AniaP Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 PARSONRK napisał(a):Może będę miała czas, trochę na jedno i trochę na drugie, bo do wiosny daleko. Z takim gdybaniem to nie zaczniecie :wink: No święta racja, ale w pojedynkę, to tak to widzisz wygląda. :evil: Prywatnie nie mam ostatnio za dużo czasu, przygotowania do obedience też "trochę" zajęły, o majsterkowaniu nie mam pojęcia, dopiero się będę uczyć, a z kasą ciągle krucho, więc chodzi też o koszty, bo zlecić komuś zrobienie przeszkód byłoby najprościej. :( Więc nie chcę już teraz nic planować, bo z tych planów to nici wyłażą i sama już jestem powoli na siebie zła. :oops: Quote
Kalunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Aniu, a gdzie kupiłas ten tunel? Jest jakis sklep z przeszkodami? :oops: Uwaga, uwaga co nastepuje: planuje (z pewnym kims) stworzyc tor agillity, oczywiscie zarejestrowany w ZKwP, jest teren, nawet kasa jest,.. tylko ani nie wiem gdzie kupic przeszkody.. ani nie wiem gdzie na pczatek soróbowac swoich vsił na torze. Poznaniacy- help! :sad2: Quote
AniaP Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Kalunia'] Aniu, a gdzie kupiłas ten tunel? Miałam szczęście, że ktoś wystawił takie zabawki na allegro, bo wcześniej ze sklepu internetowego dostałam odpowiedź, że artykuł został wycofany ze sprzedaży. :roll: [quote name='Kalunia'] Jest jakis sklep z przeszkodami? Jest, a i owszem, ale niestety nie w Polsce. :( Były już tutaj podawane adresy czeskich firm, z których wiekszość klubów ściąga przeszkody: http://www.tp-slany.cz/agility.php http://www.kkzetor.cz/reno/ a kiedyś przez przypadek znalazłam te same przeszkody tutaj: http://www.rubi-dog-hundesport.de/html/turniergerate.html ale ceny... :o [quote name='Kalunia'] Uwaga, uwaga co nastepuje: planuje (z pewnym kims) stworzyc tor agillity, oczywiscie zarejestrowany w ZKwP, jest teren, nawet kasa jest,.. :o :thumbs: [quote name='Kalunia'] tylko ani nie wiem gdzie kupic przeszkody.. No to jeśli jest kasa, to adresy masz powyżej. :P [quote name='Kalunia'] ani nie wiem gdzie na pczatek soróbowac swoich vsił na torze. A to zapraszam do ABC w Tulcach na kładkę, huśtawkę, palisadę, stół, slalom, no i powiedzmy, że koło. :P Tylko musiałabyś się najpierw umówić z Panem Piotrem kiedy jest na placu wolna godzina od zajęć. :) Ja tam będę jak zwykle w niedzielę o 15-tej. Quote
Saint Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 a gdzie aktualnie mozna poskakac w Poznaniu i okolicy ??? i jak tam dojechac z Poznania (bo jak dojechac do poznania to wiem :lol: ) :wink: pozdrawiam Saint & Jack, Sara, Elza, Lizak i Killer :wink: Quote
AniaP Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Saint napisał(a): a gdzie aktualnie mozna poskakac w Poznaniu i okolicy ??? To nie udało Wam się jednak z Kubą zmalować torku w Mosinie? :roll: No to jak pisałam powyżej, trochę można w ABC w Tulcach. Saint napisał(a): i jak tam dojechac z Poznania (bo jak dojechac do poznania to wiem ) Nie chce mi się :oops: całej trasy znowu opisywać, więc zajrzyj tutaj: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=4491&postdays=0&postorder=asc&start=60 Quote
Saint Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 AniaP - dzieki :buzi: Niestety nie udało się zmajstrować toru :( i w tym roku nawet nie cwiczylismy razem obedience, z powodow organizacyjnych (Kubas - wasze zdrowie :drinking: ) :wink: Pozdrawiam Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Kalunia napisał(a): Uwaga, uwaga co nastepuje: planuje (z pewnym kims) stworzyc tor agillity, oczywiscie zarejestrowany w ZKwP, jest teren, nawet kasa jest,.. tylko ani nie wiem gdzie kupic przeszkody.. ani nie wiem gdzie na pczatek soróbowac swoich vsił na torze. Poznaniacy- help! :sad2: A mozna wiedzieć gdzie ma powstać ten tor??? Chociaz w przybliżeniu.... Quote
Gerwia Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 No właśnie też jestem ciekawa ?!? :wink: Quote
AniaP Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 PARSONRK napisał(a): Temat się rozwija .... :wink: Eeeee, coś słabo. :( Quote
Gerwia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 No właśnie najpierw robicie mi i Dinie nadzieje że w końcu bedziemy mogłyporządnie zaczać ćwiczyć a tu nic ?!? :cry: Quote
PARSONRK Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 AniaP napisał(a):PARSONRK napisał(a): Temat się rozwija .... :wink: Eeeee, coś słabo. :( No to do roboty ! :fadein: :wink: Quote
AniaP Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Gerwia napisał(a): No właśnie najpierw robicie mi i Dinie nadzieje że w końcu bedziemy mogłyporządnie zaczać ćwiczyć a tu nic ?!? :cry: No właśnie, Kalunia, jakieś nowe wieści? :roll: Gerwia, a tyś też z Poznania? I kto jeszcze? Paskuda&Bandzior? :hmmmm: PARSONRK napisał(a): AniaP napisał(a): PARSONRK napisał(a): Temat się rozwija .... Eeeee, coś słabo. No to do roboty ! No nie mogę powiedzieć, że nic nie robię, ale zbudowanie stacjonatki, którą sobie wymyśliłam pochłania niestety sporo czasu, tym bardziej, że dopiero na niej uczę się stolarki, no i cały czas cierpię na chroniczny brak czasu. :-? Quote
Gerwia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ja - Gerwia + Dina i Paula- Paskuda & Bandzior też !!! No to co stworzycie jakis torzunio........??? Możemy pomóc jesteśmy chętne do pomocy !!! ;) Quote
AniaP Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Gerwia napisał(a): No to co stworzycie jakis torzunio........??? Hm, jak na razie, to jesteście lepsze ode mnie. Widziałam jakie macie przeszkódki. :klacz: A torek to jedno, ale jeszcze musi być gdzie ćwiczyć i gdzie schować ten torek. :roll: Quote
Gerwia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 No wlasnie u nas jest z tym problem....... :( Quote
Gerwia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Narazie zaadoptowałam sobię suszarnie ;) Ale niedlugo zaczną się nie mieścić...... A zresztą myślalam o jakims stalym terenie żeby można bylo zrobić palisadę i kładkę, oponkę itp. bo nie mam zamiaru dzwigać np. kladki na plecach na podwórko !!! :) Quote
AniaP Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Gerwia napisał(a):Narazie zaadoptowałam sobię suszarnie Ale niedlugo zaczną się nie mieścić...... No mój tunel wylądował w końcu w piwnicy. :-? Jedna stacjonatka jeszcze się zmieściła w mojej klitce, ale jak zbuduję następną, to już ciężko się będzie obrócić. I wtedy albo moje stacjonatki będą spać w piwnicy albo ja. :wink: :lol: Gerwia napisał(a): nie mam zamiaru dzwigać np. kladki na plecach na podwórko !!! To i tak masz dobrze, że masz podwórko, bo mnie pozostaje tylko trawnik przed blokiem. :lol: I tak już dziwnie niektórzy na mnie patrzą jak rozstawiam pachołki do obedience, a jakbym tak jeszcze wyciągnęła stacjonatkę i tunel, to już w ogóle :stupid: mogłabym skończyć w białym kaftanie. :roflt: A tak na poważnie, to ja akurat sprawę terenu mam nadzieję, że cały czas mam otwartą. :silly: Gerwia i Paskuda&Bandzior , postaram się skrobnąć coś bliżej na prv. :wink: Quote
Gerwia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 No w kawtaniku mój pies wyglądal by fajnie bo czarno - baily ale ja..... :( / :P Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 AniaP napisał(a):[ To i tak masz dobrze, że masz podwórko, bo mnie pozostaje tylko trawnik przed blokiem. : Gerwia pisząc podwórko miała na myśli okolice bloku, więc jesteśmy w tym samym położeniu :wink: Quote
Gerwia Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ano właśnie...... jak czegos sie bardzo chce to wystarczy troche pomyslec i wpadnie sie na wlasciwy "trop" !!! ;) Quote
AniaP Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Gerwia napisał(a): Ano właśnie...... jak czegos sie bardzo chce to wystarczy troche pomyslec i wpadnie sie na wlasciwy "trop" !!! :wink: No niestety ostatnio jakiejś baaaaaardzo "sympatycznej" :huh: kobiecie przeszkadzało, że weszłam z psiną na boisko. :( Zamiast się chwilę przyjrzeć, że ćwiczymy i pies jest cały czas pod moją kontrolą, to wydzierała się na pół osiedla, że jak mogę wchodzić na boisko, żeby się pies załatwił. :stupid: Oczywiście, że skoro zaraz jej nie posłuchałam i się stamtąd nie wyniosłam, to zaczęła mnie straszyć strażą miejską. :evil: Więc teraz już się zaczynam bać wchodzić i na trawniki, chociaż po tym trawniku przed naszym blokiem, to co jakiś czas się jakieś psy kręcą. :wink: Quote
Gerwia Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ludzie mają DEŁNA (wymowa al`a P. Krawczyk)..... Są tak malo rozgarnieci a przedewszystkim ZERO ŚWIATO-POGLĄDU !!! Więc sie nie dziw...... Agility niestety dla wiekszasci ludzi to jak zarówka dla jaskiniowców :) Quote
AniaP Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Gerwia napisał(a): Więc sie nie dziw...... Agility niestety dla wiekszasci ludzi to jak zarówka dla jaskiniowców :) :lol: :roflt: No i może gdybym ćwiczyła agility, to pani by się bardziej zainteresowała co tam robimy, ale na boisko przeszkód nie wyniosę, bo zdziebko za daleko. :( A my miałyśmy rozstawione tylko cztery pachołki, a pani się darła "z daleka", więc może ich nawet nie zauważyła i do głowy jej przecież nie przyszło, że ktoś może psa tresować :stupid: i to takiego psa. :cunao: :roflt: Quote
Recommended Posts