Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dariog napisał(a):

Zaufajcie Marysi - skoro ona uznaje że na "zawodowe" agility się nie nadaje to tak jest, jak nie to uderzajcie gdzie inndziej, a na zawodach wyjdzie kto miał rację.

:crazyeye:

.........

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darek teraz to mnie wkurzyłeś :mad: i nie wiem dlaczego wsadzasz w moje usta słowa, których nie wypowiedziałam!! :mad:

Agility jest dla wszystkich i najważniejsza jest w nim dobra współpraca psa i przewodnika. A tego buldożce nie brakowało!

Posted

Marysiu PW wysyłam...

Moim celem nie było zrobienie tu burdy tylko uwrażliwienie "młodzieży" i uświadomienie jej że złośliwe komentarze ogą sobie zostawic na pozniej...

Słuchajcie dla mnie i przyjaciołki z bulwą to ma być kolejny sposob spędzanie czasu z psem i robienia z nim tego co sprawia mu frajde(o tym że bulwa nie bedzie zaawansowanym zawodnikiem agility to my wiemy ale sprawił jej ten trenig tylko radości że chciałbysmy to kontynuowac),Ninka i tak odpada na conajmniej poł roku ze sportu bo będzie mamusią ale fajnie byłoby wrócic do tego...

A czarna jak to czarna nie wazne czy razem bedziemy zamiatac ulice-gotowac obiad czy byc na torze to dla niej i tak najwazniejsze ze jestesmy razem i moze cos "dla mnie" i "ze mną" robić ;)

wszsytko jasne juz??

Posted

ewka i haker napisał(a):
ja bym stawiala na wekend tak jakos 11??
taka moja propozycja
bo jednak niektorzy dojezdzaja(Paula)
a mnie mama w tygodniu puszczac chetnie nie bedzie;/
i wlasnie ciemno zaczyna sie coraz szybciej robic

Jak by co to mi też odpowiada weekend może być ok.11, chociaż jak będzie trening w tą sobotę to już mogę napisać że mnie nie będzie :lookarou:

Posted

Bardzo dziękuję obu moim dzielnym grupom za treningi :multi::loveu::multi:

Grupę początkującą (i ewentualne niedobitki średnio zaawansowanej też) zapraszam w sobotę na godzinę 10:00.
W planie:
1. trening
2. koszenie
3. grabienie skoszonej trawy (zalecane zabranie własnych grabi do trawy!)
4. sianie nowej trawy, o ile nasiona do mnie dotrą do tego czasu

Kto będzie? :razz:

Ponadto informuję, że na terenie została znaleziona torebeczka na smakołyki. Uczciwy znalazca zeżarł je wszystkie, a samą torebeczkę chętnie odda prawowitemu właścicielowi (do ponownego napełnienia :evil_lol:).