Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za trening :multi:
Dziękuję, że wszyscy co obiecali dotarli i że Ci nie dotarli dali znać :multi: (KaRa - jak Duke'a łapa?)
Pogoda dopisała, gość się napatrzył i zadał mi potem tysiąc dwieście pytań :razz: Psy biegały jak zwykle super :loveu: Daisy na piłeczkę :crazyeye: :klacz: Bibi jak biała torpedka :loveu: Majorka całkiem jak nie Majorka :crazyeye: Dino jak zwykle uśmiechnięty od ucha do ucha :loveu: i druga Daisy boooosssssko!! :loveu:

Niespodzianka się podobała? :razz:

Kiedy zdjęęęęcia? :razz:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Dziękuję za trening :multi:

Również dzięki! :bigcool:

Majorka całkiem jak nie Majorka :crazyeye: Dino jak zwykle uśmiechnięty od ucha do ucha :loveu:

Majorka prawie jak border. :evil_lol: Pozatym dzisiaj jakby chciała mnie przekonać, że ona tez chce tak jak Dino i basta! :evil_lol: :loveu:

Bo agility is fun! :lol:

Nam jak nam (świetna :loveu:) , ale jak się psiakom podobała! :loveu:

Kiedy zdjęęęęcia? :razz:

No własnie? Widziałam kątem oka jakiś aparat... :lol:

Posted

Niespodzianka byla super! Tym bardziej dla nas, bo Daisy ma obawy przed tunelem :cool1: Gosc bardzo sympatyczny. A na pileczke to dopiero co zaczelysmy :loveu: Dziekujemy bardzo za trening! Zdjecie jakies mam, ale tylko troche i ciutkie nieudane, myslalam, ze mi z zimna wszystkie palce zamarzna;).

Bibi

Uniak

Posted

Julix jak zwykle dziękuję za fajowe zdjęcia.:Rose:

Marysiu dziękuję za trening:sweetCyb:. A tak poza tym to widzisz, jużżżżżż się rozkręcam. A swoją drogą trampki fajne, też sobie chyba kupie na wiosne :cool3:. A i jeszcze jedno, policzyłam i dzisiaj byłam u Was już albo dopiero 5 raz (z dzisiaj włącznie).

Gość całkiewm sympatyczny, a o tunelu to już nie wspomne a tak się stresowałam że bibi do takiego nie wejdzie.:multi:

Posted

a o tunelu to już nie wspomne a tak się stresowałam że bibi do takiego nie wejdzie.:multi:

Bibi jak zwykle swietnie sobie poradzila ;) A na slalomie jak dzisiaj wymiatala :loveu:

Posted

Julix napisał(a):
Bibi jak zwykle swietnie sobie poradzila ;) A na slalomie jak dzisiaj wymiatala :loveu:

No przestań przestań bo w piorka obrosne, tyle pochwał naraz :oops:. A i tak do tej twojej czarnuszki to się chowamy, zresztą do Was wszystkich, jesteście świetni, ja to tylko podglądam i podziwiam, i marze sobie.

A jak się z Daisy fajnie bawiły, dwa zadziorki :evil_lol:.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

Niespodzianka bardzo fajna:) Interesująca;)

Julix dziękuję za zdjęcie i proszę o jeszcze:) (ale zachłanna jestem):razz:

Posted

Ach, dziewczyny, byłam z wami myślami, a już od następnego treningu będę już ciałem (jeśli znów nie odmówi posłuszeństwa. odpukać.).
Fajowsko, że już jest tunel!! :multi:

Weronisia & Jokkusia napisał(a):
Przepraszam, czy jest już może grupa początkująca ?? :)

Jest, ale skład jest już pełen.

Posted

Może troche za bardzo spanikowałam bo strasznie dużo krwi było z tej poduszki, po wymyciu ma 1cm dziurkę troszke kulał i wylizuje łape ale już teraz biega,skacze ale widac,ze czasem za boli bo momentalnie zaczyna wylizywać a w domu go naprawdę trudno utrzymać by za dużo nie szalał.

Przepraszam,że nas nie było naprawdę Marysiu chciałam być bo mówię mało psów czyli dla nas lepiej i dla Ciebie też aż mi głupio wczoraj było i dzisiaj:oops:. Ale rozmawiałam z Tośką na gg i doszłam do wniosku,że bolącą łapą jechać to będzie dla niego nie najlepszym pomysłem z moich pobudek.

Posted

Dzięki za zdjęcia :multi::loveu::multi: Julix przekleiłam do Uny bloga :oops:

Weronisiu grupa jest, ale nie było do niej otwartego naboru :p to grupa eksperymentalna :razz: Myślę, że na wiosnę, jak dni będą dłuższe i pogoda łaskawsza będzie jakiś kursik dla początkujących :)

KaRa jasne, nie masz co przepraszać, nie wolno biegać z psem, którego coś boli! Dzięki, że mnie zawiadomiłaś, że nie dotrzesz :)

Tośko biegamy! Jeśli nie będzie jakiejś paskudnej pogody to oczywiście :)

Ale uwaga! Proszę, żeby GRUPA B dotarła jak najszybciej (11:45? 12:00? - jak dacie radę...) - jest zimno i nie chcę zamarznąć...

Posted

My damy znac jeszcze dzisiaj wieczorem, bo narazie nie wiemy czy dojedziemy, tzn. czy bedziemy miec transport. Bo jesli mialybysmy jechac droga miejska to autobusy w ogole nam nie pasuja. Bysmy musialy czekac najpierw godzine przed treningiem i potem godzine po treningu.. a na tym mrozie to... :shake: Ale moze tata by nas zawiozl :loveu: - dlatego jeszcze dzisiaj jak juz bedziemy wiedziec co i jak damy znac :p

Posted

Tak rzeczywiście było super! W naszej grupie tylko ja i Marysia;P ale twardo ćwiczyłyśmy:)

Julix śliczne fotki;) A masz jakieś z Daisy bo widziałam ukradkiem, że czasami nas fotografowałaś? :cool3: