Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za trening :loveu::loveu::loveu:

Jeśli idzie o temperaturę wcale nie było tak źle jak się obawiałam :cool3: Przyświecało słoneczko, śnieżek skrzypiał pod nogami, psy dawały z siebie wszystko, dwóch fotografów także :razz: - czegóż chcieć więcej? :multi: Jesteście świetni :multi::loveu::multi:

Zdjęcia jak zwykle super :):):) Tylko dlaczego zawsze jest najwięcej Bibi?? :mad:;)

Słuchajcie, dwie osoby mi dziś dawały pieniądze, a ja nie zapamiętałam kto :oops: Możecie mi kliknąć na pw? Tak to jest, jak nie wprowadzam od razu do tabelki... :oops:

Posted

Bibi jest zawsze najwięcej, bo ona jest bardzo fotogeniczna i taka rozkosznie malutka :)

Daisy, czyli prawie border :cool3:

Loca:

Na początku nowy tunel był "be"...

...ale po chwili już super!

Posted

Super fotki - dzieki :) Macie jeszcze jakies?:cool3:
p.s. jak fajnie sie oglada wlasnego psa [po raz pierwszy ktos nam zrobil fotke :)]

Posted

Piotr zrobił sporo fotek Daisy, ale niestety czarny pies na białym śniegu = trudna do złapania ostrość. Skutkiem tego mam fajne kadry z Daisy w roli głównej, ale niestety kompletnie nieostre :roll:

Dzięki za Lokowe fotki, surykatkowe portrety są cudne :loveu:

Posted

Eee tam :) Moga byc nawet zamazane - moje tez nie wszystkie sa ok;)

Moga byc tez na PW. Jak Ci sie chce oczywiscie.

Zdjecia Daisy pozwolilam sobie przekleic do naszej galerii :)

Posted

Julix dziękuję za zdjęcia są po prostu boskie:loveu:

Marysiu co do tych pieniędzy to byłam ja-za grudzień i styczeń:) (nie pisze na PW bo moje wiadomości często nie dochodzą)

Posted

Dzięki jeszcze raz za fotki :multi:
Ten rząd czerwonych hopeczek na śniegu wygląda zabójczo :loveu:

[quote name='Oliwia']Marysiu co do tych pieniędzy to byłam ja-za grudzień i styczeń:) (nie pisze na PW bo moje wiadomości często nie dochodzą)

No właśnie Ciebie byłam pewna na 90%. A kto był tym drugim?? :mad::oops:

Posted

Pogoda jest średnia i nie mam pojęcia jak będzie wyglądać nawierzchnia :roll:

Ale cóż, spróbujmy:
Grupa A: 11:15
Grupa B: 12:30

Wszyscy będą??

EDIT: Z góry ostrzegam, że w kolejnym tygodniu (19 stycznia) treningu nie będzie, bo jedziemy na zawody :)

Posted

WITAM PAŃSTWA SERDECZNIE :loveu:

Wróciłam do Polski i zastałam tu troszkę chudszego Bandziora i straszliwie GRUBĄ Wenę :placz: Będę w sobotę na treningu mam nadzieję i prosze mi nie dokuczać na temat tuszy mojego psa bo zdję sobie z tego sprawę (ale to nie ja zrobiłam :evil_lol:) ale jak ma zrzucić tłuszczyk jak nie ruszając się :eviltong:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
WITAM PAŃSTWA SERDECZNIE :loveu:

Wróciłam do Polski i zastałam tu troszkę chudszego Bandziora i straszliwie GRUBĄ Wenę :placz: Będę w sobotę na treningu mam nadzieję i prosze mi nie dokuczać na temat tuszy mojego psa bo zdję sobie z tego sprawę (ale to nie ja zrobiłam :evil_lol:) ale jak ma zrzucić tłuszczyk jak nie ruszając się :eviltong:

to ktos tu chyba faworyzuje Wene
albo Wena zabierala Bandziorowi:evil_lol:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Wena po prostu miała mało zajęć aktywnych i jej tłuszczyku przybyło ale rozpocznam walkę :razz:

to rozumiem moj tez troche przybral tak ostatnio wyszlo
to powodzenia;)
trzymam kciuki za was