Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dinusia - widzę, że odpowiedź oficjalną już dostałaś, więc nie będę powtarzać ;)
Było fajnie.
Przeszkody strefowe generalnie są w szkole, ale na większym placu, na którym odbywają się inne ćwiczenia, a więc podczas ich trwania nie można z nich korzystać.
Do Tulec jedzie autobus podmiejski z ronda Rataje.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jakos tak trzbea bedzie robic zeby jezdizc razem raz ktos nas zawozi a pozniej ktos inny albo autobusem... a ile kozstuja bilety? a my w ta sobote nie bedziemy bo nie chce mecyzc neli przed wystawa ;)

Posted

Dostalam jeszcze jendego mail: "OK, zapraszam wszystkich zainteresowanych, aczkolwiek ja nie jestem w
stanie pracowac na raz z wiecej niz 4 osobami, a tyle mam w tej
chwili na 9:00. Wiec jesli bedzie od Ciebie wiecej osob to albo
bedziecie sami cwiczyc w drugim koncu placu wymieniajac sie z nami
przeszkodami, a jesli ja mialabym nadzorowac grupe, to trzebaby sie
umowic na inny termin. Tak czy siak, mozna sie dogadac." ja w kazdym badz razie nie bede w ta sobote w ABC... moze w nastepna ;)

Posted

Hmmm...NO ja tez mam zamiar sie pojawic w sobote w Tulcach, ale...zmartwil mnie ten mail co dostala Dina czy tzn ze nie mamy przychodzic w sobote? Czy przyjdziemy i bedziemy cwiczyc sami?

Posted

Ja do Tulec mam za daleko niestety bo cale miasto musialabym przejezdzac, a brat tak daleko mnie nie zawiuzl a chcialabym tam zobaczyc jak wyglda ten tor;)

Posted

Chodiz o toze ona nie mzoe prowadzic wiekszej grupy niz 4 osoby... wiec pojedzmy wszystkie...i najwyzej bedizemy cwiczyc same a pzoniej umowimy sie z Magda na inne godziny badz dni ;) czekam na relacje z treningu ;)

Posted

Paula, Ty nie myśl, tylko jak masz możliwość, to się tam za tydzień wybierz. Jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała jak Bandzik się zachowa, a tam są specjaliści i w razie czego dadzą sobie z problemami psów radę. Bałyśmy się jak się będzie Bandzi zachowywał w stosunku do Asti, a zobacz, w końcu to ta mała diablica rządziła Bandzim :lol: , a on cierpliwie znosił jej pyskówki. :thumbs:

Posted

[quote name='Taura']Aniu a Ty się nie zjawisz? :>
No niestety, ja za tydzień wyjeżdżam na weekend, a za dwa tygodnie jedziemy do Łącka. :nerwy: :stupid:

Posted

W taki razie ja za tydzień będę na 100%!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Taura - jestem ze Swarzędza, mogłabyś po mnie podjechać???
I drugie pytanie: czy moge być z psiakiem, który nigdy (prawie) nie był na torze???

Posted

[quote name='Taura']bigos czego się nie chwalisz że se Swarzędza jesteś? co? :mad:
Pewnie że moge podjechać. Ja na 99% będe za tydzień. (ten jeden procent to na jakieś nieoczekiwane zdarzenie :diabloti: ) Powiedz mi tylko z której strony Swarzędza mieszkasz? Bo ja tutaj blisko BP i McDonald's.;)
Dino też pierwszy raz na torze. :lol: Narazie ćwiczymy podstawy np. slalom (zaczelismy od 3 a skończylismy na 4 tyczkach) i jakieś pojedyńcze hopki.
Zapraszamy, zapraszamy!

A Dino w jakim jest wieku, bo mój wyżełek ma 2,5 roku:lol:
Ostatnio była impprezka Pediigree i trochę skakał:cool3:A czy trzeba zabrać jakieś szmakoski????

A ja mieszkam na os. Promykowym (ul. Gwiaździsta). Wiesz gdzie to jest? Ew. mogę zjawić się gdzieś w Twojej okolicy;)

A może użądzimy małe przedsobotnie spotkanko?