Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taura1 napisał(a):
Pozory mylą kochaniutka :evil_lol: :loveu:

No właśnie, na razie niewinnie dziamga sobie sznureczek, a co będzie dalej? :evil_lol:

Posted

Paskuda_Bandzior; napisał(a):
Dziś niewinnie wydziamgała mi dziurkę w spodniach :roll:

Aaaaa nie mówiłam? :evil_lol:

Ło matko :crazyeye: , ona jutro jedzie moim autkiem. :mdleje: :cool3:

Posted

AniaP napisał(a):

Ło matko :crazyeye: , ona jutro jedzie moim autkiem. :mdleje: :cool3:

A tu musze ją pochwalić bo ostatnio w autobusach i autkach jest coraz lepiej :multi: Na początku to był jeden wielki pisk, a teraz już się trochę uzywilizowała :evil_lol:

Jednak co Bandzior to Bandzior, stwierdzam :eviltong:

Posted

Ja od razu mówię, że odpadam.
Jutro dołączam nad jezioro do rodzinki na parę dni. A w piątek wyjeżdżam do Danii. Tak więc ja najwcześniej za 3 tyg. jak wrócę. :)

Btw, Scooby ma dziewczynę nad tym jeziorem. Obok nas rozbili się ludzie z suczką, mieszańcem labradora. I mój pies poza nią świata nie widzi.
:razz:

Posted

My tez byliśmy z Kinga na treningu u szelciaków :multi:

Bandzior ma przeciętą opuszkę, więc dol Legnicy musi się zagoić, w związku z czym nie może trenować.
Ale jeśli byś chciała Marysiu to możemy się spotkać (możesz już jeździć?), zabiorę Wenę, a Ty Unę:cool3: Spuścimy pary z Uniaka i pobawimy się z Wenką:lol:
Jesli co to jestem otwarta na propozycje :p

Posted

Znowu wszyscy odpuszczają :lol:

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Ale jeśli byś chciała Marysiu to możemy się spotkać (możesz już jeździć?), zabiorę Wenę, a Ty Unę:cool3: Spuścimy pary z Uniaka i pobawimy się z Wenką:lol:
Jesli co to jestem otwarta na propozycje :p

Bardzo chętnie! Może środa...? Jeszcze się dogadamy :)

Edit: poza tym są poprawione klocki do pomalowania :]

Posted

Znowu wszyscy odpuszczają :lol:

Nie my :evil_lol:

Bardzo chętnie! Może środa...? Jeszcze się dogadamy :smile:

Środa? Ok :multi:
Jakby co to się smsami dogadamy ;)

Edit: poza tym są poprawione klocki do pomalowania :]

Nie ma sprawy :) Zabieram "robocze spodnie" i malujemy :p

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Umówiłyśmy się z Paulą na środę 19:30 w Tulcach. Jak ktoś się obudzi to zapraszamy :lol:

No ja mam kiepski dojazd. :roll: A chciałam wziąść Majorke, bo ona po fryzjerze i taka ładna. :lol:

Posted

taura1 napisał(a):
No ja mam kiepski dojazd. :roll: A chciałam wziąść Majorke, bo ona po fryzjerze i taka ładna. :lol:

Zabieram Paulę z Ronda Rataje o 19:10. Jeśli usiądziesz koło Uny :evil_lol: a Majorkę dasz Pauli pod nogi (Paula - nie zjedzą się z Weną?), to zapraszam :cool3:

Posted

Jejku, ale mnie danwo nie było! (komputer zepsuty) Tyle nwości! Paula masz pieknego borderka jejku super pierwszy border w naszym klubie! Swietnie! Biegasz już z nim? Ile on/ona ma? Treningów w tym tyg. nie bedzie?:razz:

Posted

Ja chciałam jeszcze raz bardzo przeprosić Marysię, bo tym razem to ja nawaliłam :oops:
Niestety miałam wizyte kuzynki z Kanady i nie mogłam się z domu pod wieczór ruszyć:cool1:
Przepraszm, ale mam nadzieję, że jednak uda nam się na trening spotkać :p

Oliwia Wena ma aktualnie 12 tyg. i jak na rzie ma za sobą jeden trening :p

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):

Oliwia Wena ma aktualnie 12 tyg. i jak na rzie ma za sobą jeden trening :p

Super masz! Strasznie Ci zazdroszczę! Dużo pracy Cię teraz czeka:p

Posted

Kochani Poznaniacy :loveu: , w związku z tym iż niedaleko Wam do nas szczecińskiej wioski pomyślałam , że ktoś z Was chciałby wziąć udział w warsztatach szkoleniowych, które organizujemy w dniach 25-26 sierpnia na terenie naszego ośrodka, a do przeprowadzenia których zaprosiliśmy Magdę Ziółkowską.

Wszelkie informacje znajdziecie na stronie www.psieranczo.pl (dział KLUB AGILITY).

Pozdrawiam
Aneta :cool1:

Posted

[quote name='atena501']w dniach 25-26 sierpnia
O rany, a ja akurat wyjeżdżam na wakacje :placz: , szkoda, że to nie jest weekend wcześniej :bigcry: (może by nas większa ekipa przyjechała :roll:).

Posted

Czy można wziąć udział w jakichś zawodach dla początkujących?
Mam bardzo utalentowaną suczkę Maksię. Niedawno skończyła 7 lat, ale wciąż ma ochotę na długie spacery i treningi. No właśnie- treningi. Gdy przyjezdzam na dzialke, rozkladam jej tor przeszkod (krzesla, pomiedzy nimi kij, obrecze), a ona ten tor z latwoscia pokonuje. Lubi to robić. Naprawde ma talent (moze dlatego ze jest kundelkiem). Niestety nie wiem co zrobic, zeby Maksia sie pokazala "w wiekszym formacie". Myslalam o napisaniu do Pedigrie z prosba o zorganizowane jakiegos pikniku agility dla poczatkujacyc. I chyba tak zrobie. Może wy mi cos doradzicie? Psiak jest naprawde mądry, szybko sie uczy. Trenuje z nią moze 2 lata. Prosze o informacje na adres
my-shadow@tlen.pl

Posted

Witam

Chciałam się zapytać o kluby Agility.
W Poznaniu są tylko 2 - na Woli i szkółka abc, tak?

Do której chodzicie, jak jest, jakie koszty? ;)

(Przepraszam, że nie czytałam poprzednich postów, ale zajęło by mi to pewnie sporo czasu).