ewka i haker Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 jeśli sie nie myle to znajomej Toski Kokos jest SUPER i bawi sie wszystkim frisbee bardzo polubił i ładnie przynosi jest śliczny i będzie z niego pies Quote
Tośka_m Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Się zachciało suczy cieknąć, to i się na fotki nie załapała ;) A Kokos jest, jak słusznie napisała Ewka, psem mojej kumpeli. I ma jak najlepsze zadatki na sportowca. Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Tośka_m napisał(a):Się zachciało suczy cieknąć, to i się na fotki nie załapała ;). No właśnie, to wszystko wina Weny! :eviltong: Dzięki za info :) Quote
łapeczek Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Tośka_m napisał(a):Łapeczek - uwierz, nawet zwykłą "cyfrową małpką" da się zrobić porządne fotki. Wierzę, że się nauczysz :) no nie wiem czy moja taka mala i bez szcegulnych rzeczy w menu da sie zrobic takie ladne ....ale o.k wierze na slowooo moze wystarczy tylko w niej pogrzebac i po ustawiac co nie co;] Pozdrawiam ANia Quote
mrowa23 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 na prosbe Pani Marysi wrzucam na szybko pare fotek, na filmiki przyjdzie jeszcze czas;) cywilek na palisadzie nasz najmlodszy agilitowiec ;) cywil w tunelu buldozer na palisadzie, jednak nadal ma najwieksze zaciecie i po treningu sama biega po niej w jedna i w druga strone jak nakrecona ;) ninulec w krotkim tunelu mamy jeszcze 2-3 miejsca w niedzielnej grupie poczatkujacej, gdyby ktos byl zainteresowany zapraszamy. grupa baranowska pozdrawia Quote
DODA&ALDA Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bardzo dziekujemy za wczorajszy trening !!!:lol: Było super!! Quote
JIM Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Pare zdjec Aldy jest w temacie ARTEFAKT Poznań ;) Quote
Tomo 2 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kurna feluś ale Norcia nie pocieszona że opóściła sobotni trening:roll: Quote
Kasia & Nemo Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kasia & Nemo napisał(a):Witam, na informatyce dostaliśmy za zadanie przygotować prezentację multimedialną na dowolny temat. Ja przygotowuję na temat agility ;-) I teraz moje pytanie: Czy mogę wykorzystać w prezentacji zdjęcia zamieszczone w tym temacie, oczywiście z podpisem autora A więc w prezentacji z tego tematu chciałabym wykorzystać 2 zdjęcia: - ewka i haker- chciałabym wziąć twoje zdjęcie ze strony 273, przedstawiające Bibi w tuneu - łapeczek - mogę wziąć twoje zdjęcie ze strony 276 ( border collie na hopce z obniżoną wysokością ) Jeśli zgadzacie się, napiszcie jak mam je podpisać. Quote
dariog Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 co się stało z agility w tym mieście? Artefakt - gdzie jesteście? Codziennie w tym temacie były posty, a tu od prawie miesiąca pusto:crazyeye: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dariog napisał(a):co się stało z agility w tym mieście? Artefakt - gdzie jesteście? Codziennie w tym temacie były posty, a tu od prawie miesiąca pusto:crazyeye: Artefakt jest TUTAJ :razz: Quote
dariog Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 już wszystko jasne :multi: - minimalista ze mnie ;) Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 fajne fotki dajcie jeszcze bo cos cisza się zrobiła w temacie:) Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 może to trzeba odberac jako -mowa jest srebrem a milczenie zlotem Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 My, Artefaktowcy, przenieśliśmy sie do nowego, klubowego wątku "ARTEFAKT Poznań" :cool3: Quote
mrowa23 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 my agilitowe fotki mamy w swojej galerii nie mam zbytnio czasu rozwartwiac sie na inne watki ;) Quote
Pazurek85 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 My czekamy na egzamin w Artefakcie. Może jakoś pójdzie;) Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Pazurek85']My czekamy na egzamin w Artefakcie. Może jakoś pójdzie;) tu watek artefaktu;) http://www.dogomania.pl/forum/f202/artefakt-poznan-122391/ a ja nie mogę sie doczekać nowych psiaków:multi: Quote
papisialka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 a co "stare" się już znudziły ? :mad:;) ... przekażę Frodziakowi Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 nie:eviltong::eviltong: ale lubie poznawać nowych ludzi:lol::multi::loveu: Quote
Radonsy Pies Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pragnę poinformować wszystkich mieszkańców Poznania i okolić, zainteresowanych aktywnym spędzaniem czasu z psem, że już wiosną będzie można korzystać z profesjonalnego toru! Poskakać będą mogli wszyscy bez względu na wiek (swój i psa), stopień posłuszeństwa czy umiejętności. Ale uwaga! Nie będą to zajęcia przygotowujące do zawodów, tylko aktywne spędzanie czasu z psem. Taki urozmaicony spacer, a nie sport wyczynowy. Myślę, że jest duże zapotrzebowanie na tego typu aktywność, bo może przyjść każdy, kto ma psa, nawet jeśli jest on powolny Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, bądź pytania - śmiało, w miarę możliwości na wszystkie postaram się odpowiedzieć. (Na moim profilu dodałam krótką informację o sobie.) Quote
Lottie Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Super a będzie jakiś trener??? A gdzie dokłądnie będzie ten tor? Quote
Radonsy Pies Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Oczywiście będzie trener:) Poszukiwania terenu trwają... ale najprawdopodobniej obrzeże Poznania od strony Suchego Lasu (koło wiaduktu Narutowicza na ul. Obornickiej) lub Przeźmierowo (okolice toru Poznań - niedaleko giełdy samochodowej). Quote
Recommended Posts