Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, dziękuję za fotki :loveu::loveu: i czekam na filmiki :razz:

Tak na nieco bardziej przytomnie (ale tylko nieco, bo jestem w trakcie leczenia kanałowego zęba :placz:) to chciałam powiedzieć, że jestem z Was dumna :loveu: Z każdego z Was z osobna :loveu: ja widzę Was z boku i widzę, jak każda para robi postępy, idzie o krok dalej, i znów o krok dalej, i znów - i bardzo mnie to cieszy :multi: Cieszy mnie Majorka, która wcale nie była speszona obcym miejscem i obcymi przeszkodami, tylko fruwała jakby miała motorek w tyłku :loveu: zresztą wszystkie psy cudnie pracowały, a Wyście sobie dzielnie radziły z wyzwaniami, które przed Wami stawiałam :razz: Mam szczęście mieć takich podopiecznych :multi:

Zdjęcia są super!! :multi: Czekam na resztę, na filmiki też czekam (możecie zrobić jakiś zgrabny montaż :razz:). Mam nadzieję, że mogę przeklejać Uny fotki na blog i fotoblog?

Pozdrawiam!
Wasza Dumna Trenerka

Posted

Bardzo ładnie Wena zakręca :loveu:

Dziękujemy :)

A co do fotki z dwoma podskakującymi pyrkami: to właśnie dlatego chcę mieć drugiego! :loveu:

One świetne dwie razem wyglądąły! Szczególnie jak Oxi biegała za piłką, a Cudaczek upierdliwie za nią ;-)
Albo jak Magda rozdawała nagródki :lol:

Posted

Z mojej strony to by było na tyle... Czekam z niecierpliwością na filmiki! (a jeżeli moje rude albo łaciate komuś się zaplątało i też jest nagrane to z wieeeeelką chęcią obejrzę!!)

Posted

:loveu::loveu: ile majorek (zaraz wyśle właścicielom) :loveu:
i Dinuś tunelowy, skaczący, kładkowy, a nawet noszony. :lol:
przepraszam bardzo a co moja twarz robi na tych fotkach? niepotrzebnie je psuje. :mad:

Julix wstaw filmik z Paulą w roli głównej. :diabloti: :evil_lol:

Posted

Julix napisał(a):
Taura Paula by się obraziła :eviltong: choć to jest dość kuszące.

to był żart. :eviltong:
pozatym zawiera on mało kulturalne treści. :evil_lol:

Posted

Jedna z tych Poznanianek to nasz Martusia. Co do odczuć kładki się zgadza:lol:

Paula chyba cię ozłocę za te zdjęcia Cudika i Oxówy. Mam nadzieję, ze pozwolisz mi wrzucić sobie na zakładaną pyrkowa stronkę i wysłanie do hodowcy?

Posted

A my sie jeszcze nie uporalysmy z fotkami a co dopiero z filmami :p Wszystke programy do obrobki filmow sie popsuly wiec wgram takie normalne. O ile da rade, bo wczoraj wgrywalam Une i wyszlo "niepowodzenie" :cool1: