magda_u Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Boidae napisał(a):Czy w wakacje bedzie ten kurs dla początkujących?:razz: Jesli nic nie wypadnie po drodze, to aktualne grupy skoncza w polowie czerwca, wtedy rusza kolejne. Quote
Marysia_i_gończy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Oliwia napisał(a):No własnie już z 4 osoba mówi mi że wysłała cos na PW a ja nigdy nic nie dostaje;/ Co może byc nie tak? Może ja coś zle robie?;P Może potrzebna mi "instrukcja obsługi PW"...;] Oliwia - wysłałam Ci PW drugi raz, doszło? Jakby nie doszło - skaczemy jutro o 18! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Oliwia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Oliwia - wysłałam Ci PW drugi raz, doszło? Jakby nie doszło - skaczemy jutro o 18! Pozdrawiam Marysia i Una Znowu nie doszło:placz: ja nie wiem co jest...:-( W każdym razie dziękuje za info, ale my chyba dzisiaj nie możemy:( Ale zobaczymy;] Quote
Marysia_i_gończy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oliwio naprawdę nie rozumiem co się u Ciebie dzieje, że PW nie dochodzą :shake: Dziś poskakaliśmy troszkę, kombinacja miała wyglądać tak: ale wyglądała trochę inaczej :lol: i skakaliśmy ją na wszelkie możliwe do wymyślenia sposoby :lol: Pogoda był doskonała, ciepło, ale nie gorąco, z lekkim, chłodnym wiaterkiem, psy biegały super, przewodnicy też :) Dzięki Wam dziewczyny :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
MonikaP Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 OT - Marysiu, proszę, wyczyść skrzynkę, nie mogę odpisać na Twoje pw! Quote
Marysia_i_gończy Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 MonikaP napisał(a):OT - Marysiu, proszę, wyczyść skrzynkę, nie mogę odpisać na Twoje pw! OT - już wyczyszczona :) Wczoraj tak mi dogo muliło, że nie dałam rady tego zrobić... Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Potwierdzam!!! :loveu: Było super :loveu: Bandzior dostał jakiejś chęci do skakania i tak jak na ostatnim treningu smętnie wlókł się między hopkami tak teraz smętne wleczenie sie nie wchodziło w grę :multi: Marysiu, my również dziękujemy :loveu: Quote
taura1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 My też bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: Mimo że Dino był strasznie zmęczony pierwszą w swoim zyciu podróżą autobusem i pierwsza w swoim życiu zabawą z wilczarzem dawał z siebie wszystko, i nawet rozkręcił się na sztuczkach. :crazyeye: :loveu: Quote
Oliwia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No, no widze same pochwały dla piesków;) To świetnie, że z takim nastawieniem bo już niedługo zawody;] Quote
Oliwia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Co taka cisza?;> Nic się nie dzieje? Żadnych spotkań? Czekam na relacje z zawodów z Bydgoszczy (które są chyba jutro:P) ;] Quote
taura1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Oliwia zawody już były! 2.05 :evil_lol: Dino w jumpingu zajął 2 miejsce, a w agility dentka. ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Oj dzieje się dzieje i to sporo :evil_lol: Quote
Oliwia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 No no to gratuluje;] A no rzeczywiście już były te zawody;] Nie pamietam nie zaglądałam tam;P Quote
Tomo 2 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Gratulacje taura1 powodzenia w następnych . Pozdrowionka :lol: Quote
taura1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tomo napisał(a):Gratulacje taura1 powodzenia w następnych . Pozdrowionka :lol: Dziękujemy. ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Oj dzieje się dzieje i to sporo :evil_lol: W Bydgoszczy, oprócz Kingi i Dino, biegała też Ania z Asti, Paula z Bandziorem i Paula z Uną. Paula z Bandziorem dis w agility, 8. w jumpingu :multi: Paula z Uną 2. w agility, dis w jumpingu :multi: A Asti nie pamiętam :oops: na pewno jeden dis, ale suczydło biegało ładnie :) :multi: No i w Łodzi Paula z Uną 1. w agility, dis w jumpingu :multi: :loveu: :multi: Quote
JIM Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tak, super zawody:loveu: Brawo dla Poznanianek :eviltong: Quote
AniaP Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):A Asti nie pamiętam :oops: na pewno jeden dis, Asti w agility - detka, w jumpingu - III miejsce. Marysia_i_gończy napisał(a):ale suczydło biegało ładnie :) :multi: Eee, średnio na jeża. Ta detka, to oczywiście zasługa guuuupiej pańci :mad: , ale w jumpingu też tempo :flop: :oops: . Quote
taura1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 AniaP napisał(a):Eee, średnio na jeża. Ta detka, to oczywiście zasługa guuuupiej pańci :mad: , ale w jumpingu też tempo :flop: :oops: . Aniu spokojnie, odbijemy sobie wszysycy w Płocku. :evil_lol: Z tego co widze lista startowa jakas taka uboga... :roll: Czy naprawdę jesteśmy (ja z Dinem) jedyni w SA0? To kiepsko.. :shake: Quote
AniaP Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='taura1'] Z tego co widze lista startowa jakas taka uboga... :roll: Czy naprawdę jesteśmy (ja z Dinem) jedyni w SA0? To kiepsko.. :shake: Kinga, brakuje Ci konkurencji? :evil_lol: Quote
Oliwia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Wow;] No nie nie wierzę...Same czołowe miejsca;) Jeszcze raz gratulacje;) Quote
taura1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oliwia napisał(a):No nie nie wierzę... Wiecej wiary w poznaników, więcej... :shake: :evil_lol: Quote
Tomo 2 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 My z Norcią zawsze w Was wierzymy jak tak dalej pójdzie to i Polną przeskoczycie mimo że jest super oczywiście z Fantunią :razz: Za każdym razem będzie lepiej :lol: Quote
taura1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Lista startowa na Płock już jest. W swojej klasie konkuruje ze znanymi (przynajmniej ja je znam) psami. Oj będzie się działo! :loveu: TRZYMAĆ KCIUKI!! ;) Quote
Recommended Posts