Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, myślę intensywnie o grupie początkującej, ale dopóki nie doprowadzę do porządku mojego zdrowia, miejsca zamieszkania i tym podobnych "drobiazgów", to będzie to tylko myślenie.
NA PEWNO będą określone wymagania wobec psów idących na taki kurs - umiejętność pracy przy innych psach i żelazne przywołanie.

------------------

Rzucam termin, który mi posuje najbardziej: ŚRODA! Co Wy na to? :cool3:

Posted

[quote name='Marta i Wika']A co przeszkadza deszcz w agility?

Na Mistrzostwach Polski padało praktycznie cały dzień :evil_lol:
No ale przeszkadza, jak się nie ma korków, można się nieźle przejechać na mokrej trawie :lol: Poza tym to jednak niefajnie być mokrym. Z drugiej strony psy powinny być przyzwyczajone do pracy w każdych warunkach, no nie? :cool3:

[quote name='Marta i Wika']W obedience to rozumiem - niektóre psy-mięczaki nie lubią warować na mokrej trawie :lol:

Eee tam, a jak potem ZAWODY w deszczu będą to co? :eviltong:

EDIT: nikt nie prostestuje, zatem uwaga! skaczemy w ŚRODĘ o 18:00 :)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']No ale przeszkadza, jak się nie ma korków, można się nieźle przejechać na mokrej trawie :lol:

Pamiętam jak kiedyś w Tulcach skakaliśmy w takim śniegu po kolana (ale chyba Ciebie nie było wtedy) ;)

Eee tam, a jak potem ZAWODY w deszczu będą to co? :eviltong:

To nie będzie wyjścia... za nieszczęśliwą minę nie obcinają chyba punktów, ale za pozycję "waruję na jeżu" chyba mogą ;-)