Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fish napisał(a):

W ABC rzeczywiscie jest przerwa, czyli najblizsze zajecia w czwartek, 17 sierpnia o 19:00 grupa bardziej zaawansowana, i 19 sierpnia, sobota, godz. 9:00 grupa mniej zaawansowana.

Dopiero 19 sierpnia:placz::placz::placz:

:knuje::knuje::knuje:A ja w piątek dostanę do domku sllomik to sobe będę ćwiczyć:knuje::knuje::knuje::painting:

Posted

Taura napisał(a):
Kasiu świetne te paliki! :loveu: Jakie one są wysokie? Ile płaciłaś? Masz prawo zachować milczenie :evil_lol:

U mnie w galerii jest link do stronki, więc zapraszam. :lol::lol::lol:

Posted

Dinusia napisał(a):
A jak my bylysmy na obozie agility i nie umiemy jeszcze tylko oponki hustawki i slalomu(tzn.zaczelysmy sie uczyc) to mamy isc do tej slabszej czy lepszej?

Jak chcesz... Mysle, ze nie ma zadnych przeszkod, zeby osoby bardzo chetne chodzily na obie grupy, jesli tylko maja taka mozliwosc.

Posted

Taura napisał(a):
Ja doradzałabym tą słabszą. W tej bardziej zaawansowanej juz WSZTYSTKO potrafią, a jeśli nie to większość. ;) Widziałam na filmikach jak Bandzik robi slalom i doszłam do wniosku że nie chce widziec jak robi to Una i Asti. Po co się dołować. :lol:

Tak wszystko to nie, bo kładki i huśtawkie nie potrafimy :oops:
A Ty nie masz się dołowac tylko motywowaĆ :P wyznacz sobie cel: idealnie robiony slalom ;)

Posted

Taura, rozumiem, ze slalom to dla Was pestka ;)

A tak serio, to nie mam nic przeciwko, zebyscie przyjezdzali takze w czwartek, a ja, swoja droga, bede wymyslac utrudnienia na zakonczenie cwiczen. Mam 2 tyg. na wymyslanie - kupa czasu ;)

Posted

O rany, w pazdzierniku to ja chyba na taczce bede jezdzic.. a poza tym, w tym czasie w abc jest seminarium IPO na ktore sie z pudlem szykuje. Tak czy siak, bede za wszystkich startujacych "o czekolade" trzymac kciuki. Kinga, jak najbardziej, szykuj sie! Aniu, gratuluje sukcesow w ostatni weekend!

Posted

Taura napisał(a):
My za to kładke i hustawke umiemy, a slalomu nie. :roll: P

Bandzior tylko na tą w Tulcach wszedł jak na razie, a jak zobaczył taka regulaminową to go strach zeżarł :razz:

Ok. To będe się szykować. Ale jeszcze musze uzgodnić z rodzicami (transport). ;-)
Pozdrawiam.

My tez byśmy chcieli, ale na razie nie wiadomo co z tego wyjdzie :roll:

Posted

Bigos, widzialam Cie dzisiaj jak jechalas na rowerze z Bigosem nad Cybina :P
Pamietasz? ja bylam z Nela(mokry spaniel) i z kolezanka z jej psem malym czarnym kundelkiem... gdzie ty mieszkasz ze wybierasz sie tutaj na wycieczki rowerowe?

Posted

Taura napisał(a):

Paula Dino jak narazie wchodził na tą w ABC i taką własnej roboty. ;)
Masz tak samo jak ja... nigdy nic nie wiadomo. :shake:

Tak zwane chybił trafił :P
ale na zawody i tak chcemy się wybrać najwyżej za trzy odmowy na kładce detke zgarniemy :P

Posted

I w debiutach i w zerówkach kładka obowiązuje więc nic nam to nie daje:cool3:
A jak będzie trzy razy odmowa pokonania kładki to detka i już :mad:
Chyba, że dla nas regulamin zmienią:cool1:

Ja na zawody też chce się wybrać ale nie wiem jak z transportem :roll:

Ja własnie od niedawna mam :evil_lol:
Pozdrawiam Anię i Asti:cool3:

Posted

Dinusia napisał(a):
Bigos, widzialam Cie dzisiaj jak jechalas na rowerze z Bigosem nad Cybina :P
Pamietasz? ja bylam z Nela(mokry spaniel) i z kolezanka z jej psem malym czarnym kundelkiem... gdzie ty mieszkasz ze wybierasz sie tutaj na wycieczki rowerowe?

Tak, pamiętam:multi:Kobito nie mogłaś się odezwać:mad::mad::mad:Oj nieładnie nieładnie:mad::mad::mad:A nawet na chwilkę zwolniłam i pozwoliłam się psiakom przywitać:cool1:Mieszkam w Swarzędzu

Posted

bigos napisał(a):
Tak, pamiętam:multi:Kobito nie mogłaś się odezwać:mad::mad::mad:Oj nieładnie nieładnie:mad::mad::mad:A nawet na chwilkę zwolniłam i pozwoliłam się psiakom przywitać:cool1:Mieszkam w Swarzędzu

Jak sie skapnelam ze ty to ty to juz kawalek odjechalas a przeciez nie bede za toba krzyczec ;) wybieracie sie tutaj czasem na spacerki? ja od kilku dni chodze tam codziennie z kolezanka i sie Nela kapie (musze ja troche odchudzic) ;) mozna by tutaj zrobic kiedys jakies spotkanko dogomaniakow ;) bo na cytadele to nie chca mnie wozic :/

Posted

Nie,nie kolejne spotkanko w lasku marcelinskim:cool3:. Conajmiej my Jureja tak nrobimy bo chcemy wpasc tam wpasc zobaczyc jak szkola swoje psy ludzie ;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Nie,nie kolejne spotkanko w lasku marcelinskim:cool3:. Conajmiej my Jureja tak nrobimy bo chcemy wpasc tam wpasc zobaczyc jak szkola swoje psy ludzie ;)

Mój znajomy tam chadza;)
Dla mnie to za daleko, a ja niezmotoryzowana:shake:

Posted

A no to widze ze zdjec ze fajnie tam macie...:) Ja tez sie wybieram ale tak jak Dinusia nie moge bo za akzdy razem gdzies wyjezdzam teraz chcialam przyjsc i jest przerwa urlopowa...:( ALe napewno bede chodizc od poczatku roku...Z jednym na pewno na zaawansowane i to jets w czw tak? A czy na tym poczatkujacym wszystkei psy juz umeija skakac i wogle..Bo ja mam takiego malego(nom w sumie to duzego-fila brasileiro) leniucha i chcialabym z nim tak sobie poskakc?

Posted

Aha o co chodiz z tymi zaowdami "o tabliczke czekolady" czy jakos tam?
BO w sumei to tez bym sie z moim psiakiem przejechal... Ale to sa oficjalne czy nieoficjalne? I mam pytanie czy zeby startowac w zawodach to trzeba nalezec do jakiegos klubu?