Tośka_m Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Dinusia - widzę, że odpowiedź oficjalną już dostałaś, więc nie będę powtarzać ;) Było fajnie. Przeszkody strefowe generalnie są w szkole, ale na większym placu, na którym odbywają się inne ćwiczenia, a więc podczas ich trwania nie można z nich korzystać. Do Tulec jedzie autobus podmiejski z ronda Rataje. Quote
Oliwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No to juz jestem...:))) A wiec bardzo sie ciesze ze jest chociac cien szansy ze jest cos w Poznaniu...Postaram sie byc w sobote o 9 w ABC:))) Quote
Dinusia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No jakos tak trzbea bedzie robic zeby jezdizc razem raz ktos nas zawozi a pozniej ktos inny albo autobusem... a ile kozstuja bilety? a my w ta sobote nie bedziemy bo nie chce mecyzc neli przed wystawa ;) Quote
Dinusia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dostalam jeszcze jendego mail: "OK, zapraszam wszystkich zainteresowanych, aczkolwiek ja nie jestem w stanie pracowac na raz z wiecej niz 4 osobami, a tyle mam w tej chwili na 9:00. Wiec jesli bedzie od Ciebie wiecej osob to albo bedziecie sami cwiczyc w drugim koncu placu wymieniajac sie z nami przeszkodami, a jesli ja mialabym nadzorowac grupe, to trzebaby sie umowic na inny termin. Tak czy siak, mozna sie dogadac." ja w kazdym badz razie nie bede w ta sobote w ABC... moze w nastepna ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Widzę że wreszcie się coś rusza :P My też mamy zamiar się wybrać i chcemy ruszyć to agility w Poznaniu, ale nie wiem na razie kiedy będziemy w Tulcach, bo to nie ode mnie głównie zależy :) Quote
Oliwia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Hmmm...NO ja tez mam zamiar sie pojawic w sobote w Tulcach, ale...zmartwil mnie ten mail co dostala Dina czy tzn ze nie mamy przychodzic w sobote? Czy przyjdziemy i bedziemy cwiczyc sami? Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dinusia powinnaś dostać pw, bo wysłałam :) Tu i na agility.fora :cool3: Quote
Tośka_m Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Proponuję wszelkie pytania kierować do Magdy Urban :p Quote
Tośka_m Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 TO jest jej strona, a na pierwszej stronie adres mailowy i telefon :p Quote
bigos Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja też bym chciała:multi::multi::multi:Nawet Tulce blisko, ale muszę iść do roboty:shake::shake::shake: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja do Tulec mam za daleko niestety bo cale miasto musialabym przejezdzac, a brat tak daleko mnie nie zawiuzl a chcialabym tam zobaczyc jak wyglda ten tor;) Quote
Dinusia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Chodiz o toze ona nie mzoe prowadzic wiekszej grupy niz 4 osoby... wiec pojedzmy wszystkie...i najwyzej bedizemy cwiczyc same a pzoniej umowimy sie z Magda na inne godziny badz dni ;) czekam na relacje z treningu ;) Quote
Dinusia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 No to czekam na relacje i fotki :) Taura poweidz prosze ze jeszcze jedna dziewczyna ze spanielkiem jest chetna ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A jakie piesy jeszce były ? macie fotki? :lol: myśleliśmy o tym żeby się z Bnadziorkiem wbić, ale nie wiem jak będzie z nim contra inne psy :/ Quote
AniaP Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Paula, Ty nie myśl, tylko jak masz możliwość, to się tam za tydzień wybierz. Jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała jak Bandzik się zachowa, a tam są specjaliści i w razie czego dadzą sobie z problemami psów radę. Bałyśmy się jak się będzie Bandzi zachowywał w stosunku do Asti, a zobacz, w końcu to ta mała diablica rządziła Bandzim :lol: , a on cierpliwie znosił jej pyskówki. :thumbs: Quote
AniaP Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Taura']Aniu a Ty się nie zjawisz? :> No niestety, ja za tydzień wyjeżdżam na weekend, a za dwa tygodnie jedziemy do Łącka. :nerwy: :stupid: Quote
Dinusia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Taura, to super... ja niewiem czy bede w sobote bo jade do mieczewa na tydzien do kolezanki i nawet nieiwem czy nie zostane tam dluzej... ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Taura']Ania ma rację Paula zapraszamy za tydzień ;-) pogadam z rodzicami i dam znać czy się zjawimy :)) Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 W taki razie ja za tydzień będę na 100%!!!!!!!!:multi::multi::multi: Taura - jestem ze Swarzędza, mogłabyś po mnie podjechać??? I drugie pytanie: czy moge być z psiakiem, który nigdy (prawie) nie był na torze??? Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ja bym się chyba wybrała tylko boję się co z psem :mad: kurcze jak cos zrobi to co ?:roll: i strefówki tez ćwiczyliście? Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Taura']bigos czego się nie chwalisz że se Swarzędza jesteś? co? :mad: Pewnie że moge podjechać. Ja na 99% będe za tydzień. (ten jeden procent to na jakieś nieoczekiwane zdarzenie :diabloti: ) Powiedz mi tylko z której strony Swarzędza mieszkasz? Bo ja tutaj blisko BP i McDonald's.;) Dino też pierwszy raz na torze. :lol: Narazie ćwiczymy podstawy np. slalom (zaczelismy od 3 a skończylismy na 4 tyczkach) i jakieś pojedyńcze hopki. Zapraszamy, zapraszamy! A Dino w jakim jest wieku, bo mój wyżełek ma 2,5 roku:lol: Ostatnio była impprezka Pediigree i trochę skakał:cool3:A czy trzeba zabrać jakieś szmakoski???? A ja mieszkam na os. Promykowym (ul. Gwiaździsta). Wiesz gdzie to jest? Ew. mogę zjawić się gdzieś w Twojej okolicy;) A może użądzimy małe przedsobotnie spotkanko? Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A jak z posłuszenstwem??Wystarczy, że psiak zna podstawowe komendy???Czy musi być sssssssssuper wyszkolony??? Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No to ssssssuperkowo:multi::multi::multi: Ja chodzę do 15-tej do pracy, więc ew. umawianko może być po godzinie 16-tej:razz::razz:A Ty??? Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 I jak kiedy jakieś spotkanie będzie bo chetnie przyjedziemy bo juz mamy samochod do dyspozycji;) Quote
Recommended Posts