Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu: Będe, będe o ile nie bedzie padać. ;)

A ja już o tej kokieterce słyszałam :eviltong: Marysiu na Twoich zdjęciach wygląda jeszcze słodziej :loveu:
Paula a jak reaguje na nią Bandzi i Paskuda?

Posted

Paula a jak reaguje na nią Bandzi i Paskuda?

A nawet ok :p Na pytania chtnie odpowiem dzisiaj w Tulcach :eviltong:

Ok, tata się zgodził. :smile: Paula, 17.40 na BP?

Ok :multi: Stawiam się z Bandzikiem dziś o 17.40 na BP :razz:

Uwaga! Oficjalnie mówię, ze dziś o 18.00 jest trening w Tulcach. Jeśli nie będzie padac spotykamy sie bez zastreżeń, ale jeśli pogoda nie dopisze niestety się nie spotykamy.
Trzymać kciuki za brak deszczu!

Kinga a może byś zabrała tatę z wkrętarką? Już byśmy nowe hopki użyły na treningu...:cool3:

Posted

[quote name='taura1']Aniu: Będe, będe o ile nie bedzie padać. ;)

A ja już o tej kokieterce słyszałam :eviltong:

Ok. Ale jak będzie padać to w ogóle nie będzie treningu ;)

Ja też. :loveu: Nawet miałam jechać z Paulą ją odebrać. Ale nie wyszło. :cool1:

Posted

O licytacja kto wcześniej wiedziała, że Paula będzie mieć bordera? :evil_lol:
No to ja rozstrzygnę konkurs :eviltong: Najpierw wiedziała Gucia od Gofera, w ten sam dzień, kilkanaście minut później wiedziała Marysia od Uny i Ania od Scoobiego, jakieś półtora tygodnia później wiedziała Kinga od Dina ;)

to do zobaczenia - mam nadzieję :multi:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
O licytacja kto wcześniej wiedziała, że Paula będzie mieć bordera? :evil_lol:
No to ja rozstrzygnę konkurs :eviltong: Najpierw wiedziała Gucia od Gofera, w ten sam dzień, kilkanaście minut później wiedziała Marysia od Uny i Ania od Scoobiego, jakieś półtora tygodnia później wiedziała Kinga od Dina ;)

to do zobaczenia - mam nadzieję :multi:

jak narazie na deszcz się nie zapowiada :D
ale my jakoś zawsze mamy szczęście. w dzień treningu nigdy nie pada, a dzień przed czy po zawsze :evil_lol:

Posted

sunprince napisał(a):
jak narazie na deszcz się nie zapowiada :D
ale my jakoś zawsze mamy szczęście. w dzień treningu nigdy nie pada, a dzień przed czy po zawsze :evil_lol:

Właśnie dzisiaj to mojej mamie powiedziałam,, że zawsze jak się umłwimy na trenign to udaje na się jakoś deszcz wyminąć :loveu:
A więc jeśli nie będzie padać to widzimy się o 18 w tulcach (my z Anią wcześniej :lol: ).
Jajuż chyba nie będe mieć do tego czasu dostępu do neta więc jak co to kom, mój numer macie :p

Posted

Mój tata ma teraz popołudniówki. Jest w pracy od 14 do 24 więc odpada. A o wiertarce wiesz Paula, bo Ci smsm pisałam. ;) Jesli ją w końcu dorwe to przywioze na trening. ;)

Posted

Czyli treningu dzisiaj niet.
A bedzie jeszcze jakiś w tym tygodniu? Bo w przyszłym rodzice prawdopodobnie wyjeżdzaja i nie bede miała transportu. :shake:

Posted

Ja jestem wstępnie za piątkiem, jeżeli pogoda nie wypali to sobotą.
Ale zaznaczam, że wstępnie, bo zaczynam remont w pokoju i nie zawsze będę mogła przyjechać.