Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tośka_m napisał(a):
Łapeczek - uwierz, nawet zwykłą "cyfrową małpką" da się zrobić porządne fotki. Wierzę, że się nauczysz :)

no nie wiem czy moja taka mala i bez szcegulnych rzeczy w menu da sie zrobic takie ladne ....ale o.k wierze na slowooo moze wystarczy tylko w niej pogrzebac i po ustawiac co nie co;]

Pozdrawiam ANia

Posted

na prosbe Pani Marysi wrzucam na szybko pare fotek, na filmiki przyjdzie jeszcze czas;)
cywilek na palisadzie

nasz najmlodszy agilitowiec ;)

cywil w tunelu

buldozer na palisadzie, jednak nadal ma najwieksze zaciecie i po treningu
sama biega po niej w jedna i w druga strone jak nakrecona ;)

ninulec w krotkim tunelu

mamy jeszcze 2-3 miejsca w niedzielnej grupie poczatkujacej, gdyby ktos byl zainteresowany zapraszamy.

grupa baranowska pozdrawia

• 2 weeks later...
Posted

Kasia & Nemo napisał(a):
Witam, na informatyce dostaliśmy za zadanie przygotować prezentację multimedialną na dowolny temat. Ja przygotowuję na temat agility ;-) I teraz moje pytanie: Czy mogę wykorzystać w prezentacji zdjęcia zamieszczone w tym temacie, oczywiście z podpisem autora

A więc w prezentacji z tego tematu chciałabym wykorzystać 2 zdjęcia:
- ewka i haker- chciałabym wziąć twoje zdjęcie ze strony 273, przedstawiające Bibi w tuneu
- łapeczek - mogę wziąć twoje zdjęcie ze strony 276 ( border collie na hopce z obniżoną wysokością )

Jeśli zgadzacie się, napiszcie jak mam je podpisać.

• 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...
Posted

Pragnę poinformować wszystkich mieszkańców Poznania i okolić, zainteresowanych aktywnym spędzaniem czasu z psem, że już wiosną będzie można korzystać z profesjonalnego toru! Poskakać będą mogli wszyscy bez względu na wiek (swój i psa), stopień posłuszeństwa czy umiejętności. Ale uwaga! Nie będą to zajęcia przygotowujące do zawodów, tylko aktywne spędzanie czasu z psem. Taki urozmaicony spacer, a nie sport wyczynowy. Myślę, że jest duże zapotrzebowanie na tego typu aktywność, bo może przyjść każdy, kto ma psa, nawet jeśli jest on powolny
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, bądź pytania - śmiało, w miarę możliwości na wszystkie postaram się odpowiedzieć.
(Na moim profilu dodałam krótką informację o sobie.)

Posted

Oczywiście będzie trener:) Poszukiwania terenu trwają... ale najprawdopodobniej obrzeże Poznania od strony Suchego Lasu (koło wiaduktu Narutowicza na ul. Obornickiej) lub Przeźmierowo (okolice toru Poznań - niedaleko giełdy samochodowej).