Bibunia Szczotunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jak zawsze było super, i Jack Russell Terriera spotkałyśmy :multi:!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
JIM Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 O tego dokladnie :eviltong:: Trening oczywiscie sie udal :multi: Dzieki! Potem wkleje jakies fotki :D Quote
Marysia_i_gończy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Bardzo Wam dziękuję za trening :loveu::loveu::loveu: Jesteście strasznie motywujący :loveu::loveu::loveu: Julix - czekamy na fotki :razz: I przypominam, że za tydzień nie skaczemy, bo będę na zawodach :cool3: Trzymajcie kciuki :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Trening super! Mojemu psu przerwa nawet dobrze zrobiła i kocham ją jak tak zapyla :loveu: I ćwiczenie tyłka też nam coś dało :cool3: Julia mam nadzieję, ze masz jakaś ładną Wenę :evil_lol: Quote
JIM Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Paula ja tez mam taka nadzieje :eviltong: Dzisiaj cos mi kiepsko wychodzila Loca i mam tylko 3 :( Piekna Loca na kładce :loveu: Fotogeniczna Bibi przed startem :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jakie śliczne foteczki roześmianych mordeczek :loveu::loveu::loveu: Quote
JIM Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Spotkanie dwóch JRT I Wena, ktorej juz dawno nie bylo:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Julia dzięki bardzo :loveu::loveu::loveu: Dawno nie miałyśmy agilitowych zdjeć :multi: a ja sie zastanawiałam czemu tu: http://img50.imageshack.us/img50/3161/12wrt2.jpg zrzuciła :eviltong: Julia wkleiłam na borderowe i agility z podpisaniem oczywiscie :) Quote
KaRa_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Suuuper mieliście ależ Wam zazdroszczę:multi: Wszystkie dziewczyny pięknie na zdjęciach wyglądają:multi: Quote
KaRa_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Faktycznie spora już Wena i Loca też urosła strasznie:crazyeye::loveu::loveu: Quote
Tośka_m Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Julix, jesteś niezastąpiona :loveu: :loveu: :loveu: Cudnie uchwyciłaś moje Locisko biegnące wreszcie galopem po kładce :jumpie: Quote
ewka i haker Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Tośka_m napisał(a):Julix, jesteś niezastąpiona :loveu: :loveu: :loveu: Cudnie uchwyciłaś moje Locisko biegnące wreszcie galopem po kładce :jumpie: zgadzam sie lulia super robi zdjecia moze cie kiedys ukrade i mi zrobisz i psu a twoj piesek super na kladce ile on ma?? Quote
Tośka_m Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mój piesek? To suczka ;) Ma 6 miesięcy. Quote
ewka i haker Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Tośka_m napisał(a):Mój piesek? To suczka ;) Ma 6 miesięcy. fajniutka jest chciała bym je poznać na żywo wszystkie Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wena urosła też wszerz a nie tylko wzdłuż i na wysokość :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Marysia a wiesz,że we wrześniu Jureja będzie miała bouviera i będzie kolejny do nauki agility:evil_lol: My na razie z wypłat kupujemy drewienko, i później będzmy hopki robić już takie lepsze, a nie tak jak teraz dwa konary i na to kijek od miotły:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 KaRa_ napisał(a):Marysia a wiesz,że we wrześniu Jureja będzie miała bouviera i będzie kolejny do nauki agility:evil_lol: O ja :crazyeye: a skad tai wybór rasy? :p Quote
KaRa_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):O ja :crazyeye: a skad tai wybór rasy? :p Jureji mama dla siebie, najpierw Jureji się rasa w ogóle nie podobała, była zła na mame że będzie miała takiego psa, ale ostatnio była w hodowli i jak je poznała na żywo to się zakochała:evil_lol: I będzie miała z kim klikać i może i sporty;)Teraz tylko jej ojciec smutny bo chciał mnieć w domu 3setery:lol: Quote
KaRa_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Julix napisał(a):A z Risa juz nie cwiczy? :cool3: Po próbach polowych dała sobie spokój;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Julix pozwoliłam sobie przekleić cztery Twoje zdjęcia TUTAJ :oops: Quote
Recommended Posts