bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No to szybciutko. Dzisiaj godzina 17-sta na ścieżce łączącej os. Promykowe z bodajże os. Działyńskiego czy Cegielskiego (BLISKO JEST BOISKO). Wiesz gdzie???Poznamy się po psiurkach:razz: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No z tego co tutaj widzę to Dino się orientuje o co loto;) Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):I jak kiedy jakieś spotkanie będzie bo chetnie przyjedziemy bo juz mamy samochod do dyspozycji;) Sobota, ABC:razz::razz::razz: Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 bigos napisał(a):Sobota, ABC:razz::razz::razz: a godzina? Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Tak - ścieżka rowerowo-piszo-zabawowo-integracyjna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Taura napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre, dobre! Wezme aparacik. Co Ty na to? ;) Weź, weź koniecznie:lol: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Taura napisał(a):A no i nie zdziw się jesli zobaczysz mojego psa na moich plecach tzn. w plecaku bo on czesto tam podruzuje :lol: Czy on aby nie jest zbyt wygodny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?:razz:;) Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A jak tam dojechac od Kaponiery samochodem?:roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Taura']Nie przekonasz sie jak nie przyjedziesz ;) Zawsze istnieje ryzyko ze któryś pies zaczepi. Ja też myslałam że Dino na psy bedzie warczał ale najwidoczniej nie czuł sie pewnie na obcym terenie w dodatku tak róznorodnie obsikanym :evil_lol: Po treningu ludziska zbierali się chyba na pasłuszeństwo już więc mogliśmy sobie popełzać juz samodzielnie po strefówkach. Myśle że niedługo strefówki też dojda ;) Narazie nie ma takiej mozliwości bo strefy stoja na głównym placu gdzie odbywaja się w tym czasie inne szkolenia. w sumie racja jak nie przyjade to sie nie przekonam :P I mogę się zjawić w sobotę? jesli tak pogadam z tatuskiem czy mnie zawiezie :) A jak tam dojechac od Kaponiery samochodem?:roll: poznanianka to jestem, ale nie wiem jak dojechać :/ Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no to czekamy co tata powie na wizję zawiezienia mnie i mojego psa :P :P Quote
AniaP Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']A jak tam dojechac od Kaponiery samochodem?:roll: Od Kaponiery, to najpierw jedziesz w stronę głównego wejścia Targów Poznańskich, a potem cały czas prosto w dół: mijasz Dworzec PKS, "Multikino", przejeżdżasz na drugą stronę Warty i dalej cały czas prosto przez Rondo Rataje wjeżdżasz na Trasę Katowicką. I dalej cały czas prosto aż do "Kinepolis", a za "Kinepolis" skręcasz w prawo pod wiaduktem takim "ślimakiem" do Szczepankowa i kierujesz się na Tulce. Przejeżdżasz całe Szczepankowo aż dojedziesz do lasu, a przed lasem kończy się Poznań i pojawia się tablica Tulce. Przejeżdżasz las. Zaraz za lasem po obydwu stronach drogi stoją bloki (jakieś osiedle). Zaraz za blokami po lewej stronie pojawią się budynki WCHiRZ (niestety nie pamiętam co oznacza skrót, coś związane z rolnictwem). Mijasz pierwszą bramę i zaraz za tym jest wielki plac, na którym stoją pomarańczowe "strefówki" i to jest właśnie ABC. ABC jadąc z Poznania jest po lewej stronie, a po prawej stronie ABC jest pętla autobusowa i chyba Szkoła Podstawowa. Quote
KaRa_ Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Mi samochód padł i nie zjawie sie tym razem:shake: Quote
Tośka_m Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 KaRa - a byłaś już w ABC na agility? Z którym psiakiem? Jak poszło? Quote
AniaP Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No tak, jak zwykle dużo szumu, wywiadów, zbierania się, umawiania, a potem nikogo nie ma. :cool3: A ja byłam: i wczoraj i we wtorek i w niedzielę. :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 a ja wysłałam maila to p. Magdy i nie dostałam odpowiedzi :( Quote
KaRa_ Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Tośka_m napisał(a):KaRa - a byłaś już w ABC na agility? Z którym psiakiem? Jak poszło? Jeszcze nie byłam ale mam zamiar jechac, znajomy byl tam raz z psem i że całkiem dobrze to wygląda:cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Nom... przez psa, ale jak uda mi się namówicz tatę żeby mnie podwiózł to postaram się być :) tylko nie wiem co na to tata :/ Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 no racja :) tak na marginesie :P Paskuda nie przyjedzie, bo to mój drugi boksio :lol: a ja być Paula :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 a nie wiem czy gdzieś podawałm, ale jak się juz spotkamy to nas zapamiętasz :P Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 wrzeszcząca Paula i bokser :P a tak na marginesie: TATA SIĘ ZGODZIŁ!!! Więc jeśli nie stanie się nic nieobliczalnego do jutra :P to spotykamy się w Tulcach dziewczynki :) Dino jest mały więc się nie boję, ale Bigosik.....:/ zobaczymy jak to będzie :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Mam nadzieję, że nie będzie problemu, chociaż nawt nie wiecie jak się boję :oops: najwyżej najpierw psa zostawie na chwile w autku i się zorientuję co i jak a potem wezmę go na pastwę losu.. byleby tylko mu do głowy nie przyszło zaczepiać innych:roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Taura napisał(a): Niedługo fotki :loveu: Czekamy z niecierpliwością :multi: Paskuda_Bandzior napisał(a): Mam nadzieję, że nie będzie problemu, chociaż nawt nie wiecie jak się boję :oops: I co? Masz bardzo miłego pieseczka :) Trochę się spiął na wejściu, ale to nic dziwnego :) A potem skakał ślicznie :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts