JIM Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sliczna Wenka, żałuje, że mnie tam nie było... A zdjecia :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dzięki Julix :) :) Wena Majorka Quote
Marysia_i_gończy Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dino Una Koniec :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
JIM Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Szkoda, ze juz koniec. Pauli zdjecia tez sa super:loveu: Quote
shangri_la Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jej yorczek wymiata :loveu: widze ze tez mieliscie dzis slonecznie :lol: takie cieple te fotki, fajnie ;) i jakie hopki ladniutkie :cool3: pozdrawiam Quote
Marta i Wika Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A ja sobie dzisiaj założyłam książeczkę pracy agility - ciekawe czy i kiedy mi się przyda :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Marysiu śliiiiicznie dziękuję za zdjęcia !:loveu::loveu::loveu: Wenki są prześliczne i przeurocze! :multi: Super są! Quote
Klaudia :-) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 śliczne fotki,hopeczki superowe Quote
Marysia_i_gończy Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cieszę się, że podobają się Wam zarówno hopeczki, jak i zdjęcia :multi::multi::multi: shangri yoreczek mi osobiście daje dużo satysfakcji :loveu: Marto jasne, że się przyda :] Quote
Marysia_i_gończy Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Powtarzam pytanie :razz: Marysia_i_gończy napisał(a):kiedy skaczemy znów? Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ja tak jak pisałam w smsie. Nie wiem kiedy będę mogła, postaram się dostosować :p Quote
aangelaa95 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Mamy duży chętnych na grupe początkujących :loveu: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 aangelaa95 napisał(a):Mamy duży chętnych na grupe początkujących :loveu: Właśnie :loveu: Kiedy startuje grupa początkująca ???? :p Quote
JIM Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gdyby była jakaś grupa początkująca...mmmmm:loveu: Quote
Ania&Psy Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Powtarzam pytanie :razz: Podaj jakiś termin a ja się postaram dostosować. :eviltong: Byle nie weekend. :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dziewczyny, myślę intensywnie o grupie początkującej, ale dopóki nie doprowadzę do porządku mojego zdrowia, miejsca zamieszkania i tym podobnych "drobiazgów", to będzie to tylko myślenie. NA PEWNO będą określone wymagania wobec psów idących na taki kurs - umiejętność pracy przy innych psach i żelazne przywołanie. ------------------ Rzucam termin, który mi posuje najbardziej: ŚRODA! Co Wy na to? :cool3: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ooo grupa początkująca może będzie;) Szkoda,ze jutro bo ponoć w TV mówili,że ma popołudniu padać nad Poznaniem Quote
Marysia_i_gończy Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 KaRa_TC napisał(a):Szkoda,ze jutro bo ponoć w TV mówili,że ma popołudniu padać nad Poznaniem Ty w ogóle jesteś mięczak jeśli idzie o pogodę :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A co przeszkadza deszcz w agility? W obedience to rozumiem - niektóre psy-mięczaki nie lubią warować na mokrej trawie :lol: My możemy w środę... i tylko w środę... Quote
Marysia_i_gończy Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Marta i Wika']A co przeszkadza deszcz w agility? Na Mistrzostwach Polski padało praktycznie cały dzień :evil_lol: No ale przeszkadza, jak się nie ma korków, można się nieźle przejechać na mokrej trawie :lol: Poza tym to jednak niefajnie być mokrym. Z drugiej strony psy powinny być przyzwyczajone do pracy w każdych warunkach, no nie? :cool3: [quote name='Marta i Wika']W obedience to rozumiem - niektóre psy-mięczaki nie lubią warować na mokrej trawie :lol: Eee tam, a jak potem ZAWODY w deszczu będą to co? :eviltong: EDIT: nikt nie prostestuje, zatem uwaga! skaczemy w ŚRODĘ o 18:00 :) Quote
KaRa_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mięczak bo ja mam 2,5h do Tulec:evil_lol: A w ogole w środe w pracy siedzę z Duke wiec nas nie będzie Quote
Marta i Wika Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']No ale przeszkadza, jak się nie ma korków, można się nieźle przejechać na mokrej trawie :lol: Pamiętam jak kiedyś w Tulcach skakaliśmy w takim śniegu po kolana (ale chyba Ciebie nie było wtedy) ;) Eee tam, a jak potem ZAWODY w deszczu będą to co? :eviltong: To nie będzie wyjścia... za nieszczęśliwą minę nie obcinają chyba punktów, ale za pozycję "waruję na jeżu" chyba mogą ;-) Quote
Oliwia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To co skaczemy jutro? Ja mogę od 18! Quote
Recommended Posts