :) Quote
taura1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Biore mapke, plecak, przyjaciółke i ruszam na poszukiwanie terenu! :lol: Do jutra! ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Aniu, Ewko, Martyno, Paulo (kolejność alfabetyczna ;)) - dzięki Wam wielkie za przyjazd i pracę! :Rose::Rose::Rose: Mam nadzieję, że Was nie zmoczyło w drodze powrotnej! Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja też dzięki za miłe południe, było miło a teren :crazyeye:czadowy, odlotowy itd...:multi:, już nie mogę się doczekać treningu :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nie ma za co dziękować, ja sie cieszę że coś się wreszcie dzieje :loveu: Teren jest SUPER :multi: Dzięki, że przy planowaniu treningów uwzgledniamy moje autobusy :p Quote
JIM Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Teren jest po prostu CZADOWY:loveu: Też nie możemy sie już doczekać treningów :D:D Quote
ewka i haker Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ja rowniez dziekuje za mile popoludnie teren jest boski:multi::multi::loveu::loveu: haker byl zadowolony:loveu: Aniu dziekuje za opatrzenie mojego palca:evil_lol: Martyna dzieki za super droge na ten wspanialy teren:evil_lol: teraz tylko czekac na bramke i garaz Quote
Marysia_i_gończy Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kinga :calus: Ja chciałam jeszcze serdecznie i gorąco podziękować Tośce, która jeździła ze mną do "jaskini lwa" ;) i pomogła to wszystko formalnie pozałatwiać :laola: A teraz ogłoszenie :cool3: Ogłaszam, że w planach jest KURS DLA POCZĄTKUJĄCYCH. Egzamin wstępny ustalono na sobotę, 17 maja (i mam nadzieję, że nic się nie zmieni). Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na adres: klub.artefakt@op.pl (i od razu dodaję, że odpowiem dopiero po weekendzie, bo zaraz wybywam na zawody :razz:) Quote
Recommended Posts