Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
szkoła w Tulcach :lol: abc.poznan.pl

Komu, jak komu, ale mnie akurat to nie trzeba tego tłumaczyć. :grin: :lol: :evil_lol:

la_pegaza napisał(a):
bo ponoć już jest spora grupa chętnych.

A o tym, to ja już słyszęęęęęęęęęęę... ho-ho, a może i dłużej. :cool3:

Posted

No właśnie szkoda że wszyscy sobie tylko gadają igadają a nikt nie działa :)
My z Paulą polegamy na sobie i narazie nam to wychodzi na dobre :)
W piątek i sobotkę zrobilyśmy 2 stacjonaty dwustronne :) Czyli już mamy 5 :P
I tak pocichu powienm że myślałyśmy o tym aby zorganizować "spotkanie z rywalizacją" tylko jeszcze tereniu na jego organizację szukamy :P

Posted

Gerwia napisał(a):
W piątek i sobotkę zrobilyśmy 2 stacjonaty dwustronne :) Czyli już mamy 5

Ale jedną już sprzedajecie, więc macie tylko 4. :evil_lol:

A my sobie ale wczoraj poszalałyśmy z Monią, Hagcią i Corcią w Tulcach po torze.:multi: Śmiechu i biegania było co niemiara, a psiaki jakie szczęśliwe i uśmiechnięte. :mdrmed: I okazuje się, że jak się chce, to i z takim nieprzestawialnym torem można coś wykombinować :eviltong: i właściwie, to hopków najbardziej nam brakowało. :cool3: Super popołudnie miałyśmy. :thumbs:

Posted

No niby tak ale jak zdobędziemy materiały powstanie następna :P
A pieniądze zostaną przekazane na szczytny cel FARBĘ do pomalowania przweszkod :D :D :D

Posted

W tej chwili nie mam tyle czasu aby sama coś zorganizować. Ale mogę się przyłączyć. No i zdaje się mam w domu trochę starej farby: czerwoną, pomarańczową jeśli się nie mylę: żółtą. :). lDa mnie największym problemem jest znalezienie opłotowanego terenu.

Posted

No właśnie ten teren (a właściwie jego brak) jest największym problemem :cool1:
Myślałam, że wygram 6 milionów w totka i kupię jakąś działkę, ale niestety nie trafiłam szóstki. Znowu :placz:
Związek zmienił siedzibę i teraz tak pięknie mają, może im zostało trochę kasy do przeznaczenia na rozwój agility? :razz:

Posted

Azir napisał(a):
No i zdaje się mam w domu trochę starej farby: czerwoną, pomarańczową jeśli się nie mylę: żółtą. :). lDa mnie największym problemem jest znalezienie opłotowanego terenu.

My tez mamy problem z terenem.......:/
A co do zółtej farby to masz olejnice ????
Jak tak to chętnie odkupie z jakimś rabatem :p

• 2 months later...
Posted

NIe chce m isie czytac calego tematu ale ldzuei trzeba cos zrobic! wiidze ze jest duzo chetnych na agility z Poznania... mzoe napiszmy pismo do ZK i wszyscy sie pod tym podpiszemy? my wlasnie wrobiclysmy z obozu agilitowego bardzo sie spodobalo i trzeba dzialac! w ogole to co z tym torkiem w ABC jest tam cos w ogole?

Posted

Dobra, prtzeczytalam caly temat... no i co z tym ABC w koncu? moze napiszemy do ZK albo do ABC ze chcemy tutaj jakis tor i klub agilitowy? koniecznie klub bo tak samemu jezdzic to troche bez sensu bo instruktor to jednak instruktor i sie zna na rzeczy... ja teraz wrocilam z obozu agilitowego i wlasciwie dopeiro teraz zrozumialam co to jest agility... wczesniej nie wiedzialam o tych zmianach rak przodem i tylem itd...

Posted

Nie jestem zobligowana do udzielania oficjalnych informacji, ale nieoficjalnie ;) mogę Ci powiedzieć, że można poskakać w ABC (my byliśmy z Ozzim na razie na jednych zajęciach, odbywają się one w soboty). Więcej informacji u Magdy Urban.

Posted

Toska, a fajnie bylo? w ogole jest to nowy tor? i ile sie placi za lekcje? ja wlasnie dostalam info od pewnej hodowcyzni cockerow ze jest u nas agility i ze ona sweg czasu chodzila ze swoim psem i postara sie znalezc dla mnie nr tego faceta ;)

Posted

No i mam dobre wiadomosci ;) napisalam do Magdy Urban i taka odpowiedz dostalam: "Witam,
sytuacja wyglada tak, ze mamy w abc ok. 6 stacjonat, tunel oraz slalom
i na tych przeszkodach narazie cwiczymy. z czasem mamy nadzieje bedzie
ich wiecej. w tej chwili "lekcje" sa bezplatne, wlasnie na zasadzie
klubu - w pewnych godzinach mozna przyjsc i samemu pocwiczyc lub
przylaczyc sie do grupki ktora ja prowadze.

Obecnie spotykamy sie w soboty o 9:00."

Ja mysle ze dalo by sie cos zorganizowac ;) zawsze mozna sie zlozyc na przeskzody, ktore mozemy zroibc sami ;) tylko strefowki mogliby sami kupic bo my mozmey zrobic tylko hopki, tunel miekki i ew. oponke( ale o to to juz dziadkow prosic ;) ) no i gdyby oni kupili strefowki to bysmy mieli caly torek ;) tak wiec ludzie! trzeba sie wybrac do ABC w sobote ;) ja postaram sie byc juz w ta ale nieiwem co z tego wyjdzie ;)

Posted

No i kur** matka gada ze jak to jest w TUlcach to moge zapomniec... :mad:
Jestem wsciekla!!!:angryy: w koncu cos sie udalo a tutaj matka mi gada ze mnie tam nie zawiezie... ehh... jeszcze transportu trzeba bedzie szukac :/