bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Fajnie, fajnie:multi:, ale z Bigoskiem to ja ma duuużo pracy;):diabloti: Quote
KaRa_ Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Dawajcie fotki;) Nam jest smutno,że nie udało się dojechac :shake: bo po pierwsze auto padło, a po drugie dzisiaj rano po psiaka byli u mnie. Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Taura']Ale było fajowo co nie? :loveu: Niedługo fotki :loveu: no jasne :) tylko my sie teraz na czwartek szykujemy :P złapałaś w obiektyw jakiegoś Bandzioszka ?:cool3: I co? Masz bardzo miłego pieseczka :smile: Trochę się spiął na wejściu, ale to nic dziwnego :smile: A potem skakał ślicznie :razz: no nawet nie wiecie jak sie zdziwiłam :-o bigosik go w ogóle nie obchodził, Dina się fajnie wąchało, a Una sobie poszczekała, ale mojego psa to nie interesowało :) jestem z niego zadowolona, bo niespodziewałam się że będzie taki spokojny ! A co do skakania to cieszę się że w ogóle skakał w takim towarzystwie:) A Una jaka nakręcona na zabaweczkę....:cool3: No, no u nas to niemożliwe - mój zżarty gatunek patrzy tylko na jedzonko :lol: Fajnie, że Was poznałam :) Dino się jak młody psiak zachowuje, aż mi się nie chce wierzyć, że ma 9 latek. Una śmiga jak nie wiem, a Bigosik prześliczny :) Marysia a Wy będziecie teraz w czwartek czy przed Łąckiem sobie odpuszczacie? Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Taura (i mama)- fotki super:klacz::klacz::klacz::klacz: No a ten psiur to jest ssuper Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Uppppppppppp, a ja skopoiowałam:oops::oops::oops::oops: Mam nadzieję, że nie dostanę po łapkach za tego pięknego pudla:evil_lol: Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Taura - jak zabierzesz mnie nastepnym razem to ja też wezmę aparat:multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 a mogę wkleić na moje forum???? napisze ze to Twoje :) muszę się pochwalić :P Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 wkleiłam :) ostatnich nie widzę, ale to sobie oglądnę innym razem! WIELKIE DZIĘKI ZA BANDZIOSZKI :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Buuuu, a ja nie widzę zdjęć :placz: :placz: :placz: Tylko czerwone krzyżyki :placz: :placz: :placz: Paskuda_Bandzior będziemy w czwartek :lol: Pozdrawiam Marysia i szczekająca, nakręcona na zabaweczke Una :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Taura napisał(a):Wszystko powinno teraz działać ;) Widzę! Widzę! Widzę! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Hura! Nawet Unka się załapała!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Mi nie znikł:cool1: U mnie jest i było oki:multi: Quote
Tośka_m Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 A ja ciągle nie widzę zdjęć, tylko te czerwone krzyżyki :-( Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 widze wszystkie foteczki :) nawet bandzik na huśtawce jest :multi: :multi: :multi: uwiecznione przełamanie strachu :cool3: Marysia w takim razie my też pewnie się stawimy:lol: a co myślicie o tym żebyśmy wzięły jakąś naszą przeszkodę??? oczwiście jak bedziemy miec transport :) Taura (właśnie jak masz na imię :oops:?) czy ja Cię skądś nie znam ??? Nie wiem czemu, ale wydajesz mi się znajoma...:razz: Quote
Tośka_m Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Jestem zła. Jak siedzę w Poznaniu to niewiele się dzieje, a jak mnie tylko nie ma, to sobie urządzacie takie dzikie harce :obrazic: Ja też chcę :-( Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Taura napisał(a):Kinga jestem bardzo mi miło. :p Hmmm nie wiem może znasz mnie z .... DGM :evil_lol: heh... :) nie wiem, ale tak jakoś mi się wydaję jakbym Cie już gdzieś spotkała :P:P "Tośka_m" napisał(a):Jestem zła. Jak siedzę w Poznaniu to niewiele się dzieje, a jak mnie tylko nie ma, to sobie urządzacie takie dzikie harce :obrazic: Ja też chcę :-( wrócisz to też sobie poharcujesz :) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ahoj Poznaniacy! Po pikniku agility w Białymstoku powstała płyta DVD, na której nagrane są przebiegi zawodników (dokładna zawartość płyt podana jest TUTAJ). Płytkę tę można zakupić i ja zamierzam to zrobić. Czy są jeszcze jacyś chętni? Przesyłka wyszłaby taniej :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 a to ja jak najbardziej! jestem chętna tylko musze szybko i sprawnie pozyskac fundusze na jej zakup ;) już pisałam nawet w tej sprawie maila i powiem, że dobry pomysł z grupowym zakupem :P Quote
bigos Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Dzisiaj było świetnie - byłam ja z Bigoskiem, Kinga z Dino i Magda:cool1: Frekwencja nie dopisała, ale dzięki temu mogłyśmy więcej poćwiczyć:multi: Teraz czekam na fotorelację Taury:cool1: Quote
Dinusia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 No widze ze fajnie sie tam bawicie... a ja nie moge przyjechac bo wciaz nie ma mnie w domu wiec prawdopodobnie dolaczymy do was dopiero po wakacjach ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Marysiu wiem, że teraz jesteś w Łącku, ale jak zamówisz płytki to daj znac i potem jak dojdą jakoś odbiorę:) Jestem na 100 % zdecydowana, potwierdzam to co mówiłam w Tulcach! Co do ABC i tamtejszych treningów to my bylysmy poskakać w czwartek :) Ja z Bandzik, Ania z Asti i Marysia z Uną. Tez było BARDZO FAJNIE! Tylko Bandzik miał stracie z Uną....:shake: :angryy: Na szczęście bez obrażeń się obyło.... Ale mimo to skakało się baaardzo miło:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Slalom wyciągnęłyśmy, ale w końcu nie użyłyśmy :) Głównie kombinacje 5 hopek i tunela, ale jakies takie pokręcone ze zmianami stron :) Troche trzeba było pomyśleć, dzięki Marysi! Ale jakby co my slalomik umiemy na 12 tyczek ;) Quote
AniaP Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Taura napisał(a):Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;) Hm, a będą zajęcia w sobotę? :roll: Czy od 1-15 sierpnia szkoła nie ma przypadkiem przerwy urlopowej? :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Hmm... to jednak ta przerwa jest czy jej nie ma? :cool3: Hmmmm no to fajowo. ;-) Mój "ORZEŁ" slalomu narazie nie kapuje tzn. "potrafi" zrobić 4 tyczki jeszcze z moja pomoca :shake: Pytam bo też chciałabym zrobic jakieś kombinacje hopkowe, tunelkowe itp. Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;-) Nam Marysia wymyślała i powiem Wam, że ja bym tyle na poczekaniu nie wymyśliła :P Quote
magda_u Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Taura napisał(a):Ale to za tydzień w sobote poprosze p.Magde o cos trudniejszego. ;) Chyba Ci Taura bede ustawiac hopki w odleglosci co 4 metry, jak sie nabiegasz to bedziesz zadowolona :eviltong: W ABC rzeczywiscie jest przerwa, czyli najblizsze zajecia w czwartek, 17 sierpnia o 19:00 grupa bardziej zaawansowana, i 19 sierpnia, sobota, godz. 9:00 grupa mniej zaawansowana. Quote
Recommended Posts