Marysia_i_gończy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dziękuję wszystkim, którzy dziś dotarli :multi: Za trening świetny jak zwykle :loveu: cieszę się, że dajecie z siebie wszystko i jeszcze troszkę :loveu: dla Dody wielkie brawa za piłeczkę :klacz: dla Tomka i Gosi za wyciąganie nóg :cool3: dla Hakera za skupienie, chociaż to było taaaakieee trudne :multi: dla Jokko za niebieski tunel :multi: I bardzo serdecznie i ciepło dziękuję Wam wszystkim - Darii, Ewie, Gosi, Mikołajowi, Olkowi, Tomkowi i Weronice (kolejność alfabetyczna) - za te kilka godzin ciężkiej pracy w upale :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Rose: :Rose: :Rose: Jesteście fantastyczni :cool2: a teraz modlimy się o 7 nocy deszczu :modla: i ptaki zapraszamy na wyżerkę NA TYŁY :evil_lol: DZIĘKUJĘ :buzi: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Poza tym informuję, że Paula i Wena wygrały youngi w Warszawie :multi: i były bez koszulki klubowej :mad: Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Marysia ja rowniez dziekuje za cierpliwosc do mojego psa:multi: musimy jak to naprawic:lol: Gosia dzieki za picie:evil_lol::multi: Weronika dzienkuje za mozliwosc porobienie zdjec:multi::multi::loveu::loveu: GRATULACJE dla Pauli i Welny:multi::multi::multi: ale za ta koszulke powinno jej sie dostac:lol::evil_lol::mad: Quote
ewka i haker Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 a wiec mam kilka zdjec nie sa one super chodz moze komus sie spodobaja Alda tunelkowa NOrcia tunelowa:lol: uciekajacy tunel Quote
ewka i haker Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nora Śliska Joko:D super Alma,bardzo mi sie podoba jak ona biega:D Quote
Tomo 2 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzięki za superowski trenig , no i foteczki Norci i nie tylko - fajnie się je ogląda. Gratulacje dla Pauli i Weny - tak trzymać . Pozdrowionka dla całej ekipy Quote
Tomo 2 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzięki za superowski trenig , no i foteczki Norci i nie tylko - fajnie się je ogląda. Gratulacje dla Pauli i Weny - tak trzymać . Pozdrowionka dla całej ekipy Quote
ewka i haker Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 zdjecia jeszcze sa ja narazie dostalam te czekam na wiecej Quote
ewka i haker Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 MY rowniez dziekujemy i do Zobaczenia jutro:loveu::D Quote
Bibunia Szczotunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 I My dziękujemy, trening wspaniały i Marysiu bardzo podnoszący na duchu :razz: ! Quote
Marysia_i_gończy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Bardzo Wam dziękuję za pokazy! :loveu::loveu::loveu: Spisaliście się na medal :multi: i to nic, że gadałam bzdury to mikrofonu :oops:;) najważniejsze, że Wy daliście z siebie wszystko :multi: Quote
ewka i haker Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ja rowniez bardzo dziekuje Marysia nie gadalas bzdur;) bylo dobrze dojdziesz do wprawy:D Kinga dzieki za przechowanie mojego kundla LAura dzieki za pilnowanie brzydala ja ogolnie jestem bardzo zadowolona z mojego psa i ze wszystkich innych:D bo udalo mu sie na czysto przebiec i nie uciekl byl skupiony:D:D oby wiecej takich pokazow Quote
JIM Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Było po prostu super :loveu: Jestesmy strasznie zadowolone z Dais :loveu: W ogóle wszyscy byli super :loveu: Marysiu wcale tak nie było ;) Ewka : Laura mówi "Nie ma za co :)' Pod wieczór powinien być krótki filmiczek z pokazów [ niestety bez pokazów fris Pauli z Wełenka, bo nie miał kto wtedy operować aparatem :oops:] Quote
ewka i haker Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ale mi bardzo pomogla moglam bynajmniej przeszkody ustawiac a tak pozatym to LAura to wielki talen w rzucania frisbee trzeba bylo powiedziec nakrecilabym czekam na filmik EDIT:super filmik:D:D Quote
Asti Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Co do filmiku - to że Wena ma speeda to wiedziałam, ale Daisy! Super! Quote
Baskaaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tyle tutaj stron nie mam siły przeglądać ;) Tak więc mam pytanie, czy jest szansa gdzieś w Poznaniu/okolicy przyjechać na próbę z psem (dogiem niemieckim) na tor agility? :) Chciałam zobaczyć z bliska jak to wygląda i czy by się to spodobało mojemu dzieciakowi ;) Quote
taura1 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Było świetnie! jeszcze dzisiaj otrzymywałam słowa uznania i zachytu. Tak trzymac! :loveu: a foty ze spaceru beda? :diabloti: Quote
ewka i haker Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 o ja sie przylanczam do pytania Kingi:D Quote
Tomo 2 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Norcia dziękuje za możliwość udziału w prezentacji . Jest czego się uczyć i od kogo Przeprasza za mnieszą szybkość na dzisiejszym treningu, ale łapki miały zaliczone 1,5 h pogonie w lesie , w środę będzie znacznie szybsza od pańcia :eviltong:. Fotki będą jutro .:lol: Pozdrowionka dla pani trener i drużyny Quote
Marysia_i_gończy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Bardzo dziękuję Wam i za pokazy! :loveu::multi: i za trening! :loveu::multi: Jesteście FANTASTYCZNI :loveu::loveu::loveu: Ze spaceru zdjęć praktycznie nie mam - w tym lesie było CIEMNO! Ostały się tylko cztery "stacjonarne" i to kiepskiej raczej jakości: Wena rządzi ;) Baskaaa wyślę Ci jutro PW, ok? Quote
shangri_la Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 haha jaka koszulka :evil_lol: super ja widze 3 zdjecia :cool1: zamiast 4.... pozdraiwam Quote
Marysia_i_gończy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 shangri_la napisał(a):haha jaka koszulka :evil_lol: super Bo Shaggy jest maskotką drużyny frisbee, która nas zaprosiła na zawody :) więc chodził w ichniej koszulce :) shangri_la napisał(a):ja widze 3 zdjecia :cool1: zamiast 4.... Podlinkowane są dobrze :roll: Quote
Mudik Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja też widze tylko 3 fotki:roll::roll: Quote
Recommended Posts