Dinusia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 a na jakim etapie i co umie grupa mniej zaawansowana a co bardziej? bo jak bede chciala przyjsc to niewiem na jaka godzine i jaki dzien...;) Quote
magda_u Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Podstawowa roznica jest chyba slalom - na grupie podstawowej uczymy sie slalomu i mniej biegamy i skaczemy. Na grupie zaawansowanej trzeba miec kondycje :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ostatnio w czwartek wyciągnęłyśmy slalom, ale go nie używałyśmy ;) Zajmowałyśmy się bieganiem, bieganiem i jeszce raz bieganiem kombinacji 5 hopek + tunel w różnych wersjach i uwzględniają zmiany stron :) Quote
Dinusia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 A jak my bylysmy na obozie agility i nie umiemy jeszcze tylko oponki hustawki i slalomu(tzn.zaczelysmy sie uczyc) to mamy isc do tej slabszej czy lepszej? Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 fish napisał(a): W ABC rzeczywiscie jest przerwa, czyli najblizsze zajecia w czwartek, 17 sierpnia o 19:00 grupa bardziej zaawansowana, i 19 sierpnia, sobota, godz. 9:00 grupa mniej zaawansowana. Dopiero 19 sierpnia:placz::placz::placz: :knuje::knuje::knuje:A ja w piątek dostanę do domku sllomik to sobe będę ćwiczyć:knuje::knuje::knuje::painting: Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Taura napisał(a):Kasiu świetne te paliki! :loveu: Jakie one są wysokie? Ile płaciłaś? Masz prawo zachować milczenie :evil_lol: U mnie w galerii jest link do stronki, więc zapraszam. :lol::lol::lol: Quote
magda_u Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dinusia napisał(a):A jak my bylysmy na obozie agility i nie umiemy jeszcze tylko oponki hustawki i slalomu(tzn.zaczelysmy sie uczyc) to mamy isc do tej slabszej czy lepszej? Jak chcesz... Mysle, ze nie ma zadnych przeszkod, zeby osoby bardzo chetne chodzily na obie grupy, jesli tylko maja taka mozliwosc. Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Taura napisał(a):Ja doradzałabym tą słabszą. W tej bardziej zaawansowanej juz WSZTYSTKO potrafią, a jeśli nie to większość. ;) Widziałam na filmikach jak Bandzik robi slalom i doszłam do wniosku że nie chce widziec jak robi to Una i Asti. Po co się dołować. :lol: Tak wszystko to nie, bo kładki i huśtawkie nie potrafimy :oops: A Ty nie masz się dołowac tylko motywowaĆ :P wyznacz sobie cel: idealnie robiony slalom ;) Quote
magda_u Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Taura, rozumiem, ze slalom to dla Was pestka ;) A tak serio, to nie mam nic przeciwko, zebyscie przyjezdzali takze w czwartek, a ja, swoja droga, bede wymyslac utrudnienia na zakonczenie cwiczen. Mam 2 tyg. na wymyslanie - kupa czasu ;) Quote
AniaP Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 fish napisał(a):A co to za zawody? :-o "Otwarte Zawody o Tabliczkę Czekolady" organizowane we Włocławku. Pierwsze takie zawody odbyły się w ub. roku i relację z nich można zobaczyć tutaj: http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/ ("Zawody" - "Czekolada-2005"). Quote
magda_u Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 O rany, w pazdzierniku to ja chyba na taczce bede jezdzic.. a poza tym, w tym czasie w abc jest seminarium IPO na ktore sie z pudlem szykuje. Tak czy siak, bede za wszystkich startujacych "o czekolade" trzymac kciuki. Kinga, jak najbardziej, szykuj sie! Aniu, gratuluje sukcesow w ostatni weekend! Quote
bigos Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Taura - moge te foteczki wkleic do mojej galerii??? Napiszę, że są Twojego autorstwa:lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Taura napisał(a):My za to kładke i hustawke umiemy, a slalomu nie. :roll: P Bandzior tylko na tą w Tulcach wszedł jak na razie, a jak zobaczył taka regulaminową to go strach zeżarł :razz: Ok. To będe się szykować. Ale jeszcze musze uzgodnić z rodzicami (transport). ;-) Pozdrawiam. My tez byśmy chcieli, ale na razie nie wiadomo co z tego wyjdzie :roll: Quote
Dinusia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bigos, widzialam Cie dzisiaj jak jechalas na rowerze z Bigosem nad Cybina :P Pamietasz? ja bylam z Nela(mokry spaniel) i z kolezanka z jej psem malym czarnym kundelkiem... gdzie ty mieszkasz ze wybierasz sie tutaj na wycieczki rowerowe? Quote
Dinusia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Taura, no my nie mamy transportu, a w ta sobote w sumie moglabym pojsc na trening bo dopeiro w niedziele wyjezdzam... Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Taura napisał(a): Paula Dino jak narazie wchodził na tą w ABC i taką własnej roboty. ;) Masz tak samo jak ja... nigdy nic nie wiadomo. :shake: Tak zwane chybił trafił :P ale na zawody i tak chcemy się wybrać najwyżej za trzy odmowy na kładce detke zgarniemy :P Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 I w debiutach i w zerówkach kładka obowiązuje więc nic nam to nie daje:cool3: A jak będzie trzy razy odmowa pokonania kładki to detka i już :mad: Chyba, że dla nas regulamin zmienią:cool1: Ja na zawody też chce się wybrać ale nie wiem jak z transportem :roll: Ja własnie od niedawna mam :evil_lol: Pozdrawiam Anię i Asti:cool3: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dinusia napisał(a):Bigos, widzialam Cie dzisiaj jak jechalas na rowerze z Bigosem nad Cybina :P Pamietasz? ja bylam z Nela(mokry spaniel) i z kolezanka z jej psem malym czarnym kundelkiem... gdzie ty mieszkasz ze wybierasz sie tutaj na wycieczki rowerowe? Tak, pamiętam:multi:Kobito nie mogłaś się odezwać:mad::mad::mad:Oj nieładnie nieładnie:mad::mad::mad:A nawet na chwilkę zwolniłam i pozwoliłam się psiakom przywitać:cool1:Mieszkam w Swarzędzu Quote
KaRa_ Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Jejku ale Wam zazdrosze,że macie takl blisko ten tor;) Quote
Dinusia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 bigos napisał(a):Tak, pamiętam:multi:Kobito nie mogłaś się odezwać:mad::mad::mad:Oj nieładnie nieładnie:mad::mad::mad:A nawet na chwilkę zwolniłam i pozwoliłam się psiakom przywitać:cool1:Mieszkam w Swarzędzu Jak sie skapnelam ze ty to ty to juz kawalek odjechalas a przeciez nie bede za toba krzyczec ;) wybieracie sie tutaj czasem na spacerki? ja od kilku dni chodze tam codziennie z kolezanka i sie Nela kapie (musze ja troche odchudzic) ;) mozna by tutaj zrobic kiedys jakies spotkanko dogomaniakow ;) bo na cytadele to nie chca mnie wozic :/ Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nie,nie kolejne spotkanko w lasku marcelinskim:cool3:. Conajmiej my Jureja tak nrobimy bo chcemy wpasc tam wpasc zobaczyc jak szkola swoje psy ludzie ;) Quote
bigos Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):Nie,nie kolejne spotkanko w lasku marcelinskim:cool3:. Conajmiej my Jureja tak nrobimy bo chcemy wpasc tam wpasc zobaczyc jak szkola swoje psy ludzie ;) Mój znajomy tam chadza;) Dla mnie to za daleko, a ja niezmotoryzowana:shake: Quote
Oliwia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 A no to widze ze zdjec ze fajnie tam macie...:) Ja tez sie wybieram ale tak jak Dinusia nie moge bo za akzdy razem gdzies wyjezdzam teraz chcialam przyjsc i jest przerwa urlopowa...:( ALe napewno bede chodizc od poczatku roku...Z jednym na pewno na zaawansowane i to jets w czw tak? A czy na tym poczatkujacym wszystkei psy juz umeija skakac i wogle..Bo ja mam takiego malego(nom w sumie to duzego-fila brasileiro) leniucha i chcialabym z nim tak sobie poskakc? Quote
Oliwia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Aha o co chodiz z tymi zaowdami "o tabliczke czekolady" czy jakos tam? BO w sumei to tez bym sie z moim psiakiem przejechal... Ale to sa oficjalne czy nieoficjalne? I mam pytanie czy zeby startowac w zawodach to trzeba nalezec do jakiegos klubu? Quote
Recommended Posts