Marysia_i_gończy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dziękuję za trening :multi: Dziękuję, że wszyscy co obiecali dotarli i że Ci nie dotarli dali znać :multi: (KaRa - jak Duke'a łapa?) Pogoda dopisała, gość się napatrzył i zadał mi potem tysiąc dwieście pytań :razz: Psy biegały jak zwykle super :loveu: Daisy na piłeczkę :crazyeye: :klacz: Bibi jak biała torpedka :loveu: Majorka całkiem jak nie Majorka :crazyeye: Dino jak zwykle uśmiechnięty od ucha do ucha :loveu: i druga Daisy boooosssssko!! :loveu: Niespodzianka się podobała? :razz: Kiedy zdjęęęęcia? :razz: Quote
taura1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Dziękuję za trening :multi: Również dzięki! :bigcool: Marysia_i_gończy napisał(a):Majorka całkiem jak nie Majorka :crazyeye: Dino jak zwykle uśmiechnięty od ucha do ucha :loveu: Majorka prawie jak border. :evil_lol: Pozatym dzisiaj jakby chciała mnie przekonać, że ona tez chce tak jak Dino i basta! :evil_lol: :loveu: Bo agility is fun! :lol: Marysia_i_gończy napisał(a):Niespodzianka się podobała? :razz: Nam jak nam (świetna :loveu:) , ale jak się psiakom podobała! :loveu: Marysia_i_gończy napisał(a):Kiedy zdjęęęęcia? :razz: No własnie? Widziałam kątem oka jakiś aparat... :lol: Quote
JIM Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Niespodzianka byla super! Tym bardziej dla nas, bo Daisy ma obawy przed tunelem :cool1: Gosc bardzo sympatyczny. A na pileczke to dopiero co zaczelysmy :loveu: Dziekujemy bardzo za trening! Zdjecie jakies mam, ale tylko troche i ciutkie nieudane, myslalam, ze mi z zimna wszystkie palce zamarzna;). Bibi Uniak Quote
Weronisia & Jokkusia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Słuchajcie dawno mnie nie było tutaj :-( I ja mam pytanie co z tą grupą początkującą ???? :loveu: Bo ja jestem chętna, a jakieś koszta są ?? :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Julix jak zwykle dziękuję za fajowe zdjęcia.:Rose: Marysiu dziękuję za trening:sweetCyb:. A tak poza tym to widzisz, jużżżżżż się rozkręcam. A swoją drogą trampki fajne, też sobie chyba kupie na wiosne :cool3:. A i jeszcze jedno, policzyłam i dzisiaj byłam u Was już albo dopiero 5 raz (z dzisiaj włącznie). Gość całkiewm sympatyczny, a o tunelu to już nie wspomne a tak się stresowałam że bibi do takiego nie wejdzie.:multi: Quote
JIM Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a o tunelu to już nie wspomne a tak się stresowałam że bibi do takiego nie wejdzie.:multi: Bibi jak zwykle swietnie sobie poradzila ;) A na slalomie jak dzisiaj wymiatala :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Julix napisał(a):Bibi jak zwykle swietnie sobie poradzila ;) A na slalomie jak dzisiaj wymiatala :loveu: No przestań przestań bo w piorka obrosne, tyle pochwał naraz :oops:. A i tak do tej twojej czarnuszki to się chowamy, zresztą do Was wszystkich, jesteście świetni, ja to tylko podglądam i podziwiam, i marze sobie. A jak się z Daisy fajnie bawiły, dwa zadziorki :evil_lol:. Quote
taura1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Julix dzięki za zdjęcia, świetne! Przekleje na naszego bloga: www.kiniutek114.blog.pl ;) Quote
Oliwia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Niespodzianka się podobała? :razz: Niespodzianka bardzo fajna:) Interesująca;) Julix dziękuję za zdjęcie i proszę o jeszcze:) (ale zachłanna jestem):razz: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Przepraszam, czy jest już może grupa początkująca ?? :) Quote
Tośka_m Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ach, dziewczyny, byłam z wami myślami, a już od następnego treningu będę już ciałem (jeśli znów nie odmówi posłuszeństwa. odpukać.). Fajowsko, że już jest tunel!! :multi: Weronisia & Jokkusia napisał(a):Przepraszam, czy jest już może grupa początkująca ?? :) Jest, ale skład jest już pełen. Quote
KaRa_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Może troche za bardzo spanikowałam bo strasznie dużo krwi było z tej poduszki, po wymyciu ma 1cm dziurkę troszke kulał i wylizuje łape ale już teraz biega,skacze ale widac,ze czasem za boli bo momentalnie zaczyna wylizywać a w domu go naprawdę trudno utrzymać by za dużo nie szalał. Przepraszam,że nas nie było naprawdę Marysiu chciałam być bo mówię mało psów czyli dla nas lepiej i dla Ciebie też aż mi głupio wczoraj było i dzisiaj:oops:. Ale rozmawiałam z Tośką na gg i doszłam do wniosku,że bolącą łapą jechać to będzie dla niego nie najlepszym pomysłem z moich pobudek. Quote
Weronisia & Jokkusia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Acha.... no szkoda, że skład jest już pełen, będę musiała poczekać pewnie do przyszłego roku ;( Quote
Marysia_i_gończy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzięki za zdjęcia :multi::loveu::multi: Julix przekleiłam do Uny bloga :oops: Weronisiu grupa jest, ale nie było do niej otwartego naboru :p to grupa eksperymentalna :razz: Myślę, że na wiosnę, jak dni będą dłuższe i pogoda łaskawsza będzie jakiś kursik dla początkujących :) KaRa jasne, nie masz co przepraszać, nie wolno biegać z psem, którego coś boli! Dzięki, że mnie zawiadomiłaś, że nie dotrzesz :) Tośko biegamy! Jeśli nie będzie jakiejś paskudnej pogody to oczywiście :) Ale uwaga! Proszę, żeby GRUPA B dotarła jak najszybciej (11:45? 12:00? - jak dacie radę...) - jest zimno i nie chcę zamarznąć... Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Marysiu zgłaszam gotowość - rozumiem że na 11.00.;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ponieważ jest naprawdę paskudnie zimno myślałam, żeby skrócić jutrzejszy trening, czyli: GRUPA A: 11:20 GRUPA B: 12:00 Proszę potwierdzić odbiór tej informacji, bo będę ścigać na komórki :mad:;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja jak zawsze, do zobaczenia jutro o 11.20.:painting: Quote
JIM Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 My damy znac jeszcze dzisiaj wieczorem, bo narazie nie wiemy czy dojedziemy, tzn. czy bedziemy miec transport. Bo jesli mialybysmy jechac droga miejska to autobusy w ogole nam nie pasuja. Bysmy musialy czekac najpierw godzine przed treningiem i potem godzine po treningu.. a na tym mrozie to... :shake: Ale moze tata by nas zawiozl :loveu: - dlatego jeszcze dzisiaj jak juz bedziemy wiedziec co i jak damy znac :p Quote
JIM Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 My planujemy byc. Chyba, ze cos sie naglego by stalo i nie mialysbysmy transportu.:cool3: Quote
Oliwia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Przyjęłam do wiadomości;) Jutro się zjawimy:) Quote
JIM Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dzieki za dzisiejszy trening :) Jak zawsze bylo super:loveu: Mam troche fotek :cool3: Na poczatek Bibi :loveu: Quote
JIM Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 W przerwie jemy snieg;) Piekny przeskok przez strefe :diabloti: Quote
Oliwia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tak rzeczywiście było super! W naszej grupie tylko ja i Marysia;P ale twardo ćwiczyłyśmy:) Julix śliczne fotki;) A masz jakieś z Daisy bo widziałam ukradkiem, że czasami nas fotografowałaś? :cool3: Quote
Recommended Posts