Paskuda_Bandzior Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Marysia proszę o osąd :eviltong: - slalom http://pl.youtube.com/watch?v=AsnT9o7eaO0 Quote
ewka i haker Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysia proszę o osąd :eviltong: - slalom http://pl.youtube.com/watch?v=AsnT9o7eaO0 prosiłaś marysie ale jeśli mogę to tez sie wypowiem mi sie bardzo podoba ona jest super zwinna a mam pytanie czy na początku tak należy ćwiczyć z psem slalom zeby przebiegał w korytarzu?? Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Metody nauczenia psa slalomu sa przeróżne. Jest ich dużo, opierają się na różnych rzeczach. Ja (po kosultacji z Panią Trener :eviltong: :evil_lol:) wybrałam tą i jestem zadowolona. No i ta mam ten plus że można już ze szczeniakiem ćwiczyć bo na początku w ogóle kręgosłupa nie obciąża - pies po prostu biegnie między rzędami tyczek. Wena już zaczyna się lekko giąć na tym etapie. Dzięki za wypowiedź :p Quote
ewka i haker Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Metody nauczenia psa slalomu sa przeróżne. Jest ich dużo, opierają się na różnych rzeczach. Ja (po kosultacji z Panią Trener :eviltong: :evil_lol:) wybrałam tą i jestem zadowolona. No i ta mam ten plus że można już ze szczeniakiem ćwiczyć bo na początku w ogóle kręgosłupa nie obciąża - pies po prostu biegnie między rzędami tyczek. Wena już zaczyna się lekko giąć na tym etapie. Dzięki za wypowiedź :p a ja dziękuje za odpowiedz ja porostu początkująca i duzooo pytam Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Julix - dziękujemy za fotki, jak zawsze są odlotowe, jesteś "kochana" :loveu:!!!! (tylko jedna maciupka popraweczka - spotkanie PRT z JRT) [SIZE=2]Marysiu trening był - :sweetCyb: - noooo już wiesz jaki. I zauważyłam że organizacja zajęć się zmieniła, tak jakoś każdy był wysłany na coś innego, każdy robił swoje - przyznam że przez to było bardzo bardzo bardzo ciekawie:multi:. Quote
Klaudia :-) Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 my też od jakiegoś czasu stosujemy metodę tunelową i psy zaczęły dużo lepiej i szybciej robić slalom,a przedewszystkim wysyłać się do slalomu i pokonywać go do końca nawet jak właściciel jest przed czy za psem Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dziewczyny mocno trzymam kciuki za Was i Wasze psiaki!!!!!!!!!!!!!:klacz: I pucharki widzę na następnych zajęciach!:mad: Quote
JIM Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 My tez trzymamy kciuki! :loveu::multi: I koniecznie jakies zdjeciowo-filmowe relacje ;) Quote
ewka i haker Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 czy ktos wie jak poszlo na zowodach?/ Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Marysiu jestem z Was dumna :Rose: moje gratulacje. No i pucharek mam nadzieję zobaczę na następnych zajęciach:mad:. Quote
Marysia_i_gończy Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Pogoda nie sprzyja, ale zakładam, że widzimy się normalnie, czyli grupa A o 11:00, grupa B o 12:15. Wszyscy będą? :razz: Quote
Tośka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nas nie będzie - i ja, i Loca jesteśmy chore :( Quote
Marysia_i_gończy Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Tośka_m napisał(a):Nas nie będzie - i ja, i Loca jesteśmy chore :( No co Wy?! Dziewczyny!! To bardzo niezdrowo!! Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A Loczka na co chora? :-( Marysiu o nas już wiesz - ja będe w Głogowie na wystawie. Ale w przyszłym tygodniu mam juz ferie więc mozemy zrobić sobie jakieś nadprogramowe skakanie nawet przed połodniem, czy koło południa w środku tygodnia :cool3: Quote
Tośka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Marysiu - wiem :roll: Paula - Loczka jest apatyczna i nie ma apetytu od kilku dni (tzn. apetytu to ona nigdy nie miała, a teraz po prostu nic nie chce jeść). Muszę porobić jej wszelkie badania, bo bardzo niepokoi mnie ten jej stan, zwłaszcza jak się nasłuchałam o obecnej chorobie jej mamy, która zaczynała się objawami takimi, jakie ma Loca, a skończyła się o mało co bardzo niefajnie :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Paula - Loczka jest apatyczna i nie ma apetytu od kilku dni (tzn. apetytu to ona nigdy nie miała, a teraz po prostu nic nie chce jeść). Muszę porobić jej wszelkie badania, bo bardzo niepokoi mnie ten jej stan, zwłaszcza jak się nasłuchałam o obecnej chorobie jej mamy, która zaczynała się objawami takimi, jakie ma Loca, a skończyła się o mało co bardzo niefajnie :shake: O kurcze...:-( A może nie je bo jest bez Ciebie? Zdrówka dla Loczki! :buzi: Quote
taura1 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 My jeszcze nie wiemy. Cały czas obserwuje łape i niby jest lepiej... Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja na 100% przyjadę, po takiej przerwie już nie mogę się doczekać!:multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Z przykrością zawiadamian, że zostaliśmy poproszeni o opuszczenie ABC do końca stycznia. Tak więc musimy szukać nowej miejscówki. EDIT: czy ktoś może wie jak się dowiedzieć do kogo należy jakaś działka? Quote
Tośka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 O kurczę, ale nędza :pissed: Hmm... nie sądzę, żeby udzielili informacji o właścicielu działki w gminie (tam można znaleźć tego typu informacje), bo pewnie ustawa o ochronie danych osobowych tego zabrania. Zostawić na działce tablicę z prośbą o kontakt? Może właściciel zobaczy i przedzwoni? ;) Quote
KaRa_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Marysia jak coś to ja cały czas potrzymuje to co gadaliśmy;)że u mnie hektar ziemi leży luzem i garaż ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Z przykrością zawiadamian, że zostaliśmy poproszeni o opuszczenie ABC do końca stycznia. Tak więc musimy szukać nowej miejscówki. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
JIM Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Właśnie wchodze nieświadoma, żeby pow., że nie wiem jak z nami bezie z związku z treningiem a tu takie coś.. :( Bardzo szkoda :-( Nie dość, że zaczęło się coś rozwijać w Poznaniu to jeszcze mamy sobie isc. A przeszkody naleza do ABC? Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :snipersm: Kurde, coś trzeba wymyślić, ja mam jeden pomysł ale nie wiem czy to wypali, Marysiu miałaś racje ......Pogadamy w sobotę............ Quote
Marysia_i_gończy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Tośko działki, o których myślę, raczej nieczęsto widują swoich właścicieli ;) KaRa_ może podjadę do Ciebie któregoś dnia? Np. w środę? :) Chociaż tak na stałe wolałabym coś, co będzie blisko mnie z oczywistych względów. Paula :eviltong: Julix to będziesz czy nie? Bo jak nie, to bym poprosiła Anię, żeby przyjechała później - ponad godzina to za długo na jednego psa :eviltong: Nasze są: hopki, niebieski tunel, koło, skok w dal, butelki z wodą :cool3:, ta gorsza huśtawka, pseudo-tunel miękki... Do ABC należą: kładka, palisada, ta lepsza huśtawka i wielka hopka. Acha - i te małe tunele. Aniu jak masz jakiś pomysł to daj choć krótko znać sms-em, ok? Albo na PW :) Do zobaczenia w sobotę!! Quote
Recommended Posts