Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boidae napisał(a):
Czy w wakacje bedzie ten kurs dla początkujących?:razz:

Jesli nic nie wypadnie po drodze, to aktualne grupy skoncza w polowie czerwca, wtedy rusza kolejne.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oliwia napisał(a):
No własnie już z 4 osoba mówi mi że wysłała cos na PW a ja nigdy nic nie dostaje;/ Co może byc nie tak? Może ja coś zle robie?;P Może potrzebna mi "instrukcja obsługi PW"...;]

Oliwia - wysłałam Ci PW drugi raz, doszło?

Jakby nie doszło - skaczemy jutro o 18!

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Oliwia - wysłałam Ci PW drugi raz, doszło?

Jakby nie doszło - skaczemy jutro o 18!

Pozdrawiam
Marysia i Una

Znowu nie doszło:placz: ja nie wiem co jest...:-( W każdym razie dziękuje za info, ale my chyba dzisiaj nie możemy:( Ale zobaczymy;]

Posted

Oliwio naprawdę nie rozumiem co się u Ciebie dzieje, że PW nie dochodzą :shake:

Dziś poskakaliśmy troszkę, kombinacja miała wyglądać tak:

ale wyglądała trochę inaczej :lol: i skakaliśmy ją na wszelkie możliwe do wymyślenia sposoby :lol:
Pogoda był doskonała, ciepło, ale nie gorąco, z lekkim, chłodnym wiaterkiem, psy biegały super, przewodnicy też :) Dzięki Wam dziewczyny :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Potwierdzam!!! :loveu:
Było super :loveu: Bandzior dostał jakiejś chęci do skakania i tak jak na ostatnim treningu smętnie wlókł się między hopkami tak teraz smętne wleczenie sie nie wchodziło w grę :multi:

Marysiu, my również dziękujemy :loveu:

Posted

My też bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu:

Mimo że Dino był strasznie zmęczony pierwszą w swoim zyciu podróżą autobusem i pierwsza w swoim życiu zabawą z wilczarzem dawał z siebie wszystko, i nawet rozkręcił się na sztuczkach. :crazyeye: :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Oj dzieje się dzieje i to sporo :evil_lol:

W Bydgoszczy, oprócz Kingi i Dino, biegała też Ania z Asti, Paula z Bandziorem i Paula z Uną.

Paula z Bandziorem dis w agility, 8. w jumpingu :multi:
Paula z Uną 2. w agility, dis w jumpingu :multi:
A Asti nie pamiętam :oops: na pewno jeden dis, ale suczydło biegało ładnie :) :multi:

No i w Łodzi Paula z Uną 1. w agility, dis w jumpingu :multi: :loveu: :multi:

Posted

A Asti nie pamiętam :oops: na pewno jeden dis,

Asti w agility - detka, w jumpingu - III miejsce.

ale suczydło biegało ładnie :) :multi:

Eee, średnio na jeża. Ta detka, to oczywiście zasługa guuuupiej pańci :mad: , ale w jumpingu też tempo :flop: :oops: .

Posted

AniaP napisał(a):
Eee, średnio na jeża. Ta detka, to oczywiście zasługa guuuupiej pańci :mad: , ale w jumpingu też tempo :flop: :oops: .

Aniu spokojnie, odbijemy sobie wszysycy w Płocku. :evil_lol: Z tego co widze lista startowa jakas taka uboga... :roll: Czy naprawdę jesteśmy (ja z Dinem) jedyni w SA0? To kiepsko.. :shake:

Posted

[quote name='taura1'] Z tego co widze lista startowa jakas taka uboga... :roll: Czy naprawdę jesteśmy (ja z Dinem) jedyni w SA0? To kiepsko.. :shake:
Kinga, brakuje Ci konkurencji? :evil_lol:

Posted

My z Norcią zawsze w Was wierzymy jak tak dalej pójdzie to i Polną przeskoczycie mimo że jest super oczywiście z Fantunią :razz:
Za każdym razem będzie lepiej :lol:

Posted

Lista startowa na Płock już jest. W swojej klasie konkuruje ze znanymi (przynajmniej ja je znam) psami. Oj będzie się działo! :loveu:
TRZYMAĆ KCIUKI!! ;)