Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewka i haker napisał(a):
tez robilam takie cos tylko w formie reportazu

jesli chcesz jakies moje zdjecia to prosze
tylko zapytaj wlascicieli psow;)

Ok, dzięki. Jeszcze zobaczę jakie konkretnie zdjęcia będę potrzebowała :cool3:

Posted

Bibunia Szczotunia napisał(a):
Paula świetny filmik, super...kogo nie było niech żałuje:evil_lol:, zapewniam że na treningu było jeszcze lepiej...:multi:

Ja żałuję !!!

Rany, jak mi was brakuje :bigcry:
Jesteście świetni, wszyscy. Psiaki zrobiły takie postępy, że szok !!!
A ja mam szlaban ... Jeszcze przynajmniej 3 miesiące ... :placz:
3mcie sie :hand:

Posted

Ewa gdy jesteśmy na treningu zawsze z Norcią myślimy o Was .
Wracajcie do zdrowia no i napewno znając Was nadgonicie wszystko w bardzo krótkim czasie .
Pozdrowionka :lol:

Posted

Ewa i Paco napisał(a):
Ja żałuję !!!

Rany, jak mi was brakuje :bigcry:
Jesteście świetni, wszyscy. Psiaki zrobiły takie postępy, że szok !!!
A ja mam szlaban ... Jeszcze przynajmniej 3 miesiące ... :placz:
3mcie sie :hand:

My też życzymy szybkiego pwrotu do zdrowia!!! Dodzia i Alda bardzo tesknią za Pakusiem!!!:loveu:

Posted

a ja przepraszam że sie nie udzielam, ale szkoła mnie przygniata... jutro od 7:10 do 18.. gadajcie kiedy kolejny trening cobym mogla ze swoim zepsutym borderem wpasć.

Posted

WItam sie ;]
Bardzo dziekuje za przyjecie nas do Grona Klubowiczow Artefaktu ;]
Bardzo mi sie dzisiejszy trening podobal ....juz sie nie moge doczekac nastepnego
Dziekuje P.Trener za poswiecony nam czas ...

Pozdrawiam Ania i Maks

Posted

Niesamowite! Dogo ruszyła! :crazyeye::lol:

Bardzo Wam dziękuję za trening :loveu: jak zawsze jesteście THE BEST :loveu:

Ciesze się też, że poradziliście sobie, jak byłam na MŚ :)

No i widzę, że w międzyczasie wyrosła nam "konkurencja"! :multi: Super! W końcu to wstyd, żeby w Poznaniu było tak mało miejsc do trenowania...
Liczę na zdjęcia i filmiki z treningów baranowskich :multi:

Posted

konkurencja preznie sie rozwija w dniu dzisiejszym zakonczylismy prace nad palisada i stolem oraz juz w 80% ukonczylismy mur, kladka jest w fazie rozwoju, neony i namiot w planach... ale przede wszystkim zapraszamy na dobra zabawe :)

poki co nie marnujemy czasu an filmmiki i zdjecia, za duzo pracy mamy na codzien na miejscu z pewnoscia jednak gdy staniemy na nogi bedziemy robic fotki i filmiki, choc ei to jest najistotniejsze, mamy jeszcze dwa wolne miejsca do grupy poczatkujacej na sobote na 12, gdyby ktos byl zainteresowany zapraszamy. przeszkody sa bardzo wytrzymale, tak ze na zabawe moga liczyc roniwez psy bardzo ciezkie (przeszkody sa w pelni przygotowane na przyjecie ciezaru doroslych dogow niemieckich- testerem jest moja Duża), grupy ktore powstaja sa malo liczne by nie bylo siedzenia pod torem i marzniecia by wejsc 2 razy na tor na 3 sekundy,

niebawem staja slupy z oswietleniem takze i w godzinach pozniejszych bedziemy organizowac spotkania.

Posted

Wreszcie dogo ruszyło!
Marysiu dziękujemy za trening:multi: i za bardzo pouczająco-motywującą rozmowę ;) odnośnie zawodów, jakoś lżej mi na sercu :roll:

Gosiu coś mi się pomyliło z tymi gramami nie 200 tylko 100 gram, spojrzałam w domu na miarkę bo coś mi dziwne były Wasze wytrzeszczone oczy:crazyeye:, sprawdziłam a tu mi się przesadziło coś o połowę :evil_lol:

Ewka dzięki za talerze :calus:, mam nadzieję że są w nienaruszonym stanie bardzo o nie dbałam aby nie zostały pożarte :lol:

Posted

to życzymy powodzenia w planach
co do siedzenia pod torem...
to pies musi odpocząć
a jak biegają 3psy i jest gorąco to nie odpocznie

Ania spoko sa jak nowe lepsze od tych co zamawiam w tym samym czasie;)
EDIT:Tośka dziękuje
mi tez sie bardzo podoba
mogę prze kleic??