ewka i haker Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 tez robilam takie cos tylko w formie reportazu jesli chcesz jakies moje zdjecia to prosze tylko zapytaj wlascicieli psow;) Quote
Kasia & Nemo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ewka i haker napisał(a):tez robilam takie cos tylko w formie reportazu jesli chcesz jakies moje zdjecia to prosze tylko zapytaj wlascicieli psow;) Ok, dzięki. Jeszcze zobaczę jakie konkretnie zdjęcia będę potrzebowała :cool3: Quote
Bibunia Szczotunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Paula świetny filmik, super...kogo nie było niech żałuje:evil_lol:, zapewniam że na treningu było jeszcze lepiej...:multi: Quote
Ewa i Paco Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a):Paula świetny filmik, super...kogo nie było niech żałuje:evil_lol:, zapewniam że na treningu było jeszcze lepiej...:multi: Ja żałuję !!! Rany, jak mi was brakuje :bigcry: Jesteście świetni, wszyscy. Psiaki zrobiły takie postępy, że szok !!! A ja mam szlaban ... Jeszcze przynajmniej 3 miesiące ... :placz: 3mcie sie :hand: Quote
Tomo 2 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ewa gdy jesteśmy na treningu zawsze z Norcią myślimy o Was . Wracajcie do zdrowia no i napewno znając Was nadgonicie wszystko w bardzo krótkim czasie . Pozdrowionka :lol: Quote
ewka i haker Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a ja sie wlasnie zastanawialam Ewa co sie stalo z Wami a widze ze jakies problemy trzymamy kciuki zeby szybko wrócić na treningi:lol: Quote
Mudik Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Filmik super, weave na hopkach szacun, Bibi jest super, yupi:multi::multi: zobaczę ją za nie całe tygodnie na żywo!!!!:multi: Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mudik napisał(a):Filmik super, weave na hopkach szacun, Bibi jest super, yupi:multi::multi: zobaczę ją za nie całe tygodnie na żywo!!!!:multi: Najpierw to trzeba zapytać szczota czy ma zamiar biegać czy wiać ze strachu :roll: Quote
DODA&ALDA Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ewa i Paco napisał(a):Ja żałuję !!! Rany, jak mi was brakuje :bigcry: Jesteście świetni, wszyscy. Psiaki zrobiły takie postępy, że szok !!! A ja mam szlaban ... Jeszcze przynajmniej 3 miesiące ... :placz: 3mcie sie :hand: My też życzymy szybkiego pwrotu do zdrowia!!! Dodzia i Alda bardzo tesknią za Pakusiem!!!:loveu: Quote
taura1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a ja przepraszam że sie nie udzielam, ale szkoła mnie przygniata... jutro od 7:10 do 18.. gadajcie kiedy kolejny trening cobym mogla ze swoim zepsutym borderem wpasć. Quote
łapeczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 WItam sie ;] Bardzo dziekuje za przyjecie nas do Grona Klubowiczow Artefaktu ;] Bardzo mi sie dzisiejszy trening podobal ....juz sie nie moge doczekac nastepnego Dziekuje P.Trener za poswiecony nam czas ... Pozdrawiam Ania i Maks Quote
Tomo 2 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Norcia pozdrawia i dziękuje za superowski trenig. Do zobaczenia Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 A jak grupa średniozaawans.? :razz: Paula & zacieczkowana Wena :cool1: Quote
ewka i haker Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dziękujemy za następny wspaniały trening:D jestem coraz bardziej zadowolona z mojego psa który się nie rozprasza :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Niesamowite! Dogo ruszyła! :crazyeye::lol: Bardzo Wam dziękuję za trening :loveu: jak zawsze jesteście THE BEST :loveu: Ciesze się też, że poradziliście sobie, jak byłam na MŚ :) No i widzę, że w międzyczasie wyrosła nam "konkurencja"! :multi: Super! W końcu to wstyd, żeby w Poznaniu było tak mało miejsc do trenowania... Liczę na zdjęcia i filmiki z treningów baranowskich :multi: Quote
łapeczek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 A ja mam pare fotek z terningu grupy poczatkujacej z wczoraj .... najladniejsze nie sa bo sprzetu brak dobrego...ale sa ;] Quote
łapeczek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/PA020026.jpg Quote
mrowa23 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 konkurencja preznie sie rozwija w dniu dzisiejszym zakonczylismy prace nad palisada i stolem oraz juz w 80% ukonczylismy mur, kladka jest w fazie rozwoju, neony i namiot w planach... ale przede wszystkim zapraszamy na dobra zabawe :) poki co nie marnujemy czasu an filmmiki i zdjecia, za duzo pracy mamy na codzien na miejscu z pewnoscia jednak gdy staniemy na nogi bedziemy robic fotki i filmiki, choc ei to jest najistotniejsze, mamy jeszcze dwa wolne miejsca do grupy poczatkujacej na sobote na 12, gdyby ktos byl zainteresowany zapraszamy. przeszkody sa bardzo wytrzymale, tak ze na zabawe moga liczyc roniwez psy bardzo ciezkie (przeszkody sa w pelni przygotowane na przyjecie ciezaru doroslych dogow niemieckich- testerem jest moja Duża), grupy ktore powstaja sa malo liczne by nie bylo siedzenia pod torem i marzniecia by wejsc 2 razy na tor na 3 sekundy, niebawem staja slupy z oswietleniem takze i w godzinach pozniejszych bedziemy organizowac spotkania. Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Wreszcie dogo ruszyło! Marysiu dziękujemy za trening:multi: i za bardzo pouczająco-motywującą rozmowę ;) odnośnie zawodów, jakoś lżej mi na sercu :roll: Gosiu coś mi się pomyliło z tymi gramami nie 200 tylko 100 gram, spojrzałam w domu na miarkę bo coś mi dziwne były Wasze wytrzeszczone oczy:crazyeye:, sprawdziłam a tu mi się przesadziło coś o połowę :evil_lol: Ewka dzięki za talerze :calus:, mam nadzieję że są w nienaruszonym stanie bardzo o nie dbałam aby nie zostały pożarte :lol: Quote
Tośka_m Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 No, nareszcie się dogo odetkało. Mam kilka fotek z przedwczorajszego treningu, toteż się podzielę :p To zdjęcie lubię... http://images41.fotosik.pl/17/3c537e684db5b88b.jpg Kokos, czyli "małe czarne z potencjałem" ;) http://images44.fotosik.pl/17/b44b5b7b88ced6e9.jpg Quote
łapeczek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jakie sliczne moje to sie o wiele umywaja do tych .... kurcze tez takie chce robic Quote
ewka i haker Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 to życzymy powodzenia w planach co do siedzenia pod torem... to pies musi odpocząć a jak biegają 3psy i jest gorąco to nie odpocznie Ania spoko sa jak nowe lepsze od tych co zamawiam w tym samym czasie;) EDIT:Tośka dziękuje mi tez sie bardzo podoba mogę prze kleic?? Quote
Tośka_m Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Łapeczek - uwierz, nawet zwykłą "cyfrową małpką" da się zrobić porządne fotki. Wierzę, że się nauczysz :) Ewka - ależ proszę bardzo ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 O wow takie fotki i Wena się nie załapała :-( :eviltong: A czyje to małe czarne? Mnie nie było i ja niedoinformowana :oops:;) Quote
Recommended Posts