Paskuda_Bandzior Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jeszcze niewiadomo czu Sunprince będzie mogła. Jutro damy ostatecznie nzać czy trening jest:p Quote
Dinusia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ok, bo nie wiem czy transportu szukac... no ale... Quote
Ania&Psy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ok, tata się zgodził. :) Paula, 17.40 na BP? Kinga będzie? Quote
taura1 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Aniu: Będe, będe o ile nie bedzie padać. ;) A ja już o tej kokieterce słyszałam :eviltong: Marysiu na Twoich zdjęciach wygląda jeszcze słodziej :loveu: Paula a jak reaguje na nią Bandzi i Paskuda? Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Paula a jak reaguje na nią Bandzi i Paskuda? A nawet ok :p Na pytania chtnie odpowiem dzisiaj w Tulcach :eviltong: Ok, tata się zgodził. :smile: Paula, 17.40 na BP? Ok :multi: Stawiam się z Bandzikiem dziś o 17.40 na BP :razz: Uwaga! Oficjalnie mówię, ze dziś o 18.00 jest trening w Tulcach. Jeśli nie będzie padac spotykamy sie bez zastreżeń, ale jeśli pogoda nie dopisze niestety się nie spotykamy. Trzymać kciuki za brak deszczu! Kinga a może byś zabrała tatę z wkrętarką? Już byśmy nowe hopki użyły na treningu...:cool3: Quote
Ania&Psy Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='taura1']Aniu: Będe, będe o ile nie bedzie padać. ;) A ja już o tej kokieterce słyszałam :eviltong: Ok. Ale jak będzie padać to w ogóle nie będzie treningu ;) Ja też. :loveu: Nawet miałam jechać z Paulą ją odebrać. Ale nie wyszło. :cool1: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 O licytacja kto wcześniej wiedziała, że Paula będzie mieć bordera? :evil_lol: No to ja rozstrzygnę konkurs :eviltong: Najpierw wiedziała Gucia od Gofera, w ten sam dzień, kilkanaście minut później wiedziała Marysia od Uny i Ania od Scoobiego, jakieś półtora tygodnia później wiedziała Kinga od Dina ;) to do zobaczenia - mam nadzieję :multi: Quote
Ania&Psy Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):O licytacja kto wcześniej wiedziała, że Paula będzie mieć bordera? :evil_lol: No to ja rozstrzygnę konkurs :eviltong: Najpierw wiedziała Gucia od Gofera, w ten sam dzień, kilkanaście minut później wiedziała Marysia od Uny i Ania od Scoobiego, jakieś półtora tygodnia później wiedziała Kinga od Dina ;) to do zobaczenia - mam nadzieję :multi: jak narazie na deszcz się nie zapowiada :D ale my jakoś zawsze mamy szczęście. w dzień treningu nigdy nie pada, a dzień przed czy po zawsze :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 sunprince napisał(a):jak narazie na deszcz się nie zapowiada :D ale my jakoś zawsze mamy szczęście. w dzień treningu nigdy nie pada, a dzień przed czy po zawsze :evil_lol: Właśnie dzisiaj to mojej mamie powiedziałam,, że zawsze jak się umłwimy na trenign to udaje na się jakoś deszcz wyminąć :loveu: A więc jeśli nie będzie padać to widzimy się o 18 w tulcach (my z Anią wcześniej :lol: ). Jajuż chyba nie będe mieć do tego czasu dostępu do neta więc jak co to kom, mój numer macie :p Quote
Ania&Psy Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No to treningu dzisiaj nie będzie :cool1: Chyba zapeszyłyśmy z tą pogodą. ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No rzeczywiście chyba za szybko ją pochwaliłyśmy :eviltong: Quote
taura1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Robimy dzisiaj treningos? Pogoda ma być ładna. :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Myslałam o jutrze, albo piątku, ale POTRZEBUJEMY OSOBY KTÓRA SKRĘCI NAM HOPKI! Bo wszystko już gotowe a hopki stoją :-( Mój tata w Irlandii więc nie przyjedzie 2 tys.żeby nam hopki skręcić :shake: Quote
taura1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mój tata ma teraz popołudniówki. Jest w pracy od 14 do 24 więc odpada. A o wiertarce wiesz Paula, bo Ci smsm pisałam. ;) Jesli ją w końcu dorwe to przywioze na trening. ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No kurczę, szkoda,żeby one tak stały.... Już nawet dziadka chciałam zaangażować, ale też nie ma wkrętarki :shake: Quote
taura1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Czyli treningu dzisiaj niet. A bedzie jeszcze jakiś w tym tygodniu? Bo w przyszłym rodzice prawdopodobnie wyjeżdzaja i nie bede miała transportu. :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jak najbardziej planujemy trening w tym tyg, ale jesteśmy uzaleznione od pogody :p Quote
Ania&Psy Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja jestem wstępnie za piątkiem, jeżeli pogoda nie wypali to sobotą. Ale zaznaczam, że wstępnie, bo zaczynam remont w pokoju i nie zawsze będę mogła przyjechać. Quote
taura1 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ooooo! Duke i Wenka :loveu: Hey :multi: agilitowe poznańskie dzieciaczki! :hand: Quote
taura1 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No dobra, dobra! Już tak nie słodzcie tymi szczeniorkami, bo jeszcze wyrosną na krwiożercze bestie. :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 To ma być krwiożercza bestia? :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts