JIM Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Mam troche Daisy [zaraz ja wstawie - bo musze je najpierw wgrac na imageshack] :) Loca Quote
JIM Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 I to juz koniec. Niestety Unie juz nie zdazylam zrobic zdjec.. Agata dzieki :) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dziękuję za trening :loveu::loveu::loveu: Jeśli idzie o temperaturę wcale nie było tak źle jak się obawiałam :cool3: Przyświecało słoneczko, śnieżek skrzypiał pod nogami, psy dawały z siebie wszystko, dwóch fotografów także :razz: - czegóż chcieć więcej? :multi: Jesteście świetni :multi::loveu::multi: Zdjęcia jak zwykle super :):):) Tylko dlaczego zawsze jest najwięcej Bibi?? :mad:;) Słuchajcie, dwie osoby mi dziś dawały pieniądze, a ja nie zapamiętałam kto :oops: Możecie mi kliknąć na pw? Tak to jest, jak nie wprowadzam od razu do tabelki... :oops: Quote
Tośka_m Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bibi jest zawsze najwięcej, bo ona jest bardzo fotogeniczna i taka rozkosznie malutka :) Daisy, czyli prawie border :cool3: Loca: Na początku nowy tunel był "be"... ...ale po chwili już super! Quote
JIM Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Super fotki - dzieki :) Macie jeszcze jakies?:cool3: p.s. jak fajnie sie oglada wlasnego psa [po raz pierwszy ktos nam zrobil fotke :)] Quote
Tośka_m Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Piotr zrobił sporo fotek Daisy, ale niestety czarny pies na białym śniegu = trudna do złapania ostrość. Skutkiem tego mam fajne kadry z Daisy w roli głównej, ale niestety kompletnie nieostre :roll: Dzięki za Lokowe fotki, surykatkowe portrety są cudne :loveu: Quote
JIM Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Eee tam :) Moga byc nawet zamazane - moje tez nie wszystkie sa ok;) Moga byc tez na PW. Jak Ci sie chce oczywiscie. Zdjecia Daisy pozwolilam sobie przekleic do naszej galerii :) Quote
taura1 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ale mieliście fajnie. :loveu: i tyyyyyylu fotografów. :lol: :loveu: Quote
Tośka_m Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Autor zdjęć (znaczy się - mój Piotr) zabrał się do folderu z fotami i pokasował te nieostre :cool1: Ocalało tylko jedno: Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja również dziekuję za trening i jak zawsze za superaśne zdjęcia, ależ ta moja Szczotunia uśmiechała się do tych fotografów, pięknie dziękuję!!!:multi:Zdjęcia suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!! Quote
Oliwia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Julix dziękuję za zdjęcia są po prostu boskie:loveu: Marysiu co do tych pieniędzy to byłam ja-za grudzień i styczeń:) (nie pisze na PW bo moje wiadomości często nie dochodzą) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dzięki jeszcze raz za fotki :multi: Ten rząd czerwonych hopeczek na śniegu wygląda zabójczo :loveu: [quote name='Oliwia']Marysiu co do tych pieniędzy to byłam ja-za grudzień i styczeń:) (nie pisze na PW bo moje wiadomości często nie dochodzą) No właśnie Ciebie byłam pewna na 90%. A kto był tym drugim?? :mad::oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Pogoda jest średnia i nie mam pojęcia jak będzie wyglądać nawierzchnia :roll: Ale cóż, spróbujmy: Grupa A: 11:15 Grupa B: 12:30 Wszyscy będą?? EDIT: Z góry ostrzegam, że w kolejnym tygodniu (19 stycznia) treningu nie będzie, bo jedziemy na zawody :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 WITAM PAŃSTWA SERDECZNIE :loveu: Wróciłam do Polski i zastałam tu troszkę chudszego Bandziora i straszliwie GRUBĄ Wenę :placz: Będę w sobotę na treningu mam nadzieję i prosze mi nie dokuczać na temat tuszy mojego psa bo zdję sobie z tego sprawę (ale to nie ja zrobiłam :evil_lol:) ale jak ma zrzucić tłuszczyk jak nie ruszając się :eviltong: Quote
ewka i haker Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):WITAM PAŃSTWA SERDECZNIE :loveu: Wróciłam do Polski i zastałam tu troszkę chudszego Bandziora i straszliwie GRUBĄ Wenę :placz: Będę w sobotę na treningu mam nadzieję i prosze mi nie dokuczać na temat tuszy mojego psa bo zdję sobie z tego sprawę (ale to nie ja zrobiłam :evil_lol:) ale jak ma zrzucić tłuszczyk jak nie ruszając się :eviltong: to ktos tu chyba faworyzuje Wene albo Wena zabierala Bandziorowi:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wena po prostu miała mało zajęć aktywnych i jej tłuszczyku przybyło ale rozpocznam walkę :razz: Quote
ewka i haker Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Wena po prostu miała mało zajęć aktywnych i jej tłuszczyku przybyło ale rozpocznam walkę :razz: to rozumiem moj tez troche przybral tak ostatnio wyszlo to powodzenia;) trzymam kciuki za was Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Brawo Julia do zobaczenia :multi: Quote
Recommended Posts